Cristiano Bergodi / Foto: Sport Pictures

Ultimatum pentru Cristiano Bergodi! Primul antrenor aflat pe lista Rapidului

articol scris de Digi Sport
31.03.2024, 11:57
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Universitatea Craiova a reușit să o învingă pe Rapid, scor 2-1, în cadrul etapei a doua a play-off-ului SuperLigii României

Funsho a deschis scorul în minutul 48, cu câteva zeci de secunde înainte ca ”Juveții” să rămână în inferioritate numerică, după eliminarea lui Houri. Chiar și în 10 oameni, gruparea din Bănie a întors rezultatul, grație reușitelor lui Baiaram și Mitriță, iar oltenii s-au apropiat la 4 puncte de liderul FCSB.

Cristiano Bergodi trebuie să câștige meciul cu CFR Cluj! Marius Șumudică stă la pândă 

Dan Șucu și Victor Angelescu au făcut deplasarea la Craiova alături de fani și chiar au privit meciul alături de aceștia din tribuna I a stadionului ”Ion Oblemenco”. 

Mai mult, la finalul partidei, cei doi acționari s-au arătat dezamăgiți de modul în care Cristiano Bergodi a gestionat minutele în care echipa a fost în superioritate numerică. 

Potrivit celor de la ProSport, Victor Angelescu a fost cel mai supărat pe cele întâmplate, iar în zilele următoare urmează ca Bergodi să aibă o întâlnire cu șefii. 

Tehnicianul italian va trebui să argumenteze modul în care a pregătit meciul cu Universitatea Craiova și va primi un ultimatum: meciul contra celor de la CFR Cluj de sâmbătă, 6 aprilie. 

Mai mult, sursa citată anunță că Dan Șucu și Victor Angelescu au deja o soluție de urgență dacă îl vor demite pe Cristiano Bergodi: Marius Șumudică. 

  • Fostul antrenor al celor de la Gaziantep a fost un candidat la postul de antrenor al Rapidului și în vară, atunci când a fost preferat italianul. 
Marius Sumudica / Foto: Profimedia

VIDEO cu rezumatul partidei Universitatea Craiova - Rapid 2-1 

Cristiano Bergodi s-a enervat după eșecul din Bănie

La finalul meciului, Cristiano Bergodi și-a criticat jucătorii pentru prestația din Bănie. Oltenii au jucat în superioritate numerică încă din minutul 51, când Lyes Houri a fost eliminat. 

”La cald e normal că sunt nervi și că toată lumea e dezamăgită. Am pierdut într-un mod incredibil. În prima repriză am jucat doar noi, am dat gol în minutul 48. Au dat un gol din ofsaid, dar tot noi am fost la conducere în prima repriză. A fost un meci dificil pentru noi, dar și pentru ei.

La pauză am zis că se poate câștiga dacă dai gol. Ne-am făcut harakiri (n. red. ritual japonez sinucigaș practicat de samurai în caz de înfrângere sau dezonoare). Dacă dai gol și te relaxezi…. Am primit 2 goluri! Am schimbat, nu s-a întâmplat nimic. Am jucat și 11 contra 10! E inexplicabil. E frustrant.

Am pierdut un meci pe care trebuia să îl câștigăm, mai ales după golul din minutul 48. L-am pierdut din cauza comportamentului nostru. Din punct de vedere tactic sunt anumite lucruri.. îți scade uneori ritmul. Dar am luat 2 goluri din cauza relaxării, nu e alt motiv! Sunt 2 goluri într-un meci 11 contra 10!”, a spus italianul.

Etichete: rapid , marius sumudica , superliga , cristiano bergodi , victor angelescu , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Am fost aproape în lac”. Ce a declarat Gabriel de Moura înaintea meciului de baraj cu Csikszereda

Pep Guardiola a numit echipa pentru care ar lăsa-o pe Manchester City: ”Este clubul meu”

Decizia lui Carlo Ancelotti care i-a scindat pe fanii lui Real Madrid: ”Nu m-aș supăra dacă ar scuipa pe contract”

E gata! Răzvan Lucescu l-a "demis" pe Fatih Terim

Citeşte şi

Anunțul făcut de agentul lui Neil Lennon, antrenorul așteptat la Rapid

Mesajul Rapidului, după ce liderul galeriei giuleștene a fost eliberat din închisoare

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Simona Halep nu vrea să ajungă la fundul sacului și vinde încă un hotel pentru a face rost de cash citeşte ştirea pe Prosport.ro

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”