Peluza Nord FCSB / Foto: Facebook@Peluza Nord Steaua Oficial

Ultrașii FCSB-ului, reacție clară în privința transferului lui Deian Sorescu: "Asta ne interesează"

articol scris de Digi Sport
11.01.2023, 23:41
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

FCSB este aproape de a-l transfera pe fostul căpitan al lui Dinamo, Deian Sorescu (25 de ani).

Mutarea a fost confirmată de Giovanni Becali, a cărui firmă îl reprezintă pe jucător.

Liderul Peluzei Nord FCSB, reacție categorică despre transferul lui Deian Sorescu

Trecutul la marea rivală nu pare să-i deranjeze pe ultrașii formației patronate de Gigi Becali, care prin vocea lui Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, au "aprobat" transferul.

"Lasă să vină! E bine, dacă vine. Au mai fost în trecut discuții despre Deian Sorescu. Ce să facem acum? A înjurat-o vreodată pe Steaua (n.r. FCSB) el? Ciobotariu nu a fost dinamovist? Dacă venea la noi… a înjurat vreodată Steaua? Nu.

Omul a fost profesionist, și-a văzut de treaba lui. Stelea n-a jucat la Dinamo și după a venit la noi? Important este ceea ce credem noi, galeria. Suporterii de la tribuna 1 și 2 se vor bucura când vor vedea că joacă fotbal. Asta ne interesează pe noi! Pe noi ne interesează să-și facă meseria. Să vină Sorescu, că e profesionist.

Sorescu poate să joace și fundaș dreapta. Cine joacă fotbal, ăla să stea în teren. Acum, nu știm ce se întâmplă cu Olaru, că, din discuții, am văzut că și Olaru este pus să plece", a spus Gheorghe Mustață, pentrru AS.ro.

Culisele transferului lui Sorescu la FCSB. Singurul obstacol rămas

Giovanni Becali (70 de ani), consilierul firmei de impresariat care îl reprezintă pe Sorescu, a explicat care sunt culisele acestui posibil transfer. Ioan Becali a spus că FCSB s-a înțeles cu Sorescu și că a mai rămas de rezolvat acordul între cluburi.

Gigi Becali (64 de ani) vrea să-l ia împrumut pe Sorescu până la vară, în timp ce polonezii ar solicita o sumă de bani ca să fie convinși că jucătorul va fi tratat cum trebuie la roș-albaștri.

”Deian e foarte aproape de un transfer la FCSB. Ambele părți sunt de acord. Problema e între cluburi, care încă mai discută. FCSB vrea o cedare gratis, ceilalți vor ceva pe aceste cinci luni.
Am vorbit cu Gigi (n.r. - Gigi Becali).

Jucătorul nu vrea să meargă decât la FCSB, chiar dacă ar mai avea alte oferte. Pentru că FCSB-ul e echipa care îl poate relansa definitiv la echipa națională”, a spus Ioan Becali, la Liga Digisport.

Agentul FIFA a mai spus și de ce Sorescu vrea să plece de la Rakow.

”Mi-a spus că antrenorul din Polonia l-a folosit și ca fundaș central, jucând cu trei fundași pe linia de fund. Lucrul ăsta nu poate să-l facă. E puțină discuție între el și antrenor, dar bine că s-a ivit posibilitatea asta să revină în fotbalul românesc.

Gigi Becali nu vrea să dea bani pe el, să-i facă o opțiune, chiar și mai mare decât cere clubul polonez. Dar vrea să fie convins de valoarea lui”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

Rakow a plătit 800.000 de euro pentru Deian Sorescu

Deian Sorescu ar veni la FCSB sub formă de împrumut până în vară, cu opțiune de transfer definitiv în schimbul a 800.000 de euro. Suma este aceeași pe care Rakow i-a plătit-o lui Dinamo pentru a-l transfera pe Deian Sorescu în iarna anului 2022.

În acest sezon, Deian Sorescu a evoluat în 15 meciuri pentru Rakow, a marcat de două ori și a dat o pasă decisivă. Fostul dinamovist a jucat constant, dar se pare că nu are cea mai bună relație cu antrenorul Marek Papszun, iar acesta este motivul pentru care își dorește să plece.

Deian Sorescu, fotbalist care poate juca în ambele benzi ale atacului, dar și fundaș dreapta, a fost dorit de Gigi Becali și în vara lui 2021, când FCSB i-a oferit lui Dinamo 700.000 de euro, propunere refuzată.

Deian Sorescu este în acest moment în cantonament în Antalya, unde se află și delegația FCSB-ului, care urmează să joace un amical cu Rakow pe 16 ianuarie.

Etichete: gheorghe mustata , transfer fcsb , deian sorescu , rakow


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Radu Drăgușin nici n-a vrut să audă! Transferul pe care l-a refuzat din start

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Real Madrid - Bayern Munchen 1-1, ACUM, la DGS 1. ”Galacticii” egalază după o gafă a lui Neuer

Cel mai neașteptat mesaj primit de Kylian Mbappe

Real Madrid, favorită în cursa starului de 110.000.000 de euro! Anunțul presei din Germania

Exclusiv Vești bune pentru Olimpiu Moruțan! Giovanni Becali a dezvăluit când s-ar putea întoarce pe teren

Citeşte şi

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”