Valentin Gheorghe, în meciul FCSB - Dinamo / Foto: Sport Pictures

Video Valentin Gheorghe a explicat cea mai controversată fază din FCSB - Dinamo 6-0 + cum a trăit debutul la ”roș-albaștri”

articol scris de Digi Sport
13.09.2021, 00:47
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

FCSB a învins Dinamo cu 6-0, iar debutantul Valentin Gheorghe a fost protagonistul celui mai controversat moment al derby-ului.

În minutul 37, la scorul de 1-0, fotbalistul adus de la Astra a fost victima unei intrări a lui Steliano Filip, care a văzut direct cartonașul roșu, deși reluările au demonstrat că nu se impunea eliminare pentru acel fault, fapt confirmat inclusiv de foștii arbitri internaționali Cristi Balaj și Adrian Porumboiu.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - Dinamo 6-0:

Valentin Gheorghe a explicat cea mai controversată fază din FCSB - Dinamo 6-0

La interviul de după joc, Valentin Gheorghe a prezentat viziunea sa despre momentul care a adus eliminarea lui Steliano Filip.

N-a fost nicio discuție, am avut mingea, arbitrul a văzut că a intrat foarte agresiv, a ridicat și cotul spre față și asta a fost decizia arbitrului”, a declarat Valentin Gheorghe.

Valentin Gheorghe a și marcat pentru FCSB la debut, golul de 5-0, iar la final a recunoscut că nu se aștepta ca primul meci în tricoul vicecampioanei să decurgă astfel.

Nu-mi imaginam acest debut, îmi doream foarte mult să câștigăm, dar nu mă gândeam la o astfel de diferență. Am înscris un gol frumos, sunt foarte fericit că am debutat cu gol, ne doream foarte mult victoria, pentru că în ultima perioadă echipa nu făcuse multe puncte, iar jocul nu era cel care se cere la Steaua (n.r. FCSB).

Ne bucurăm că am luat cele trei puncte, care sunt cele mai importante în economia campionatului. Câte goluri pot să dau, dau. Mă bucur că am reușit, sper să o țin tot așa.

Mă bucur că cei de aici au încredere în mine, îi mulțumesc lui Mister. Sper să joc cât mai mult și să-mi ajut echipa”, a transmis Valentin Gheorghe.

VIDEO cu declarațiile lui Valentin Gheorghe:

Steliano Filip, un car de nervi după eliminarea din meciul cu FCSB

Steliano Filip nu s-a ferit să-și arate nemulțumirea cauzată de eliminarea din meciul cu FCSB și l-a criticat fără menajamente pe Istvan Kovacs.

A văzut un stadion întreg, o țară întreagă. Nu am venit să critic arbitrajul. Nu îmi stă în caracter, dar sunt dezamăgit. Și-a bătut joc de niște familii, în primul rând, și de suporterii ăștia minunați. Nu cred că meritam. Să zicem, îmi dădea galben pentru intenție. Cea mai bună soluție ar fi VAR-ul, e clar. Maxim galben. Îmi reproșez. Mi-am lăsat coechipierii, am îngreunat situația, îmi cer scuze pe această cale. Nu am protestat, să mă iau de un jucător.

L-am întrebat simplu. Știe toată lumea că e un arbitru foarte arogant, dar nu l-am înjurat, nu l-am certat. I-am zis să îmi spună și mie de ce mi-a dat roșu să merg la vestiare liniștit. Nu a vrut să vorbească. Mi-a zis doar ’ai trei minute, altfel opresc jocul’.

Mi s-a mai întâmplat, chiar la meciul cu Mioveni. Un contraatac, vreau să fac fault, el îmi strigă ’nu face, nu face’, eu nu fac și luăm gol. Nu am venit aici să dau în el, dar aroganța și felul în care ne tratează. O să iau minim două etape, cine știe ce o să mai scrie în raport, poate se simte și atacat. Eu unul am cerut fault. M-a tratat cum ne tratează de obicei. Am întrebat de ce nu mi-a dat fault și el mi-a răspuns în felul lui tipic: ’dispari’.

Mă doare, știu ce situație e la echipă. Îmi doresc să pun umărul, dar, astăzi, și-a bătut joc de noi. Campionatul este lung. Ușor, ușor formăm o echipă. Băieții care au venit sunt jucători de valoare, știu ce înseamnă Dinamo. Nu am jucat cu o echipă oarecare. Am jucat cu Steaua (n.r. FCSB), cu niște jucători de valoare. Cred că 11 la 11, altul era rezultatul, dar când rupi jocul așa, e foarte greu”, a transmis, la finalul meciului, Steliano Filip.

Etichete: steliano filip , fcsb - dinamo , valentin gheorghe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Vinicius n-a uitat! A scris doar 3 cuvinte și i-a ironizat pe rivalii de la Barcelona, după ce Real a câștigat La Liga

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

Darius Olaru, pregătit de petrecerea de titlu. Mesaj pentru fanii FCSB-ului

Citeşte şi

Reacția lui Steliano Filip, după ce s-a zvonit că revine în fotbalul românesc: ”A existat o serie de discuții”

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”