Suporterii Stelei au creat haos pe Arena Naţională la meciul cu Dinamo, scor 2-1 / Foto: Sport Pictures

Ultrașii de la Sud Steaua trec la amenințări, după ce Gigi Becali a anunțat că FCSB este aproape de a juca pe Ghencea

articol scris de Digi Sport
21.01.2023, 09:22
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Ultrașii echipei CSA Steaua au reacționat dur după ce Gigi Becali a anunțat că formația sa este aproape de primi aprobare să joace pe Ghencea.

Fanii trupei din liga secundă nu sunt de acord cu "împărțirea" arenei pe care evoluează elevii pregătiți de Daniel Oprița.

Suporterii celor de la CSA Steaua, mesaj dur pentru "rivalii" de la FCSB

Astfel, fanii și-au exprimat dezaprobarea printr-un comunicat și au trecut și la amenințări.

"În aceste momente în care toată lumea lovește în Steaua București și în suporterii ei loiali ne vedem nevoiți să umplem golul de comunicare lăsat de vremelnicii conducători ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Astfel, ținem să întărim câteva informații precizate în mai multe rânduri în trecut, atât prin comunicate către suporterii steliști, cât și prin atitudinea și acțiunile membrilor Peluzei:

NU EXISTĂ ȘI NU A EXISTAT nici un fel de comunicare sau discuție cu conducătorul fc fcsb în nici un moment. Nu ne vom coborî la nivelul unei discuții cu acest personaj care a făcut și face zilnic rău clubului nostru.

Membrii Peluzei nu vor accepta niciodată ca acest personaj să fie legat de numele acestui club, iar pentru asta afirmăm încă o dată că nu vom considera nimic ca fiind prea mult pentru a ne apăra clubul.

Stadionul este 'casa noastră', locul cel mai drag oricărui stelist și îl vom apăra cu orice preț! Legitimarea furtului de identitate pe care îl încearcă fcsb-ul prin organizarea unui meci pe Ghencea se va lovi de toată opoziția Peluzei Sud și a tuturor steliștilor.

În încheiere îndemnăm public conducerea clubului să taie din start aceste discuții apărute în presă prin declarații oficiale CLARE așteptate de către toți steliștii:

ÎN GHENCEA DOAR STEAUA BUCUREȘTI!", au scris cei de la SudSteaua.ro, pe Facebook.

Gigi Becali: “Trebuie o hotărâre de Guvern ca să putem să jucăm în Ghencea”

Legea privind transparența utilizării bazelor sportive publice a fost promulgată în decembrie 2022.

Totuși, FCSB nu are deocamdată “cale liberă” către stadionul Ghencea. În direct la Digi Sport, Gigi Becali, finanțatorul “roș-albaștrilor” a anunțat că mai este necesară o hotărâre de Guvern.

În acest sens, Gigi Becali a fost informat că are toată susținerea din partea președintelui PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

"Vom face o cerere către CSA Steaua, urmează, eu sunt la curent cu asta. Ciolacu s-a ținut de cuvânt, numai că acum trebuie o hotărâre de Guvern. Legea s-a dat, se poate închiria stadionul, dar trebuie să existe o formulă de închiriere.

Am vorbit cu Hrebenciuc, care mi-a spus “vreau să-ți transmit că Ciolacu se ține de cuvânt, tot ce ți-a promis”. Normal că o să putem să jucăm!

Cu siguranță ne place să jucăm acolo, dar nu vreau scandaluri, să se bată între ei, nu-mi place. Ei au spus așa, cei de la Sud: "Când iei palmaresul, culorile și numele, venim la echipă". Ei, să aștepte doi-trei ani și le voi lua. Se vor termina toate!

Ei sunt CSA Steaua, că au înregistrat marca, iar despre noi o să zică instanța că avem o marcă notorie, pentru că sunt continuatorii. Și o să fie două Stele! Avem palmaresul din 2000. Dar palmaresul nu se poate diviza, este unul", a spus Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

Etichete: csa steaua , gigi becali , stadion ghencea , ultras , peluza sud steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă