Valerică Găman / Foto Sport Pictures

Exclusiv Universitatea Craiova, propunere ideală pentru Mirel Rădoi: "E o soluție" + reacție vehementă după închiderea stadioanelor

articol scris de Digi Sport
23.10.2021, 00:01
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Universitatea Craiova a urcat temporar pe locul 2 după victoria cu Chindia Târgoviște, scor 1-0, iar președintele oltenilor, Sorin Cârțu, îl propune pe Valerică Găman (32 de ani) la echipa națională.

Găman a făcut un nou meci perfect pentru Universitatea Craiova, iar Sorin Cârțu spune că Mirel Rădoi ar putea să-l cheme pentru ultimele două jocuri din preliminariile CM 2022, cu Islanda și Lliechtenstein. Dacă va câștiga cele două jocuri, România se va califica la barajul pentru Mondial:

Universitatea Craiova, propunere ideală pentru Mirel Rădoi

"Ne doream foarte mult această victorie, de doi ani așteptăm să-i batem pe Chindia. Organizarea jocului este întotdeauna meritul antrenorului. El le transmite cum trebuie să joace, deciziile sunt numai ale lui. Găman cu Screciu este un cuplu de fundași care chiar dă siguranță acum, joacă bine împreună, se completează reciproc.

Eu l-aș recomanda pe Găman pentru națională, oricând poate să fie o soluție pentru Mirel Rădoi în zona centrală", a spus Cârțu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Valerică Găman are la activ 14 selecții la echipa națională de seniori.

Partide rămase de disputat din Grupa J:

  • 11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
  • 14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

Sorin Cârțu, reacție vehementă după închiderea stadioanelor

Stadioanele din România vor fi din nou închise până la finalul lunii noiembrie, din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19, iar președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, a reacționat vehement:

"Nu înțeleg! Nu este admisibil să închizi 6 milioane de oameni. Ne-au spus că este foarte bine să ne vaccinăm, mulți s-au vaccinat ca să vină pe stadion, să plece în vacanță, iar acum suntem pe linie cu niște ignoranți care râd de noi! Tu nu iei nicio atitudine împotriva ignoranților, dar iei atitudine împotriva celor care au ascultat ce a transmis Guvernul. Oamenii care muncesc pentru mine sunt toți vaccinați, sunt convins că și alți oameni de afaceri le-au cerut oamenilor să se vaccineze.

Eu nu văd să fie o discriminare pentru cei nevaccinați dacă nu vin pe stadion. Și cei vaccinați se pot îmbolnăvi de la o persoană nevaccinată, ignorantă. Pentru mine, pentru cei 6 milioane care s-au vaccinat, de ce sunt îngrădite drepturile? De ce nu te gândești și la afacerea mea? De ce se gândesc ei doar la drepturile ignoranților? Asta e vrăjeală, o să prelungească cu încă o lună hotărârea. Stadioanele o să rămână închise", a mai spus Cârțu.

Derby-ul Dinamo - Rapid va fi ultimul meci din Liga 1 la care vor putea participa spectatori, cel puțin în următoarele 30 de zile. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 20:30, și va fi transmis în direct la Digi Sport 1 și în format live video pe site-ul digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.

VIDEO Rezumatul meciului Chindia - Universitatea Craiova

Etichete: sorin cartu , digi sport special , meciuri craiova , presedinte craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Fotbalistul dorit de Gigi Becali pentru Champions League, ”desființat” de Cârțu. ”Nu e constant”

Exclusiv E convins că FCSB nu mai poate rata titlul, dar râde de lider. ”Becalambous. Trebuie să fie fraieri”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă