Dan Alexa / Foto: Sport Pictures

Valeriu Iftime a anunțat cine ar putea să îl înlocuiască pe Dan Alexa la FC Botoșani

articol scris de Digi Sport
31.10.2023, 13:17
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Dan Alexa (44 de ani) este pe punctul de a pleca de la FC Botoșani, după doar opt partide.

Adus pentru a salva echipa de la retrogradare, ”Chirurgul” nu a reușit să obțină vreo victorie pe banca tehnică a moldovenilor, motiv pentru care este gata să renunțe la postul de antrenor principal. 

Valeriu Iftime a anunțat cine ar putea veni în locul lui Dan Alexa la FC Botoșani

În cursul zilei de marți, 31 octombrie, Valeriu Iftime a dezvăluit că va purta o discuție finală cu Dan Alexa. 

Dacă tehnicianul va decide să își rezilieze contractul, patronul celor de la FC Botoșani are deja noua soluție pentru banca tehnică. 

Valeriu Iftime este gata să conteze pe ”duo-ul” de secunzi Andrei Patache și Daniel Șchiopu, ambii deținători de Licență A. Cei doi s-au ocupat de echipă și înainte de venirea lui Dan Alexa. 

”Dacă ăsta e gândul lui Alexa, să plece, de data asta îl voi lăsa. Azi vorbesc cu el. Am două variante în club, doi antrenori cu licență A, Patache și Șchiopu, nu mai aduc pe nimeni din exterior”, a spus Valeriu Iftime, potrivit GSP

Dan Alexa, după FC Botoșani - U Cluj 0-3: ”Problema principală e că luăm prea ușor gol”

La flash-interviu, Dan Alexa, antrenorul celor de la FC Botoșani, a transmis că e normal ca suporterii să fie supărați și să-i ceară demisia, însă a spus că va pleca atunci când patronul Valeriu Iftime îi va cere acest lucru.

”E foarte greu să joci împotriva unei echipe ca U Cluj, cu toate că am început bine, am pus presiune. Am luat gol la prima situație importantă a lor, a venit rapid și golul doi și a fost dificil. Sunt mai mulți factori, problema principală e că luăm prea ușor gol.

Îmi pare rău că nu reușim să fim mai pragmatici, mai concreți și mai realiști pe fază de apărare. E normal (n.r.- ca suporterii să-i ceară demisia), am venit cu toate intențiile mele bune. Mă simt foarte bine la Botoșani. E normal să strige demisia. Ieșirea din această situație... Ne-au lipsit 6 jucători titulari, nu i-am avut.

Singura parte bună e că sunt foarte multe jocuri de acum înainte. Trebuie trasă linia foarte serios, trebuie făcută o analiză, când nu câștigi deloc nu e întâmplător. Când domnul Iftime dorește și-mi dă de înțeles, plec, nu se pune problema. Azi am arătat rău la nivel de lot, am foarte mulți jucători under pe bancă. Avem probleme mari în apărare. Pentru noi, fiecare joc e foarte important”, a spus Alexa.

Etichete: dan alexa , fc botosani , valeriu iftime


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

Citeşte şi

Video Botoșani - Voluntari 0-0. Formația lui Bogdan Andone se menține deasupra locurilor retrogradabile

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”