Video UTA Arad - Chindia Târgoviște 1-0. Echipa lui Balint a câștigat primul meci pe noul stadion ”Francisc Neuman”

articol scris de Digi Sport
24.10.2020, 15:53
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

UTA Arad a obținut prima victorie pe noul stadion ”Francisc Neuman”, scor 1-0 cu Chindia Târgoviște.

Chindia putea deschide scorul în minutul șapte, după o deviere nefericită a lui Albu, dar Iacob a fost atent.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Prima ocazie periculoasă a partidei a venit abia în minutul 33, prin Bustea, care a reluat cu capul o minge centrată de la 35 de metri, dar Aioani a reținut. Tot cu capul a încercat să înscrie și Benga, dar a trimis mingea puțin pe lângă poarta adversă.

Denis Rusu a marcat unicul gol al partidei în minutul 52, după ce l-a învins pe Aioani cu un șut din careu, la colțul lung. Ursu putea dubla avantajul gazdelor, dar portarul târgoviștenilor a ieșit excelent și l-a blocat pe șeptarul gazdelor.

S-a terminat 1-0 pentru UTA, care a urcat pe loc de play-off, cu 11 puncte, la eglitate cu Chindia, dar cu un golaveraj mai bun. Pentru târgovișteni urmează meciul cu FCSB, iar UTA se va deplasa la Botoșani.


Știrea inițială:

UTA Arad este campioana remizelor din Liga 1. Formația lui Laszlo Balint a obținut o victorie, cinci rezultate de egalitate și a fost învinsă o singură dată în primele șapte runde ale sezonului. Cu opt puncte, "Bătrâna Doamnă" ocupă poziția a 12-a în clasament. Singurul succes al arădenilor a fost consemnat în Ștefan cel Mare, cu Dinamo, scor 1-0.

De partea cealaltă, Chindia are un început de stagiune peste așteptări. Ocupanta ultimului loc la finalul sezonului precedent a adunat deja 11 puncte și se clasează pe locul șase înaintea acestui meci. Elevii lui Emil Săndoi trei meciuri la rând în care nu au primit gol: 0-0 cu CFR, 2-0 cu Botoșani și 1-0 în fața celor de la Gaz Metan.

LIVE VIDEO | UTA Arad - Chindia Târgoviște, ora 14:00, pe Digi Sport 1. Confruntări directe

Cele două formații nu s-a întâlnit niciodată la nivelul Ligii 1. În schimb, s-au înregistrat 12 dueluri directe în Liga 2. UTA s-a impus de șase ori, Chindia, doar în două rânduri, și au fost patru rezultate de egalitate.

În acest sezon, arădenii nu au cunoscut gustul victoriei pe teren propriu. UTA a adunat două remize și o înfrângere, singura din campionat, 2-3 cu Poli Iași, în timp ce dâmbovițenii nu au încasat niciun gol în cele trei deplasări: 0-0, la Cluj cu CFR și la Clinceni, și 2-0 la Botoșani.

LIVE VIDEO | UTA Arad - Chindia Târgoviște, ora 14:00, pe Digi Sport 1. Echipele probabile

  • UTA: Iacob - Pleaşcă, Erico, Albu, Rumbullaku - Roșu, Isac, Rusu - Morar, Buhăcianu, Cip. Rus
  • Chindia: Aioani - Martac, Piţian, Fomba, Ad. Ioniță - Rață, Căpușă - Diaz, D. Florea, Yameogo - D. Popa

Etichete: emil sandoi , etapa 8 liga 1 , uta chindia , laszlo balint , duel premiera liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Singurul motiv”. De la ce ar fi plecat scandalul dintre Jurgen Klopp și Mohamed Salah + Au apărut imagini dintr-un alt unghi

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 2-1, ACUM, Digi Sport 1. Baeten a reușit ”dubla” și îi duce pe olteni în avantaj

Citeşte şi

Laszlo Balint îi ”trage de urechi” pe jucători după Hermannstadt - Petrolul 2-0: ”Sunt chestii care puteau fi evitate!”

Video Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii câștigă categoric și urcă pe primul loc în play-out

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”