Jucătorii lui Dinamo sărbătoresc marcarea unui gol

Ultimele detalii despre situația lui Sergiu Hanca. Ce pregătește Dinamo pe piața transferurilor

04.01.2019, 21:02
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dinamo a terminat 2018 în genunchi, cu o înfrângere la scor la Giurgiu și cu unul din căpitani anunțând că vrea să plece, după incidentele în care a fost implicată soția sa. Ionel Dănciulescu a recunoscut în cadrul emisiunii Digi Sport Special că șansele ca Sergiu Hanca să mai îmbrace tricoul lui Dinamo în 2019 sunt aproape inexistente.

După ședința fulger care a avut loc în urma incidentelor în care a fost implicată soția lui Sergiu Hanca la Giurgiu, conducerea dinamovistă i-a promis mijlocașului că poate pleca la orice echipă care le oferă "câinilor roșii" 100.000 de euro. Sergiu Hanca a intrat în ianuarie în ultimele 6 luni de contract și la vară poate pleca gratis, situație pe care oficialii dinamoviști încearcă să o evite.

"Așteptăm reunirea lotului. Vom vedea ce vom decide împreună cu Sergiu. E clar că nu-i va fi ușor să continue la Dinamo. Trebuie să fiu sincer și să spun asta. Vom vedea ce va fi. Vom lua decizia cea mai bună pentru el și pentru club. El are oricum o hârtie de la club", a zis Ionel Dănciulescu la emisiunea Digi Sport Special.

Dinamo pregătește mai multe transferuri

Deși primele zile din 2019 s-au scurs deja, Dinamo n-a făcut încă niciun transfer. Lucrurile se vor schimba însă odată cu începutul săptămânii viitoare, anunță Ionel Dănciulescu. Team managerul lui Dinamo a recunoscut că echipa lui Mircea Rednic are nevoie inclusiv de un portar.

"Sunt discuții pentru anumiți jucători, atât români cât și străini. Vor și pleca anumiți jucători. Vom vedea de luni încolo ce se întâmplă. . Dielna și Hora nu sunt pe lista. Din păcate jucătorii români au o situație delicată pentru noi, adică sunt sub contract. Ne vom așeza la masă luni, când ne întoarcem la treabă și vom vedea. E clar că va mai veni un portar" a mai precizat Ionel Dănciulescu la Digi Sport Special.

De la Dinamo au plecat din timpul sezonului Sergiu Popovici, Andrei Tîrcoveanu, Armando Cooper, Jaime Penedo, Daniel Subotic, Teddy Mezague, Gicu Grozav și Kino Delorge. În plus, Tomislav Gomelt, Mircea Axente, Ivan Pesic, Giorgios Katsikas, Vlad Olteanu şi Daniel Popa sunt pe lista jucătorilor de care Mircea Rednic vrea să se despartă.

Cu cinci runde înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo e pe locul 11, cu 22 de puncte.

Etichete: ionel danciulescu , transferuri dinamo , sergiu hanca , sergiu hanca dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Ionel Dănciulescu nu a iertat pe nimeni după Dinamo - FC Voluntari 1-1

Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă