Galerie Dinamo / Foto Sport Pictures

Urmează schimbări importante la Dinamo. Ce mutări pregătesc "câinii" după revenirea lui Mircea Rednic

articol scris de Digi Sport
02.10.2021, 23:44
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dinamo a intrat într-o nouă eră după revenirea lui Mircea Rednic, iar în perioada următoare se anunță mai multe schimbări în tabăra "câinilor".

Dinamo putea începe cu un succes al 5-lea mandat al lui Mircea Rednic, însă meciul cu UTA s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Acum urmează două săptămâni în care Mircea Rednic să pună la punct echipa, iar în club ar putea apărea nume noi. Ionel Dănciulescu a dezvăluit, în direct la Fotbal Club, că Marius Niculae este curtat de Dinamo.

Urmează schimbări importante la Dinamo. Ce mutări pregătesc "câinii" după revenirea lui Mircea Rednic

Mircea Rednic speră să bifeze și trei transferuri în această perioadă de pauză. Conform Radio Dinamo, trei jucători ar putea ajunge sub comanda "Puriului" în zilele următoare: Ayrton Mboko (fundaș dreapta, 23 de ani), Luis Pedro Cavanda (fundaș dreapta, 30 de ani), Daniel Avramovski (mijlocaș ofensiv, 26 de ani).

Directorul executiv al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, speră ca în zilele următoare să coopteze în conducerea clubului un nume important: "La nivel admnistrativ, eu m-aș bucura să vină Dănciulescu sau Marius Niculae.

Eu l-am sunat pe Dănciulescu la 10 zile după ce am venit și l-am rugat să vină, să ne ajute, să colaborăm. A zis că se gândește, a mai amânat.

Avem nevoie de o fostă glorie a lui Dinamo care să fie lângă echipa tot timpul, ar putea fi Niculae sau Dănciulescu. Amândoi au şanse egale, nu vreau să mă pronunţ, deşi poate ştiu, dar în momentul de faţă nu pot să zic!", a spus Iuliu Mureșan, după Dinamo - UTA.

VIDEO Rezumatul meciului Dinamo - UTA 2-2

VIDEO Ionel Dănciulescu a dezvăluit că Nicolae Badea s-a întâlnit cu Marius Niculae

"N-am ce să spun pentru că nu este absolut nimic acum. Eu n-am vorbit cu absolut nimeni, nu m-a sunat nimeni. Cert și real este că domnul președinte Badea s-a întâlnit în aceste zile cu Marius Niculae.

Nu știu ce s-a discutat, dar dacă Marius Niculae va accepta ce i s-a propus, va fi un câștig enorm pentru echipă. Eu spun realitatea, cu mine n-a discutat nimeni. Real este că domnul Badea s-a întâlnit cu Marius Niculae", a spus Dănciulescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Chestionat dacă a vorbit cu cei din conducerea clubului și despre revenirea lui Ionel Dănciulescu în staff-ul administrativ, Rednic a replicat: ”Nu vreau să vorbesc despre asta, dar îmi doresc ca un fost mare jucător să vină alături de mine”, a mai precizat Mircea Rednic.

Anunțul făcut de Mircea Rednic după Dinamo - UTA 2-2

Mircea Rednic a confirmat că Dinamo va face două transferuri în zilele următoare și spune că nu vrea să schimbe complet lotul în iarnă: "Cel puțin doi jucători vor veni, pentru că e nevoie. Eu nu schimb de dragul de a schimba. Prea multe oricum nu pot să schimb.

În perioada asta, nu poți să găsești jucători. Sunt liberi, s-au antrenat singuri, nu și-au găsit echipe...

Nu aducem jucători de 1 milion de euro, de 15 milioane... Noi suntem în insolvență. În plus, nu există comisioane. Asta ca să stea liniștiți toți cei care mănâncă rahat! Nu am venit la Dinamo ca să mă îmbogățesc. Am venit să ajut. Pe mine mă interesează să aduc jucători care să creeze concurență. E ok să ai tineri, dar să-i bagi când scorul e pozitiv", a spus Rednic, după meciul cu UTA.

Mircea Rednic, al 5-lea mandat la Dinamo

  • 17 echipe a pregătit experimentatul Mircea Rednic în cariera de antrenor, începută pe 1 octombrie 2000, cu  21 de ani în urmă: Rapid, FCM Bacău, Al Nassr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra Giurgiu, Petrolul Ploiești, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Mouscron, Al Faisaly, Politehnica Iași și Viitorul Constanța.
  • 5 trofee a câștigat Mircea Rednic în cariera de antrenor, două titluri de campion în România, cu Rapid (2003) și cu Dinamo (2007), Cupa României cu Rapid (2002), Supercupa României cu Rapid (2003) și Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011).
  • 4 este numărul mandatelor în care Mircea Rednic a mai pregătit Dinamo ca antrenor principal: iulie 2006 - septembrie 2007, iuie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 și octombrie 2018 - iunie 2019.
  • 59 de ani a împlinit tehnicianul dinamovist pe 9 aprilie. Născut la Hunedoara, Mircea Rednic a jucat în carieră pentru Corvinul, Dinamo, Bursaspor, Standard Liege, St. Truiden și Rapid.

Etichete: marius niculae , mircea rednic , ionel danciulescu , iuliu muresan , antrenor dinamo , meciuri dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Exclusiv Ionel Dănciulescu nu a iertat pe nimeni după Dinamo - FC Voluntari 1-1

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă