Valeriu Iftime / Foto: Digi Sport

Valeriu Iftime a decis! Ce se întâmplă cu Mihai Teja, după patru eșecuri în ultimele cinci meciuri la FC Botoșani

articol scris de Digi Sport
03.10.2022, 16:44
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FC Botoșani traversează un moment greu, iar moldovenii sunt pe locul 12 în Liga 1 și nu au mai reușit să învingă de cinci meciuri în campionat.

  • FC Botoșani și Universitatea Cluj se va juca ASTĂZI, de la ora 18:00, în DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE TEXT și VIDEO pe digisport.ro. De asemenea, abonații RCS&RDS pot viziona meciul și în aplicația Digi Sport, disponibilă în App Store și Google Play

Valeriu Iftime a decis! Ce se întâmplă cu Mihai Teja, după patru eșecuri în ultimele cinci meciuri la FC Botoșani

FC Botoșani nu are parcursul așteptat în acest început de sezon, iar elevii lui Mihai Teja au bifat, printre altele, cel mai rușinos rezultat din ultimii ani, scor 0-7 cu Sepsi. Cu toate acestea, patronul Valeriu Iftime anunță că este dispus să continue pe mâna tehnicianului sosit în această vară în locul lui Marius Croitoru.

"Vă spun sincer că după înfrângerea cu Sepsi nu m-am simțit deloc bine și am preferat să stau un pic mai retras. Am și analizat bine, am vorbit cu Mihai, iar dacă era să decid să nu mai merg pe mâna lui, atunci o decideam chiar din noaptea aceea.

Însă, eu am mare încredere în Teja, iar eu sper că el le va da peste nas tuturor care îmi tot transmit că Mihai Teja este un antrenor doar de primele 7 etape. Unii tot spun despre el că așa a făcut mai pe la toate echipele.

Începe bine, dar apoi lucrurile nu mai merg cum trebuie. Și el este supărat după acest parcurs al nostru din ultimul timp, mai ales după înfrângerea asta umilitoare, însă eu am în continuare încredere în el. 

Totuși, este evident că dacă va mai pierde, atunci trebuie să decidem într-un fel. Antrenorii sunt conștenți că doar rezultatele îi țin în viață, iar meciul ăsta cu U Cluj trebuie să îl câștigăm.”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Prosport.

Valeriu Iftime nu crede până nu vede un stadion nou la Botoșani

Omul de afaceri spune că încearcă de mai bine de 7 ani să rezolve pașii necesari pentru ca o arenă nouă să fie construită în Botoșani, dar că mereu s-a lovit de vorbe și nu de fapte.

Ba mai multe, Valeriu Iftime confirmă că anul trecut, toate procedurile au fost aproape finalizate, lipsind doar documentația din partea autorităților locale pentru ca proiectul să fie depus la CNI.

"Eu m-aș bucura foarte mult să se facă un stadion nou, vă dați seama. Mă lupt de 7 ani pentru asta, dar mereu au existat diverse probleme. Chiar și anul trecut au fost discuții și totul părea rezolvat, mai era un pas, dar mi-a spus domnul primar că nu poate termina documentația necesară pentru a fi trimisă la CNI.

Eu sper că după noile promisiuni, totul să se rezolve. Dar vă zic sincer, sunt sceptic. Până nu văd documentația rezolvată și trimisă la CNI...De acolo, mai sunt și alți pași de făcut, dar măcar să rezolvăm această problemă incipientă", a spus Valeriu Iftime, într-un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport.

Etichete: liga 1 , fc botosani , mihai teja , valeriu iftime


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă