Antoni Ivanov, la Universitatea Craiova, în februarie 2020 / Foto: Sport Pictures

Un jucător revine la Universitatea Craiova, imediat după instalarea lui Reghecampf. Recent spunea că nu l-a căutat nimeni

articol scris de Digi Sport
27.07.2021, 17:29
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova, ieri, un contract pe două sezoane, iar acum sunt așteptate întăriri la formația din Bănie.

Antoni Ivanov revine la Universitatea Craiova

În așteptarea unor jucători precum Paul Anton sau Andrei Ciobanu, doi mijlocași despre care s-a scris că ar fi în vizorul Universității Craiova, oltenii au decis să apeleze mai întâi la o altă variantă.

Mijlocașul ofensiv Antoni Ivanov (25 de ani), care a fost împrumutat la FC Voluntari în a doua parte a sezonului trecut, a revenit la Universitatea Craiova și se antrenează separat, având în continuare probleme medicale, anunță Fanatik.

Bulgarul a evitat retrogradarea cu FC Voluntari, dar pe final de sezon a suferit o nouă accidentare, iar într-un interviu acordat luna trecută, spunea că nu a fost contactat de Universitatea Craiova în privința unei reveniri.

Antoni Ivanov a fost transferat de Universitatea Craiova în vara anului 2019, de la Gaz Metan Mediaș, pentru 150.000 de euro. La gruparea din Oltenia, el a jucat în 32 de meciuri, reușind două goluri și cinci pase decisive.

  • Ludogorets II, Akademik Svishtov, Spartak Pleven, FC Sozopol, Montana, Septemvri Sofia și Gaz Metan Mediaș sunt echipele la care a mai jucat Ivanov
  • 30 iunie 2022 este data la care îi expiră contractul cu Universitatea Craiova

Ivanov spunea luna trecută că nu a fost contactat de Universitatea Craiova

"Universitatea Craiova, spre deosebire de alte echipe, are nevoie de mulți jucători, pentru că sunt obiective înalte și se doresc trofee. Cel mai important e campionatul, pentru că n-a mai fost câștigat de 30 de ani și există tensiune, e normal. Asta este diferența între Craiova și celelalte echipe la care am fost.

Am stat un an și jumătate la Craiova, apoi m-am accidentat. O fractură la al cincilea os metatarsian și am lipsit trei luni. După aceea, mi-a fost greu să revin în formă și am ajuns la un acord să fiu împrumutat.

A fost important că am jucat la Voluntari, am revenit în formă, dar, din nefericire, nici aici nu am reușit să joc tot sezonul, pentru că m-am accidentat din nou. De aceea sunt puțin supărat, dar se mai întâmplă. Ultimul meu meci a fost acum 3-4 săptămâni, când m-am accidentat singur. La un duel cu un adversar, nu am călcat bine și meniscul mi-a fost afectat.

Vestea bună este că am reușit să revin acasă și să-i văd pe cei dragi. Încerc să rămân pozitiv. Nu am început încă tratamentul, aștept vești de la medic. Nu am mai fost contactat de nimeni, nici măcar de Craiova. Aștept să mi se încheie împrumutul (n.r - pe 30 iunie), iar apoi voi vedea unde merg. Aștept să mă recuperez, să revin la Craiova și să fiu din nou în formă.

Sper să joc din nou și să primesc o ofertă mai bună. Nu contează dacă voi continua la Craiova sau în altă parte. Obiectivul e să mă dezvolt. N-am fost contactat de cluburi din Bulgaria, dar nu prea mi-aș dori să revin în țară, pentru că știu care e situația acolo. Prefer să rămân în străinătate", declara Ivanov, în iunie, într-un interviu acordat pentru publicația bulgară Sportal.

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , antoni ivanov


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

A adus victoria Universității Craiova și a recunoscut: ”Etapa trecută am fost cel mai slab, acum iau 3 puncte”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă