Damjan Djokovic, un jucător de bază la CFR

Un prim succes pentru CFR: a semnat pe 3 ani! Becali îl voia neapărat încă din primăvară

20.05.2019, 18:06
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Damjan Djokovic, jucător curtat insistent de Gigi Becali în ultima perioadă, a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj.

Fostul jucător al Cesenei, în Serie A și Serie B, mai avea un an de contract cu gruparea campioană, dar Dan Petrescu l-a convins să îşi pună semnătura pe o înţelegere valabilă pe trei ani.

Un veritabil număr "8" prin ceea ce face pe teren, Djokovic a fost esenţial în acest sezon, în lupta pentru titlu.

"Djokovic e jucătorul nostru pentru următoarele trei sezoane. A fost şi rămâne unul dintre fotbaliştii noştri de bază. Sunt convins că ne va ajuta să ne îndeplinim cel mai important obiectiv pentru perioada următoare: calificarea în grupele unei competiţii europene", a confirmat Bogdan Mara, pentru Digi Sport.

Gigi Becali îl voia neapărat

Gigi Becali a pus ochii pe mijlocaşul de 28 de ani. Djokovic era văzut de latifundiarul din Pipera drept omul perfect pentru noul angrenaj al roș-albaștrilor, la mijlocul terenilor, lângă Pintilii.

Finanțatorul vicecampioanei pregătise deja din primăvară și o ofertă pentru jucător. Becali era dispus să-i dea lui Djokovic suma de 20.000 de euro pe lună, cu 5.000 de euro mai mult decât avea la Cluj până la semnarea prelungirii. Salariul lui la FCSB putea crește mai apoi în funcție de performanțe.

Djokovic a venit iniţial în Gruia de la Bologna, mai întâi sub formă de împrumut, în 2013. Atunci, pe postul său la echipa Italiană evolua internaționalul italian Alessandro Diamanti, care a participat la Euro 2012 cu Squadra Azzurra.

Ulterior, a urmat un periplu la mai multe echipe, pentru ca în 2017 să se întoarcă în Gruia.

Djokovic a ajuns la începutul carierei în Olanda ca junior, după ce s-a format la ADO Den Haag, Excelsior și Sparta Rotterdam. Clarence Seedorf l-a remarcat apoi la Spartak Trnava și NK Gorica, astfel că mijocașul a ajuns în cele din urmă în Italia. A primit o șansă la Monza, iar Cesena, fosta echipă a lui Adrian Mutu, și-a asigurat serviciile sale în 2011.

Etichete: djokovic , damjan djokovic , djokovic cfr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

Foto Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

L-a băgat în ședință! Șucu vrea să-l dea afară, dar el cere 100.000 € ca să plece imediat. A luat 255.000 € în 5 luni

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian