Fanii virează bani către Dinamo prin Programul DDB / Foto: Captură Digi Sport

Unul dintre cei mai importanți membri DDB rupe tăcerea. Care e situația de la Dinamo

articol scris de Mihai Alecu
22.12.2021, 19:58
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Situația de la Dinamo este una extrem de tensionată, în special după ce Mircea Rednic a fost îndepărtat de la "cârma" echipei.

Unul dintre oamenii cei mai importanți din DDB, Marin Iuhasz, a vorbit despre problemele existente la club pe care îl susține.

"Nu schimb eu antrenorii la Dinamo"

Despre Marin Iuhasz s-a scris în trecut că susține puternic financiar Dinamo prin programul DDB. Informațiile susțineau că acesta are un cuvânt de spus când vine vorba de schimbarea antrenorului sau a deciziilor importante, însă acesta a ținut să dezmintă.

"Vreau să spun că sunt un simplu membru DDB, un vechi fan dinamovist și ar fi culmea să schimb eu antrenorii la Dinamo. Nu am acest rol și nici nu mi-l doresc. Am fost sunat și anunțat de decizia conducerii, pe care nu sunt în măsură să o comentez, atât! Asta a fost tot!

Suntem doi oameni la Dinamo care nu avem ce câștiga, eu și tata Nițu (n.r. Gheorghe Nițu). Nu știm cine vrea să se ascundă în spatele acestor informații. Însă înțeleg că așa e presa, uneori știe mai multe decât noi.

Eu am ajutat clubul pentru că sunt dinamovist de foarte mult timp și așa o să rămân, indiferent de ce o să se întâmple cu echipa asta. Ajutorul meu vine dintr-o parte sentimentală, nu mânat de vreun alt interes", a declarat Marin Iuhasz, conform Playsport.

DDB-ul, împărțit în două tabere după demiterea lui Mircea Rednic! Flavius Stoican, avertizat

Decizia i-a aparținut lui Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, care se află în dizgrațiile multor suporteri alb-roșii. Președintele DDB Spania, Dragoș Sterpu, a dezvăluit că hotărârea conducătorului i-a dezbinat pe cei aflați în program, care s-au împărțit în două tabere: cei din conducere și membrii simpli.

Mai mult, Sterpu a lăsat de înțeles că noul antrenor va plăti și el pentru decizia lui Mureșan, deși nu a contribuit în niciun fel la ea și doar este prins la mijloc într-un conflict deschis. 

"Iuliu Mureșan a reușit să dinamiteze DDB-ul. L-a împărțit în două, este conducerea și restul. Domnul Mureșan continuă să gândească că nu are nevoie de DDB. Deciziile DDB le ia președintele Cristi Hîldan care habar nu are. Nu pot să spun ce mesaje erau pe WhatsApp. Cea mai elegantă reacție a fost 'ne-a omorât unul de la Cluj'.

Personal nu am nimic cu Flavius. Cred că a intrat într-un război care nu este al lui. Este război, va fi război. Va plăti Flavius, fără să își dea seama, toată nebunia asta. Sunt convins că nu se vor liniști apele", a transmis președintele DDB Spania, Dragoș Sterpu, potrivit Playsport.

Flavius Stoican, la Dinamo! Istoria se repetă

Flavius Stoicaneste noul antrenor al lui Dinamo. În 2015, Stoican era demis de la Dinamo și era înlocuit cu Mircea Rednic.

Antrenorul, care a mai activat și la U Craiova 1948 în acest sezon și a fost la un pas de a semna cu Academica Clinceni, după ce ilfovenii l-au demis pe Ionuț Chirilă, va începe activitatea la gruparea ”câinilor” începând de miercuri, 22 decembrie 2021.

În mai 2015, Stoican a fost înlăturat pentru a doua oară de la Dinamo. Prima demitere a lui Stoican de pe banca tehnică a ”câinilor” s-a petrecut în noiembrie 2014, dar a fost readus de fostul manager al bucureștenilor, Daniel Stanciu, la începutul lui martie, ca înlocuitor al lui Mihai Teja.

”Am venit la Dinamo, ca și în primul mandat, cu inima deschisă și am încercat să fac totul pentru a urca echipa în clasament. Am venit într-un moment greu, luând echipa din mers, după trei etape din returul campionatului.

Din păcate, lucrurile nu au ieșit așa cum mi-am propus. Mulțumesc clubului Dinamo pentru șansa oferită și le urez mult succes viitorului antrenor și tuturor foștilor colegi și elevi”, a spus Stoican, la acea vreme, pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Etichete: dinamo , mircea rednic , ddb , marin iuhasz


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Bayern - Real Madrid 0-0, ACUM, DGS 1. Spectacol asigurat: 20 de goluri în ultimele 5 meciuri directe din UCL

Pedeapsă drastică pentru Abadallah. Câte etape a fost suspendat după ce i-a făcut gaură în cap lui Benzar

Foto ”Cel mai bun! Îți ziceam și nu credeai”. MM Stoica, dat pe spate de un fotbalist de la FCSB

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Citeşte şi

Video Skjern - Dinamo 34-38. Calificare de răsunet a ”Dulăilor” în Final Four-ul EHF European League

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Visul cel mai mare al lui Gigi Becali, pe cale să fie spulberat? Omul cu banii de la CFR Cluj a pornit ofensiva împotriva FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”