Compagno a marcat din penalty pentru FCSB, în meciul cu Petrolul / Foto: captură Digi Sport

Valeriu Răchită a numit ultimul antrenor ”adevărat” de la FCSB! Ce a spus despre Mihai Stoica

articol scris de Digi Sport
05.03.2023, 17:21
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Leo Strizu (55 de ani) și-a anunțat demisia de la FCSB după meciul câștigat de roș-albaștri în fața celor de la Petrolul, scor 4-1, în etapa a 28-a din Liga 1.

Fostul antrenor din acte de la FCSB susține că plecarea sa a fost dorită de o persoană din interiorul clubului și a lăsat să se înțeleagă că ar fi vorba despre Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor.

Valeriu Răchită: ”Singurul care a fost antrenor la FCSB în ultima perioadă a fost Edi Iordănescu!”

Valeriu Răchită, fostul jucător de la FCSB, a mărturisit că aceasta nu ar fi pentru prima dată când Mihai Stoica vrea să aibă control asupra echipei și ar fi încercat același lucru și cu Victor Pițurcă.

Totodată, fostul fotbalist a mărturisit că, în opinia sa, ultimul antrenor care nu a fost influențat a fost Edi Iordănescu, actualul selecționer al echipei naționale.

Când era Piţi acolo, acelaşi comportament l-a avut Piţi cu Meme Stoica. Nu avea ce să caute acolo. Mihai Stoica era omul patronului şi nu avea ce să caute. Teia Sponte, Virgil sunt familia lui Gigi Becali. Ei fac parte din familia lui Gigi Becali.

Mihai Stoica vrea controlul clubului, dar a ieşit Gigi Becali şi a spus că Meme Stoica nu face nimic la club. Face cu oamenii care nu pot să îl pună la punct. Singurul care a fost antrenor (n.r. fără influenţe) în ultima perioadă a fost Edi Iordănescu. Avea şi acea clauză şi… cam atât”, a declarat Vivi Răchită, potrivit Fanatik.

Leo Strizu: ”Am văzut că sunt comandate articole împotriva mea din interiorul clubului!”

Leo Strizu a mărturisit că decizia de a fi ”paravan” la FCSB a fost pe deplin asumată, însă a decis să plece de la echipă după ce a fost ironizat de către cei din interiorul clubului.

Întrebat dacă este vorba despre Mihai Stoica, Strizu a mărturisit că nu știe cu certitudine dacă este vorba despre managerul general de la FCSB, mai ales că el a fost cel care l-a chemat la echipă.

Am acceptat acest rol pentru că am vrut să ajut clubul. Am fost de acord cu propunerea, știam ce mă așteaptă, dar până la un punct.

Dacă am fost tăvălit pe presă, de televizune, poate pe bună dreptate, dar când am văzut că și din interiorul clubului am văzut că sunt comandate articole împotriva mea...nu pot spune cu certitudine cine e. Cel care mi-a făcut propunerea să vin în club în urmă cu un an și jumătate e Mihai Stoica.

Voi afla cine a fost împotriva mea. Vă dați seama că nu aș putea comenta ce a zis Gigi Becali. Niciodată nu m-ați auzit pe mine că mi-am asumat anumite merite ale echipei. Întotdeauna m-am ferit să fac asta.

Nu vă pot răspunde, conducerea cred că a luat această decizie (n.r. să nu meargă în cantonament). Din momentul în care am acceptat propunerea mi-am asumat situația”, a spus Leo Strizu la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: antrenor , mihai pintilii , edi iordanescu , gigi becali , fcsb , leo strizu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Citeşte şi

Mihai Popescu, întrebat de transferul la FCSB după umilința suferită de Farul: ”Ce interes după acest meci?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”