Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj / Foto: Profimedia

Va merge Dan Petrescu la echipa națională în cazul unei despărțiri de CFR Cluj? ”Nu ar fi normal!”

articol scris de Digi Sport
21.09.2022, 09:51
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Zvonurile potrivit cărora Dan Petrescu (54 de ani) ar urma să se despartă de CFR Cluj s-au intensificat în ultima perioadă, mai ales după ultimele declarații ale patronului formației din Gruia, Ioan Varga (63 de ani).

Mai mult, s-a vehiculat că Dan Petrescu ar putea prelua echipa națională de la Edi Iordănescu în eventualitatea în care ar decide să plece de la CFR Cluj, mai ales că, în iarnă, oficialii FRF au negociat cu tehnicianul.

Merge Dan Petrescu la echipa națională în cazul unei despărțiri de CFR Cluj?! ”Nu ar fi normal!”

Ionuț Rada consideră că sunt șanse mici ca Dan Petrescu să preia echipa națională de la Edi Iordănescu în cazul în care va decide să plece de la CFR Cluj.

Fostul jucător al campioanei crede că Dan Petrescu își dorește să ajungă la echipa națională, însă ar fi dispus să devină selecționer doar după încă o aventură la o formație din străinătate.

Nu cred că ar fi normal nici pentru Edi Iordănescu, nici pentru Dan Petrescu să ne gândim ce s-ar putea întâmpla. Dan Petrescu și-a dorit întotdeauna să antreneze echipa națională.

Nu cred că dacă va pleca de la CFR Cluj va merge direct la națională. Poate va avea o experiență în afară și abia apoi va merge la națională. Este prea devreme să vorbim”, a declarat Ionuț Rada la emisiune Digi Sport Special.  

Ionuț Rada crede că atacurile la adresa lui Dan Petrescu sunt ”exagerate”

Despre o eventuală despărțire a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj, Rada susține că tehnicianul ar trebui să se bucure în continuare de susținerea conducerii și a suporterilor având în vedere rezultatele din ultimii ani obținute de ardeleni alături de antrenor.

Cumva s-a amplificat în ultima perioadă și s-a creat o imagine că Dan Petrescu ar trebui să plece. Felul în care a comunicat în ultimul timp, rezultatele care nu l-au ajutat. Toată lumea a zis că s-a ajuns la un final de ciclu și că ar trebui schimbat, dar la ultimele meciuri, Petrescu a arătat din nou într-un moment dificil rezultate bune cu Craiova și FC Argeș.

Aici intră problema a ceea ce se întâmplă la CFR Cluj de ceva timp, acele datorii. Un antrenor cere, are nevoie de buget. Petrescu cere jucători, cere dubluri pe posturi, dar acele cerințe pot fi acceptate sau refuzate. Petrescu rămâne un antrenor foarte bun pentru Liga 1, dar CFR trebuie să știe ce vrea pe viitor.

Dan Petrescu a avut rezultate. Vrei rezultate sau vrei spectacol? Spectacol poate Croitoru, dar poate nu aduce rezultatele pe care le vrea Mititelu. La final, toată lumea întreabă care este clasamentul. Au fost cumva și nemulțumirile, după ce au fost eliminați în primul tur preliminar din Champions League.

Acolo au început nemulțumirile, dar această decizie ar fi trebuit luată atunci. Poate a contat și incidentul medical cu Ioan Varga. Unele decizii nu se iau la cald. Sunt antrenori mari în Europa care au probleme și sunt lăsați să își facă treaba în continuare. Așa și cu Dan Petrescu.

Ar trebui mai mult respect și din partea suporterilor. Am întrebat pe un grup ce se întâmplă pentru că sunt cinci campionate câștigate și lumea nu vine la stadion. Mi-au spus că vor alt joc. Sunt niște lucruri pe care le-a realizat și este în continuare atacat. Unele atacuri sunt exagerate. Dacă acea clauză îi ține împreună, asta nu pot să știu, dar atacăm un antrenor care totuși a avut rezultate.

Poate unii jucători își dau seama că jocul nu mai merge, însă acei jucători au câștigat mulți bani. Dan Petrescu impune ca jucătorii să fie plătiți. În era Varga - Petrescu, toată lumea a avut de câștigat”, a mai spus Ionuț Rada.

Etichete: cfr cluj , echipa nationala , dan petrescu , edi iordanescu , ioan varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Antrenorul lui Alaves a anunțat ce se întâmplă cu Ianis Hagi, după ce a atins de 3 ori mingea cu Getafe

Inexplicabil: o echipă din Champions League și-a jucat retrogradarea în ultima etapă! Cum s-a terminat

Foto Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală

Decizia luată de Răzvan Lucescu la PAOK, înaintea meciului care decide titlul în Grecia

Citeşte şi

Cristi Balaj și-a dat acordul și revine în SuperLiga, la mai bine de o lună de la despărțirea de CFR

Începe! Dan Petrescu a anunțat ce urmează la CFR Cluj, după ce a umilit-o pe Farul

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină