Nelut Rosu a fost aproape de un transfer la Napoli

Un jucător din Liga 1 a fost aproape de Napoli: "Am auzit că din iarnă se va transfera"

23.11.2018, 11:56
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Ionuț Chirilă a dezvăluit că Neluț Roșu, fotbalistul de 25 de ani al Astrei, a fost în vizorul lui Napoli. Totul s-a petrecut în sezonul 2013/2014, atunci când Chirilă era antrenorul lui Nețul Roșu la Concordia Chiajna.

"Neluț Roșu a fost foarte aproape de Napoli. Poți discuta cu el de treaba asta. El a fost aproape de Napoli când era la Chiajna. Neluț a venit la Chiajna cu ghetele în spate după ce a fost dat afară de CFR Cluj. Mi-a plăcut de el, era un mijlocaș precum Mărgăritescu, Cătălin Hîldan. Mi-am dat seama că poate face obiectul unui transfer important. El a costat 15.000 de euro și a devenit unul dintre cei mai buni pasatori din Liga 1. După ce am plecat eu nivelul lui a scăzut" a declarat pentru Gazetă, Ionuț Chirilă.

Neluț Roșu, următorul transfer al celor de la FCSB?

Antrenorul de 52 de ani a mai oferit o informație. "Am auzit că din iarnă se va transfera la o echipă importantă din România, o echipă mai importantă de locul 3" a mai spus Chirilă Dacă informația se dovedește a fi adevărată, singura formație la care ar putea ajunge mijlocașul de 25 de ani este FCSB. Liderul CFR Cluj l-a avut în lot pe Neluț Roșu și l-a lăsat să plece liber de contract.

Neluţ Roşu şi-a început cariera la CFR Cluj, iar apoi a mai evoluat la Luceafărul Oradea, Concordia Chiajna, FC Botoşani, CFR Cluj, Viitorul Constanţa, și Levski Sofia, înainte de a ajunge la Astra Giurgiu, liber de contract. Cotat de site-urile de specialitate la 1 milion de euro, Neluț Roșu are 14 meciuri jucate în acest sezon, 4 goluri și două pase decisive.

Neluț Roșu a fost monitorizat și de Sporting Lisabona

În urmă cu 4 ani, când se afla la Concordia Chiajna, Neluț Roșu a fost monitorizat și de Sporting Lisabona. Trimișii lusitanilor l-au urmărit pe mijlocașul format de CFR Cluj într-o partidă cu FC Brașov, când a marcat, din penalty, unicul gol al echipei sale, care a fost învinsă cu 3-1. La acel moment, Neluț Roșu avea 7 goluri înscrise pentru Concordia, în ediția 2013/2014 din Liga 1.

Deși scouterii lui Sporting au fost impresionați de Neluț Roșu, mutarea nu s-a mai realizat. Mijlocașul a mai rămas până în 2016 la Concordia, când a fost achiziționat de Viitorul, cu care a câștigat apoi titlul în Liga 1.

Etichete: ionut chirila , nelut rosu , nelut rosu napoli , transfer nelut rosu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”A părut o echipă de Liga 3”. Ionuț Chirilă ”a făcut-o praf” pe Rapid. Nu a scăpat nici FCSB

Exclusiv Ionuț Chirilă este sigur că FCSB va câștiga SuperLiga și a dat o mulțime de motive

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă