Andrei Nicolescu, acționar Dinamo / Foto: captură Digi Sport

"Va fi un meci special cu Rapid? "Andrei Nicolescu, acționarul lui Dinamo, a dat răspunsul

articol scris de Digi Sport
30.06.2023, 07:48
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

Andrei Nicolescu, fostul acționar de la Rapid, actualmente parte din conducerea lui Dinamo, a vorbit despre sentimentele pe care le are înainte de confruntarea dintre cele două formații.

Cel care a venit, alături de Eugen Voicu, pentru a pune mână la aducerea "Câinilor" în prim-planul fotbalului românesc, Nicolescu a evitat în dese rânduri să vorbească despre trecutul său la formația din Giulești.

Ce spune Andrei Nicolescu despre meciul dintre Dinamo și Rapid

Acum, acesta a dat senzația că nu a uitat de plecarea cu scandal de la Rapid și a spus că întâlnirea cu giuleștenii nu va fi una specială pentru el.

"Nu! (n.r. dacă va fi un meci special) Va fi un derby. Probabil va fi o atmosferă frumoasă, dar va fi un derby și evident ne dorim să câștigăm", a spus Andrei Nicolescu, pentru sport.ro.

Andrei Nicolescu, avocat de profesie, este al doilea proiect fotbalistic în care este implicat, după cel de la Rapid, de care s-a despărțit în 2021, după revenirea lui Daniel Niculae, cu care nu era în relații bune. Andrei Nicolescu se alăturase proiectului de la Rapid când clubul era în Liga 4 și a ocupat postul de vicepreședinte.

Plecarea de la Rapid s-a produs cu scandal. Andrei Nicolescu l-a dat pe Victor Angelescu, acționarul clubului, și a cerut daune materiale în valoare de 5 milioane de euro, dar nu a avut câștig de cauză.

  • Meciul dintre Rapid și Dinamo se va juca în etapa a 8-a.

Prima etapă a sezonului 2023/2024 din SuperLiga: Dinamo - Universitatea Craiova, U Craiova 1948 - FCSB

În noul sezon din SuperLiga vor participa Farul Constanţa, FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid, Sepsi, U Craiova 1948, Petrolul Ploieşti, FC Voluntari, “U” Cluj, Hermannstadt, FC Botoşani şi UTA Arad, la care s-au adăugat Poli Iaşi, Oţelul Galaţi şi Dinamo, nou-promovate.

În prima rundă a ediției 2023/2024, campioana Farul va evolua la Sibiu, contra celor de la Hermannstadt, CFR Cluj va primi vizita lui Poli Iași, Universitatea Craiova va juca în deplasare cu Dinamo, iar FCSB va merge în Bănie, pentru jocul cu U Craiova 1948.

Prima etapă a sezonului 2023/2024 din SuperLigă / Foto: captură Digi Sport

Formatul competițional va fi același ca și până acum, cele 16 echipe se vor înfrunta în sistem tur-retur, în sezonul regulat, după care primele 6 clasate vor participa în play-off, iar ultimele 10 în play-out.

Play-off-ul va începe pe data de 16 martie 2024, iar ultima etapă este programată pe 26 mai 2024.

Campionatul va fi întrerupt aproximativ o lună, în perioadele 21-22 decembrie 2023 și 21-22 ianuarie 2024. Vor fi, de asemenea, alte patru pauze de două săptămâni, generate de partidele echipelor naționale din preliminariile EURO 2024 (septembrie, octombrie, noiembrie 2023 și martie 2024).

Farul Constanța, campioana en-titre, a primit o derogare și nu va întâlni nicio altă participantă a României în cupele europene, FCSB, CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe (Conference League), în primele 7 etape, potrivit informațiilor Digi Sport.

Etichete: dinamo rapid , actionar dinamo , andrei nicolescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM

Autoritățile saudite au permis utilizarea forței letale pentru a face loc unui oraș al viitorului pe care Arabia Saudită îl construiește în deșert cu ajutorul a zeci de companii din Occident, potrivit unui fost ofițer al serviciilor de informații citat de BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Alegerea făcută de UEFA, după ce Real Madrid - Bayern s-a lăsat cu o controversă uriașă de arbitraj

Foto A fost sau n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern

Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real - Bayern + Momentul, cadru cu cadru

News Alert Reacția lui Marius Șumudică, după ce Dan Șucu l-a sunat să-i comunice decizia luată

S-au încheiat negocierile de la palat pentru Florinel Coman

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a spus Dan Petrescu despre titlul câștigat de FCSB, primul după nouă ani

Video Nu i-a venit să creadă! Preferatul lui Florentino Perez a auzit gemetele unei femei la conferință: ”Sper că nu e live”

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Un titular de la Real Madrid a primit o veste la care nu s-a așteptat, după ce ”Galacticii” au ajuns în finala UCL

Citeşte şi

Andrei Nicolescu a spus ce se va întâmpla la Dinamo dacă echipa retrogradează

Exclusiv Dinamoviștii vor avea o primă specială dacă nu retrogradează. Andrei Nicolescu: ”Nu mai depinde doar de noi”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Accidentat de Abdallah, Romario Benzar este consternat după noua decizie a Comisiei: ”Ne facem pantaloni cu pistoale” citeşte ştirea pe Prosport.ro

CTP, impresionat de efortul jucătoarelor noastre: "A fost ziua României la Roma" citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale