Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova / Foto: Captură Universitatea Craiova TV

Universitatea Craiova țintește locul doi în play-off. Reghecampf a găsit marea problemă de la FCSB

10.03.2022, 14:49
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Meciul dintre Universitatea Craiova și FC Argeș marchează startul play-off-ului Ligii 1. Antrenorul “alb-albaștrilor”, Laurențiu Reghecampf, a anunțat că obiectivul său este clasarea pe locul doi.

Laurențiu Reghecampf: "Anumiți jucători de la FCSB sunt depășiți"

Universitatea Craiova are șase victorii la rând în Liga 1. FC Argeș n-a pierdut în ultimele șapte partide.

  • Meciul Universitatea Craiova – FC Argeș este programat vineri, 11 martie, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1.

Universitatea Craiova începe play-off-ul de pe locul trei, la patru punct de FCSB și la 11 puncte de CFR Cluj.

Laurențiu Reghecampf consideră că principala cauză a declinului de la FCSB este că anumiți jucători nu rezistă în momentele de presiune.

"Este primul meci din play-off, este important să începem cu dreptul. Dacă facem o analiză a începutului de an, se întâlnesc cele două echipe care au reușit să facă cele mai multe puncte, noi și FC Argeș. Va fi un meci interesant, greu pentru noi.

Întâlnim o echipă care a reușit ceva miraculos. Trebuie felicitați pentru acest lucru, nu este ușor să câștigi o serie de meciuri, cu FCSB, Farul, Botoșani. Pentru noi este un avertisment, trebuie să fim 100% pregătiți.

Suntem pe un drum bun, ca echipă suntem puternici. Ne lipsește Crețu, dar avem soluții. Sper ca jucătorii să repete meciul bun împotriva celor de la Farul. N-ar trebui să fie mai relaxați jucătorii, ci mai concentrați. Ne dorim foarte mult să terminăm play-off-ul cât mai sus în clasament. Obiectivul este să ajungem cât mai aproape de CFR și să luăm locul doi, pentru că este foarte important pentru competițiile internaționale.

Este o diferență foarte mare între noi și locul întâi, trebuie să fim realiști. Ne dorim să fim pe locul doi. Personal, nu am niciodată ca obiectiv locul doi. Dar luăm în calcul conjunctura actuală. Mai avem un as în mânecă, Cupa României. S-ar putea să încheiem și pe locul patru sau cinci în play-off, nimic nu este sigur, e o distanță mică de puncte.

Ca să poți câștiga un campionat în România, trebuie să ai minimum 18-20 de jucători de același nivel. Nu e ușor, eu știu ce înseamnă să câștigi un campionat. Uitați-vă la FCSB, au un lot de jucători numeros și valoros și tot n-au reușit să îndeplinească obiectivul de a câștiga un campionat.

Este o luptă care se duce pe foarte multe fronturi, ai nevoie de jucători de valoare, care trebuie să facă față acestei presiuni care se numește câștigarea unui campionat. Îi înțeleg și pe ei, în anumite momente, anumiți jucători sunt depășiți. Asta nu înseamnă că nu au valoare, dar, pe lângă valoarea unui jucător, trebuie să aibă și alte calități pentru a deveni campion", a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul unei conferințe de presă.

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1

Etichete: liga 1 , laurentiu reghecampf , universitatea craiova , reghecampf , play off , fc arges , craiova , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Exclusiv Siyabonga Ngezana a spus ce muzică s-a ascultat la petrecerea de titlu a FCSB-ului: ”Le știu pe toate”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”