Alexandru George Cîmpanu / Foto: Sport Pictures

Video Universitatea Craiova - Dinamo 5-0. O nouă umilință după 0-6 cu FCSB. "Câinii" devin "agentul 007", cu 7 eșecuri la rând

articol scris de Digi Sport
27.09.2021, 22:59
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Universitatea Craiova - Dinamo 5-0 a fost un nou coșmar istoric trăit pe viu de "câini", după acel 0-6 din derby-ul cu FCSB, din etapa a opta. Oltenii s-au distrat, au marcat și cu rezervele și chiar și-au permis artificii tehnice și faze "de curtea școlii".

Universitatea Craiova - Dinamo 5-0. "Câinii" au evoluat în 10 oameni din minutul 16

Debutul de meci a cam prevestit dezastrul care a urmat, iar Gustavo a ratat o ocazie uriașă, din mai puțin de 2 metri, în minutul 2. Dinamo a încercat timid un șut, prin Ivanovski, dar Pigliacelli a reținut, însă a fost doar un foc de paie.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

După o greșeală a portarului Iliev, din minutul 10, a urmat altă ocazie a oltenilor peste câteva secunde, prin Crețu, care a "scos mingea din stadion" deși avea toată poarta în față.

Minutul 16 avea să schimbe complet meciul. Câinii au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Giafer, care a comis un penaty, din care Houri a deschis scorul.

Universitatea Craiova - Dinamo 5-0. "Câinii" au golaveraj 1-20 în ultimele 7 meciuri, toate pierdute

Baiaram și Ivan nu au avut noroc, însă "câinii" au început surprinzător repriza a doua, când Ivanovski și Itu au ratat în primele secunde. Oltenii au făcut 2-0 în minutul 52, prin Ivan, apoi Conte l-a pus la treabă pe portar, iar rezerva Cîmpanu a înscris și el.

În minutul 62 era deja 3-0, după ce altă rezervă a marcat, Căpățână. A urmat o ocazie a lui Nistor și o altă șansă uriașă a Craiovei, când Vătăjelu a dat în bară și Gustavo nu a putut înscrie dintr-un metru, la aceeași fază.

Markovic l-a pus apoi la treabă pe portar, iar peste câteva minute, același atacant a ratat o ocazie imensă. Oltenii au vrut să facă și spectacol, iar Cîmpanu a fost aproape să înscrie chiar direct din corner, Pigliacelli a aruncat mingea ca la antrenament, în timp ce Ivan a încercat o centrare din rabbona.

Vătăjelu a irosit și el o șansă bună, însă trupa lui Reghecampf nu s-a oprit nici pe final. Houri a ratat, iar Markovic a marcat golul 5 în prelungiri. Universitatea Craiova - Dinamo s-a terminat 5-0 și oltenii au bifat cea mai clară victorie contra "câinilor".

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova - Dinamo 5-0:


Știrea inițială:

Meciul Universitatea Craiova - Dinamo, din cadrul etapei a zecea a Ligii 1, se dispută luni, de la ora 21:00, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro, de către abonații RCS-RDS.

Înaintea partidei directe, Universitatea Craiova este pe locul 10 în Liga 1, cu 13 puncte acumulate în nouă runde, în timp ce Dinamo ocupă a 15-a, penultima, poziție a clasamentului, cu doar șase puncte.

Universitatea Craiova - Dinamo LIVE VIDEO, 21:00, Digi Sport 1

Formația antrenată de Laurențiu Reghecampf are un singur punct câștigat în ultimele două runde de Liga 1, când a remizat cu Sepsi, 1-1, pe teren propriu, și a pierdut la Cluj, cu CFR, 0-1.

În ultimul meci oficial disputat, cel din șaisprezecimile Cupei României, Universitatea Craiova și-a luat revanșa în fața campioanei, pe care a învins-o cu 1-0 și e eliminat-o din competiție.

Dinamo, în schimb, vine după nu mai puțin de șase eșecuri consecutive în campionat. ”Câinii” nu au mai câștigat în Liga 1 de aproape două luni, de la 3-1 cu Academica Clinceni pe 2 august, în etapa a treia.

Formația antrenată de Sorin Colceag, care urmează să fie înlocuit cu Mircea Rednic, și-a mai ”spălat” imaginea în Cupa României, unde a acces în optimi după ce a trecut cu 1-0 de divizionara secundă Ripensia Timișoara, la jumătatea săptămânii trecute.

Universitatea Craiova - Dinamo LIVE VIDEO, 21:00, Digi Sport 1. Echipele probabile

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Screciu, Găman, Vătăjelu - Nistor, Mateiu, Houri - Cîmpanu, Koljic, Ivan
  • Dinamo: Iliev - Sorescu, Grigore, Popa, Radu - Itu, Crețu, Matei - Moldoveanu, Ivanovski, Bani

Etichete: meciuri liga 1 , liga 1 etapa 10 , universitatea craiova-dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”