Valeriu Iftime / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Valeriu Iftime a ironizat sancțiunea uriașă pe care a primit-o: "Sper să nu mă închidă în casă"

articol scris de Digi Sport
30.07.2022, 14:14
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Valeriu Iftime a reacționat după sancțiunea uriașă pe care a primit-o de Comisia de Disciplină, pentru că l-a jignit pe arbitrul Horațiu Feșnic.

Valeriu Iftime a ironizat sancțiunea uriașă pe care a primit-o: "Sper să nu mă închidă în casă"

"Nu mă așteptam la o asemenea decizie, nu știu cum să o cataloghez. Nu îmi rămâne decât să fac un recurs. Pe mine mă obosește doar gândul că sunt un nociv în fotbal, că sunt un factor distrugător al fotbalului românesc și asta mă debusolează complet.

Așa scrie în documentul ăsta. Eu nu am multe documente în fotbal, nu sunt delegat de FC Botoșani ca oficial, eu sunt doar un spectator, dar sper să mă primească pe stadion până nu mă închid ăștia în casă", a spus Valeriu Iftime, la Digi Sport Matinal.

Iftime susține că a încercat să-i ceară scuze lui Horațiu Feșnic, dar acesta nu l-a băgat în seamă.

"Mi-a părut rău după meci, zic că am fost destul de violent în limbaj și nu mă caracterizează. Eram după un meci care, pentru mine, însemna mult. Erau niște greșeli pe care le făcuse el, dar nu știu dacă declarația mea trebuia să ajungă la o asemenea sancțiune", a precizat Iftime.

Valeriu Iftime: "În ultimii 10 ani, eu nu am semnat niciun document la FC Botoșani"

Patronul de la FC Botoșani ironizează suspendarea primită, având în vedere că el spune că nu are nicio funcție la echipă.

"În ultimii 10 ani, eu nu am semnat niciun document la FC Botoșani, nu am niciun document cu FC Botoșani. Cuvinte urâte, da, l-am jignit și am vrut să-i spun că îmi pare rău, mi-am cerut scuze, dar nu a acceptat.

Mai greșim în viață, dar fotbalul, din fericite, uneori, te aruncă în sus, alteori te bagă în groapă. De la agonie la extaz nu e mare diferență. Faptul că m-a interzis așa de brutal și o amendă, asta e.

Eu recunosc greșeala și nu îmi face nicio cinste să vorbesc urât la adresa oricărui om. Orice aș spune poate fi în defavoarea mea sau a echipei. Îmi interzice să fiu finanțator? N-o să mai dau bani, asta e", a explicat Iftime.

Valeriu Iftime, "suspendat" din fotbal timp de șase luni

Decizia Comisiei de Disciplină a FRF, publicată vineri, 29 iulie, a fost luată ca urmare a unei sesizări din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA).

Valeriu Iftime a fost interzis timp de şase luni din fotbal și a primit o amendă în valoare de 20.000 de lei.

Valeriu Iftime a fost sancționat pentru declarațiile pe care le-a făcut la adresa arbitrului Horațiu Feșnic, pe 27 mai, după un meci din play-off-ul Superligii, ediția 2021-2022.

FC Botoșani a pierdut meciul cu Universitatea Craiova, disputat pe stadionul „Ion Oblemenco”, scor 0-2, și a ratat calificarea în preliminariile Conference League. Au marcat Elvir Koljic (26’) şi Andrei Ivan (90+1’).

FC Botoşani a jucat ultima jumătate de oră a partidei în inferioritate numerică, după ce Mihai Roman II (venit de la Universitatea Craiova) a fost eliminat (în minutul 62), pentru lovirea lui Paul Papp.

La finalul partidei, Valeriu Iftime l-a acuzat pe Horațiu Feșnic că a “executat-o pe Botoșani”, adăugând că Feșnic este “un arbitru ratat”.

Cum l-a jignit Valeriu Iftime pe Horațiu Feșnic

"Pe joc nu sunt supărat, doar pe arbitraj. Ştiam că Feşnic o să greşească mult, parcă e făcut să fie slab. De ce i-a dat roşu lui Roman? Chiar nu înţeleg! Au mai fost cartonaşe galbene care ar fi trebuit date. Nu am fost cei mai buni, dar arbitrajul a influenţat foarte mult rezultatul, din păcate.

Nu ştiu dacă Roman chiar îl loveşte pe Papp. Îl loveşte, înseamnă că şi Roman e cu mintea în patru colţuri. Nu am făcut cine ştie ce mare meci, dar sunt nişte greşeli de arbitraj care puteau să clarifice mult mai mult jocul. Am fost slabi în seara asta!

Eu cred că Feşnic e un arbitru foarte slab. Nu sunt primele greşeli pe care le face împotriva noastră. Chiar am avut meciuri cu el la centru când a greşit catastrofal în favoarea noastră. Când am văzut că ne arbitrează, am zis că ne execută. Nu ştiu dacă vrea sau nu vrea. Sau dacă atât poate. În orice caz, e un arbitraj care a viciat rezultatul, în opinia mea.

Roman nu se întoarce la Craiova. Dacă a lovit, înseamnă că nu e cu mintea la Craiova, e cu mintea pe care nu o are...E o greşeală impardonabilă pentru un jucător ca el. El nu trebuie să dea cu pumnii, trebuie să dea gol.

Pentru mine e o seară tristă, FC Botoşani se închide în zona asta de echipă mică şi provincială. Pe de altă parte, cu un arbitraj bun era altceva. Pentru mine era o finală, iar greşelile lui Feşnic sunt impardonabile. Am cuvinte mult mai grele pentru el! Putem scăpa parţial dacă avem VAR, dar trebuie să ai minte să arbitrezi un meci cu VAR.

În orice caz, Feşnic nu are minte. E un arbitru ratat, văd că e împins în faţă de cineva care vrea să vadă cât poate greşi. Nu poate el greşi cât îl pot ei împinge să arbitreze. Feşnic e ratat pentru orice tip de fotbal, european sau naţional", a declarat Iftime, pe 27 mai 2022.

Etichete: valeriu iftime , valeriu iftime sanctionat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Familia lui Schumacher a strâns 4.000.000 €. Bani pentru ”tratamente pe care nicio ființă umană nu le-a primit”

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

Patronul din SuperLiga care vrea 7 fotbaliști de la FCU Craiova: ”Vai, vai, vai!”

Gino Iorgulescu, la ședință cu patronii de club! Se pregătește modificarea regulii U21 pentru SuperLigă

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”