Dan Şucu deţine 50 la sută din acţiunile Rapidului / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Un patron din Liga 1, în asentimentul lui Dan Șucu: ”Nici eu nu-l știu pe domnul Varga. Nu l-am văzut la conferințe”

articol scris de Digi Sport
26.05.2022, 20:50
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, consideră că noul finanțator al celor de la Rapid, Dan Șucu, nu a greșit cu nimic atunci când a declarat că nu a auzit de Neluțu Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, în lumea afacerilor din România.

La rândul său, finanțatorul moldovenilor a declarat că nici el nu s-a intersectat vreodată cu Neluțu Varga în lumea afacerilor și nu știe exact ce fel de business-uri derulează aceast. Așadar, nu înțelege de ce au fost iscate asemenea discuții, cu ton de scandal. 

Valeriu Iftime: ”Dan Șucu nu a greșit cu nimic!”

Deranjat ce cele afirmate de către Dan Șucu, miercuri, la o conferință de presă a Rapidului, Neluțu Varga i-a oferit o replică dură, considerată de Dumitru Dragomir chiar ”golănească” noului său adversar. I-a transmis ”să-și întrebe soția, dacă nu au auzit de el”. 

Valeriu Iftime nu înțelege de ce s-a supărat atât de tare Neluțu Varga pe Dan Șucu, dar îl sfătuiește pe finanțatorul Rapidului să fie mai calculat în vorbe, deoarece lumea fotbalului este una dură.

Nu. Eu zic că nu a greșit deloc și cred că este un tip care încă nu a învățat regulile din fotbal: nu trebuie să spui nimic. Dacă spui ceva, te pleznesc toți.  A spus o chestie interesantă. Nici eu nu îl știu pe domnul Varga. Sincer. Nu l-am văzut la nicio conferință, în lumea business-ului. (Afaceri în 17 țări?) Poate are, da, dar personal n-am auzit de ele. În schimb, îl știu pe Ștefan Gadola, cu care sunt amic, am lucrat, cu care am concurat, dar pe domn celălalt nu îl cunosc.

Domnul Șucu nu cred că spune rău, numai că o să îi trebuiască un an de zile ca să-l bălăcărească toți, să înțeleagă cam pe unde se află. Adică, cât spui și cât nu spui. (Dacă va fi ”redus la tăcere”) Depinde câtă răbdare și ținere de limbă are. Dacă vorbește mult, îl `pleznesc ăștia`”, a declatat Valeriu Iftime, la Fotbal Club.

Ce a spus Dan Șucu despre Neluțu Varga, patronul de la CFR Cluj

Dan Șucu nu vede cu ochi buni proiectul de la CFR Cluj, având în vedere datoriile acumulate de clubul care a câștigat trofeul Ligii 1 în ultimele cinci sezoane.

Omul de afaceri a precizat că nu-l cunoaște pe Neluțu Varga, finanțatorul echipei CFR Cluj.

”Modelul de business de la CFR Cluj îl înțeleg foarte greu sau aproape deloc. Pentru că nu e ceva de înțeles, din punct de vedere economic. Nu l-am întâlnit în afaceri pe patronul de acolo (n.r. – Neluțu Varga), nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri.

Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent, aș fi știut afacerile dânsului. N-am auzit de dânsul ca om de afaceri.

Dacă CFR a reușit să ia de cinci ori la rând campionatul, probabil că următorii care vor lua campionatul o vor face de 5, 6, 10 ori la rând. Și următorii ar trebui să fim noi", a spus Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă.

Etichete: valeriu iftime , nelutu varga , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un fotbalist al Rapidului s-a dus la Dan Petrescu, la pauza meciului: ”I-am zis să plece, că m-a enervat”

Arne Slot ar putea veni la Liverpool ”la pachet” cu un fotbalist dorit de Barcelona

Theo Hernandez a spus ”Da” pentru transfer! Costă 100 de milioane de euro

Victor Pițurcă ”a făcut praf” un jucător român din străinătate

Citeşte şi

Reacția lui Bogdan Lobonț despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu la Rapid

Exclusiv Rapid nu a fost părăsită doar de galerie la meciul cu CFR. Cine va mai lipsi de pe stadion

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasament, deși nu a jucat, și ce poziție ocupă rivala Sorana Cîrstea citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”