Vasile Constantin, jucătorul Universității Craiova / Foto: Sport Pictures

Universitatea Craiova renunță la doi jucători! Unul a fost adus în această vară

articol scris de Digi Sport
06.09.2021, 17:03
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Universitatea Craiova s-a întărit recent prin transferurile fundașului Alexandru Crețu și mijlocașului Lyes Houri, iar formația din Bănie face acum ultimele modificări în lot.

Universitatea Craiova renunță la doi jucători! Unul a fost adus în această vară

Alexandru Mărieș (20 de ani), mijlocașul cumpărat de Universitatea Craiova, în această vară, de la Comuna Recea, pentru 5.000 de euro, ar urma să fie cedat la o altă formație pentru a bifa mai multe minute în partidele oficiale.

Mărieș va fi împrumutat timp de un an la echipa Poli Iași, din Liga 2, acolo unde poate avea mai multe șanse de a juca, anunță Fanatik. Transferat recent, tânărul mijlocaș de bandă a fost în lot la trei partide ale Universității Craiova, dar nu a prins niciun minut.

Alexandru Mărieș (stânga), transferat de Universitatea Craiova în această vară / Foto: Sport Pictures

Pe lângă Alexandru Mărieș, sursa citată anunță că Universitatea Craiova a hotărât să îl împrumute și pe Vasile Constantin (23 de ani) în Liga 2, însă la FC Brașov.

Mijlocașul crescut la juniorii Universității Craiova a strâns 17 meciuri și două goluri la prima echipă, însă în acest sezon a prins doar aproximativ 60 de minute.

Vasile Constantin, jucătorul Universității Craiova / Foto: Sport Pictures

În această vară, Universitatea Craiova i-a vândut pe Alexandru Cicâldău (la Galatasaray, 6,5 milioane de euro), Reagy Ofosu (la Bursaspor, 150.000 de euro) și Stephane Acka (Kiryat Shmona, 80.000 de euro), în timp ce Ivan Mamut, Marian Șerban, Alexandru Popescu, Andrei Burlacu, Cristi Bărbuț, Stephan Drăghici și Laurențiu Popescu au plecat gratis la alte echipe.

Universitatea Craioa ocupă locul 6 în Liga 1, după șapte etape, cu 12 puncte acumulate. Echipa lui Laurențiu Reghecampf se pregătește pentru duelul cu Sepsi OSK, programat luni, 13 septembrie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Etichete: liga 1 , laurentiu reghecampf , universitatea craiova , vasile constantin , alexandru maries


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

FCSB pregătește fiesta. Cât costă biletele pentru sărbătorirea titlului

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

Citeşte şi

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă