Victor Angelescu, Horațiu Moldovan și Bogdan Apostu / Foto: Facebook-@bogdanapostu

Foto Un impresar acuză! Scandal după ce Horațiu Moldovan s-a înțeles cu Atletico. ”Dacă nu eram eu, nu exista în fotbal”

articol scris de Digi Sport
22.01.2024, 13:09
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Horațiu Moldovan (25 de ani) va ajunge azi la Madrid pentru a efectua vizita medicală după care va semna cu Atletico Madrid.

Negocierile pentru transferul lui Moldovan au fost purtate de către agentul FIFA Arcadie Zaporojanu, dar și de către firma Gestifute, celebra agenție a lui Jorge Mendes.

Galerie Foto

Însă, în ecuație mai apare un alt agent, Bogdan Apostu (41 de ani). Apostu nu mai are contract cu Moldovan din vara lui 2023, dar se aștepta ca acum să fie și el băgat ”în calcule” de către Moldovan.

După ce a rămas ”liber de contract”, Moldovan a semnat cu firma fraților Giovanni și Victor Becali, dar mai apoi s-a despărțit și de aceasta, deși cu ei a obținut la prelungirea contractului cu Rapid, tot anul trecut, o clauză considerată de mulți mică, 800.000 de euro.

Pentru că Moldovan s-a arătat nemulțumit că nu i-a fost prezentată o ofertă concretă, agenții i-au oferit posibilitatea rezilierii acordului, ceea ce s-a și întâmplat.

Apostu este dezamăgit acum de atitudinea goalkeeperului, mai ales că susține că el a fost agentul care l-a adus pe Moldovan în SuperLiga într-o perioadă în care nu avea succes nici în Liga 2. Impresarul și-a vărsat năduful printr-o postare uriașă pe contul personal de Facebook și a făcut o paralelă cu transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Apostu susține că nici Florin Manea nu mai are contract cu fundașul central, dar acesta l-a luat cu el când s-a semnat angajamentul cu Spurs.

  • 25 de ani are Horațiu Moldovan
  • 2,6 milioane de euro este cota lui Horațiu Moldovan în acest moment. La venirea la Rapid, același site îl cota la 150.000 de euro
  • 8 meciuri are Moldovan jucate pentru naționala României
  • din ianuarie 2021, de la sosirea la Rapid, a disputat 112 meciuri pentru giuleșteni și este considerat unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei
  • 4,5 ani va fi durata contractului lui Moldovan cu Atletico
  • 800.000 de euro va fi salariul stagional al lui Moldovan la Atletico, dar va crește de la un an la altul cu aproximativ 180.000 de euro.

Bogdan Apostu, atac la Horațiu Moldovan: ”nu este doar despre bani mulți și poveșți cu milioane, uneori este și despre dezamăgiri crunte”

Bogdan Apostu susține că Moldovan a ajuns azi să semneze cu Atletico datorită lui.

”Aceasta va fi o postare atipică, în care vreau să scot în evidență și partea mai întunecată a acestei meserii.
Uneori, meseria de agent implică atât momente de succes, cât și provocări, iar recunoașterea eforturilor depuse nu este întotdeauna garantată.
Eu sunt pregătit să înfrunt cu demnitate și astfel de momente.

Viața de impresar nu este doar despre bani mulți și poveșți cu milioane, uneori este și despre dezamăgiri crunte.
Mai mult decât atât, este o clauză inserată DE MINE și negociată cu Victor Angelescu și Daniel Niculae, cu Horațiu la telefon, pe speaker, 7% pentru mine din suma de transfer, trecută în contractul jucătorului! Sunt curios dacă această clauză va fi respectată de Horațiu.

Ca să ajungi la etajul 5, trebuie să treci pe la etajele 1,2,3 și 4 🤪
Iar atunci când discutăm despre recunoștință, de cele mai multe ori, ea nu există.

Văd tot felul de impresari care își arogă merite și mint cu nerușinare, impresari moldoveni sau români. Incredibil…

Horațiu este jucătorul despre care pot afirma cu tărie faptul că dacă eu nu eram, el nu exista în fotbal, astăzi!

L-am transferat cam peste tot până acum, mai degrabă în baza relațiilor mele și mai puțin datorită cifrelor lui, așa cum se întâmplă acum”, a răbufnit public Apostu.

Bogdan Apostu: ”M-a sunat să reziliem contractul cu Rapid”

Impresarul mai dezvăluie și momentul în care Moldovan ar fi vrut să plece de la Rapid.

”O poveste mai puțîn știută este chiar de la Rapid, când, la o lună după ce semnase, m-a sunat că vrea să reziliem contractul, pentru că nu juca! Atunci, la fel ca și în multe alte cazuri (cam la fiecare echipă 😃) l-am sunat pe Victor și am stabilit să mai rămână, după care l-am convins pe Horațiu să stea și să lupte pentru postul său!

Când l-am dus la UTA și l-am înștiințat, îmi aduc aminte discuția:

Horațiu, fă-ți bagajele, mergem la UTA!
Horațiu : La Liga 1?

Evident, dacă UTA este în Liga 1 😀 (nu-i venea să creadă că nu îl voia nimeni la Liga 2, iar eu îl duceam direct la Liga 1).

Astăzi, este portarul echipei naționale (exclusiv pe meritul lui). Nu mai departe de acum 1 an și jumătate, când mă pregăteam să o îngrop pe mama, eu am găsit 30 minute să discut cu antrenorul echipei naționale, la rugămințile lui Horațiu, să repete testul Covid pentru a putea fi prezent la acțiunea echipei, atunci când încă nu debutase la prima reprezentativă.

Și multe alte discuții interminabile, cam la fiecare echipa pe unde a fost.

Mai mult, eu l-am luat pe fratele lui la Corvinul, (exclusiv în baza relației mele cu Horațiu) direct de la juniorii unei echipe din Cluj, fără că el să se fi antrenat vreodată cu seniorii până atunci! Recunoștință? Nah 🤨

Postarea asta nu înseamnă neapărat frustrare, poate mai degrabă dezamăgire. Și confirmarea faptului că oricât de mult ai face pentru un jucător, recunoștință nu există!
Eu nu am nevoie de nimic, vreau doar că lumea să știe adevărul. Iar adevărul nu este mereu cel pe care îl vedeți în ziare. Acolo se vinde povestea, nu și realitatea!

Las câteva poze relevante, de la prezentările la toate echipele de până acum.

Un contraexemplu pentru Horațiu este chiar Radu Drăgușîn, pe care îl felicit pentru caracterul de care a dat dovadă, știind să își respecte agentul și omul care l-a ajutat până la un punct.

Să fii un jucător mare implică și această parte legată de caracter.

Baftă la Atleti, Horațiu!

Undeva, în sufletul tău, să nu uiți să îmi spui acel mare Mulțumesc!

P.S. “Aici e vorba de onoare, de coloană vertebrală, nu de parale!”, și-a încheiat Apostu tirada.

Etichete: atletico madrid , florin manea , bogdan apostu , radu dragusin , horațiu moldovan , moldovan atletico madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Video ”Senzațional”! I-a luat pe toți prin surprindere: Jurgen Klopp: ”Am o idee”, iar ce a urmat va rămâne în istorie

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răzvan Lucescu: ”Doamne ferește! Nu m-am gândit la asta”

Foto Transformarea radicală a lui Iker Casillas! Cum a apărut în ziua în care a împlinit 43 de ani: ”Niciodată nu am fost mai bine”

Primii doi jucători pe care Neil Lennon îi vrea la Rapid: ambii tocmai au devenit campioni

Singurul jucător de la Liverpool care l-a ignorat pe Klopp, la ultimul meci pe Anfield! Fanii au reacționat

Citeşte şi

Video ”Premiile Oscar” la Tottenham! Ce trofeu a primit Radu Drăgușin: ”Mulțumesc că au avut încredere în mine”

Oficial Decizia luată de Tottenham în privința lui Radu Drăgușin

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”