Andy Kawaya a impresionat la antrenamentele lui Dinamo

Unul dintre fotbaliştii aduşi în probe de Rednic şi-a impresionat colegii: "Face mingea pătrată"

29.11.2018, 18:14
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Mircea Rednic a adus deja cinci fotbalişti de la sosirea la Dinamo, iar alţi doi au sosit în probe chiar în această săptămână.

Belgianul Andy Kawaya (22 de ani) și ivorianul Abdel Diarra (23 de ani) participă la antrenamentele "câinilor", iar primul i-a impresionat deja pe fotbaliştii lui Dinamo.

"Se vede că e în urmă cu pregătirea, și el, și Abdel Diarra, dar Kawaya o ghidonează bine, are talent, dacă vrea face mingea <pătrată>", a fost portretul făcut fotbalistului belgian de către unul dintre coechipieri, potrivit Gazetei Sporturilor.

În vârstă de 22 de ani, Kawaya poate juca pe orice post în banda stângă, însă cel mai bine evoluează ca și extremă, având un apetit ofensiv remarcabil. A trecut în carieră pe la toate naționalele de tineret ale Belgiei (U15, U16, U17, U18, U19 și U21) și este un produs al lui Anderlecht. A mai jucat la Willem II și Mechelen, înainte de a ajunge în Italia, la Avellino, unde a petrecut doar câteva luni. Este liber de contract din vară.

Diarra este fundaș central și are două selecții la naționala U23 a Coastei de Fildeș. Și el este liber de contract din vară, când și-a încheiat socotelile cu gruparea belgiană Beerschot. A mai evoluat în carieră la AFAD Djekanou, Strasbourg B, Antalyaspor, Karsiyaka și Syrianska.

Ce transferuri a mai făcut Mircea Rednic la Dinamo

De când a revenit la Dinamo, Mircea Rednic a adus 5 jucători: Aliji, Ait-Atmane, Zenke, Tade și Montini. Toți au semnat contracte până în iarnă, cu posibilitate de prelungire și clauză de mărire salarială dacă Dinamo va ajunge în play-off.

Dintre aceștia, au apucat însă să joace doar Rachid Ait-Atmane (un meci), Simon Zenke (două meciuri) și Mattia Montini (un meci). Naser Aliji, accidentat, a plecat deja din România și rămâne de văzut dacă va fi păstrat din luna ianuarie, în timp ce Gregory Tade, marea speranță pentru atac, lipsește tot din motive medicale.

350.000 de euro este cota de piață a lui Kawaya

200.000 de euro e cota de piață a lui Diarra

Etichete: mircea rednic , transferuri dinamo , andy kawaya , abdel diarra , achizitii rednic dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

”Mitraliat” de Mircea Rednic la conferință, conducătorul lui Dinamo a venit cu replica

Foto Au sărbătorit ca pe un trofeu! Fanii lui Dinamo au invadat terenul și au declanșat fiesta alb-roșie

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”