Paul Anton, mijlocașul lui Dinamo / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Universitatea Craiova îl vrea pe Paul Anton, dar Dinamo ține cu dinții de el. Cum ar putea ajunge în Bănie

articol scris de Digi Sport
27.07.2021, 20:29
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Paul Anton (30 de ani) ar putea pleca de la Dinamo în această vară, după ce mijlocașul și-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract.

Universitatea Craiova îl vrea pe Paul Anton, dar Dinamo ține cu dinții de el. Cum ar putea ajunge în Bănie

Lucian Marinescu, impresarul lui Anton, speră ca jucătorul său să obțină o decizie favorabilă de la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor, iar ulterior să poată semna cu Universitatea Craiova, echipă care și-ar fi manifestat interesul pentru mijlocașul central cu 13 meciuri în naționala României.

În schimb, Iuliu Mureșan, directorul executiv de la Dinamo, este de părere că Anton nu are cum să rămână liber de contract, având în vedere că formația bucureșteană este în insolvență. Oficialul "câinilor" ar accepta să îl cedeze pe mijlocaș doar în schimbul unei sume consistente de bani.

"Marinescu se gândește la cel care are contract, la Anton și la el, nu se gândește la cel care are contract. Îl înțeleg, nu-l acuz. Vom vedea ce va decide Comisia. Dacă Comisia îl va da liber și nu avem ce face, sigur că va pleca gratis, dar eu sper să nu se întâmple acest lucru. Există o lege a insolvenței care te mai și protejează. Eu cred că nu-l va putea lăsa liber comisia. Toată lumea ar lua de la noi jucători gratis, inclusiv din Liga 2, mai ales de valoarea lui Anton.

S-a văzut lipsa lui din teren la meciul de aseară. Dădea o siguranță, toate mingile treceau pe la el, el avea 95% procentaj de reușită, deci e un jucător determinant. Nu, nu e adevărat că l-am da pe 100.000 de euro. Nu am discutat de sume. Nu e o sumă realistă. Mai ales la valoarea lui, ar fi o desconsiderare și pentru el să-l dăm cu 100.000 de euro. Dacă Anton valorează atât, câți jucători din Liga 1 sunt sub el?

Nu putem decât ca antrenorul și cu mine să tot discutăm și cu ei, să-i convingem că, din multe motive, inclusiv pentru profesia lor, trebuie să se antreneze, să obțină rezultate și dacă vom avea rezultate. Gratis nu le putem da drumul, pentru că sunt niște reguli în insolvență și nu le poți da la toată lumea drumul. Lumea încearcă să profite și să îi ia liberi", a declarat Iuliu Mureșan, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO Iuliu Mureșan, despre situația lui Paul Anton

Etichete: liga 1 , dinamo , universitatea craiova , iuliu muresan , paul anton


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Exclusiv ”Mitriță rămâne?” Mihai Rotaru a dat răspunsul pe loc despre vedeta Universității Craiova

Citeşte şi

Promisiunea lui Zeljko Kopic pentru suporterii lui Dinamo înaintea meciului crucial cu ”U” Cluj

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă