Exclusiv Valeriu Iftime a explicat afacerile cu FCSB. ”Lasă să meargă apa la moară!”. De ce a refuzat oferta Craiovei

27.02.2019, 15:37
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Răzvan Oaidă este al patrulea fotbalist care ajunge la FCSB de la FC Botoșani, după Cătălin Golofca, Mihai Roman și Olimpiu Moruțan. Dincolo de aceste transferuri, pe filiera Valeriu Iftime - Gigi Becali, mulți clevetitori au scos în evidență faptul că gruparea moldoveană nu a reușit până acum să câștige niciun meci în fața roș-albaștrilor. Finanțatorul echipei antrenată de către Liviu Ciobotariu nu-și face deloc griji când aude de astfel de supoziții și explică de ce ”vârfurile” fotbalului botoșănean au ajuns de fiecare dată la aceeași destinație.

Iftime a explicat că de Oaidă a fost interesată și U Craiova, doar că tranzacția nu s-a mai materializat. ”E o legătură de business, bineînțeles. Moară, avem, apă vine, lasă să meargă apa la moară (n.r. - râde). Povestea noastră este că eu aduc niște fotbaliști, îi educăm, îi creștem și mai apoi îi vindem.

Că-i cumpără FCSB, că-i ia altcineva..., numai că în România nu mai are nimeni altcineva bani. M-a întrebat și Craiova de Oaidă, numai că nu avea același preț. Iar din România ce echipă mai are bani? O să caut acum o portiță în străinătate pentru ca să dăm jucători și acolo.

Cât despre speculațiile legate de întâlnirile directe, am făcut egal cu FCSB când n-o durea și o să-i batem în play-off și o să se strice moara, că apa tot mai vine, înțelegeți? Ca să nu mai alimentăm nu știu ce zvonuri”, a spus, în stilu-i personal, Iftime, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”

Valeriu Iftime: ”Este o imensă și mare prostie!”

Omul cu banii de la Botoșani a devenit însă mult mai serios, atunci când a vorbit despre posibile aranjamente între cele două cluburi, după cum mai insinuează unii. ”Ar fi dureros pentru fotbaliști,  pentru FC Botoșani, pentru FCSB, să creadă cineva ca dacă  FCSB cumpără fotbaliști de la Botoșani este și o infleunță asupra resultatelor. Este o imensă si mare prostie! Toată lumea vrea să câștige cu FCSB”, a mai spus Iftime, la Digi Sport.

Întrebat dacă Oaidă este altfel decât Golofca, Roman ori Moruţan, care au ratat complet transferul, cum e cazul lui Cătălin Golofca, ori nu este un fiasco, dar nici un mare succes, patronul Botoşaniului a dat un răspuns sincer şi i-a atras atenţia jucătorului.

Ce trebuie să facă Răzvan Oaidă pentru a avea succes la FCSB

"Nu știu dacă e făcut din alt material decât ceilalți jucători care au plecat de la noi la FCSB. Eu sper ca toți să învețe din aceste sincope. Am vorbit foarte mult cu Răzvan pe tema asta. Ce se poate întâmpla cu el și curajul ăsta că 'da, eu fac orice', 'eu pot', 'nu contează concurența', 'voi fi mare' ... E greu, totul e la modul vorbit, la execuții e mai greu tare.

Trebuie să ai mare caracter. Eu sper ca Răzvan să fie mai puternic, să reziste. Numai că, momentan, Răzvan vine după o accidentare grea, el trebuie să-și facă fizicul perfect, să fie titular de drept, să se bată de la egal cu Rodriguez și cu Karaboue, și nu e ușor deloc", a declarat Iftime, la emiciunea Digi Sport Matinal.

Etichete: gigi becali , valeriu iftime , transferuri fcsb , iulian cristea , catalșin golofca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Oficial Al treilea antrenor care i-a spus ”NU” lui Bayern! A refuzat și rămâne la actuala echipă

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Citeşte şi

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă