Valentin Gheorghe, sărbătorind golul marcat pentru Astra în meciul cu Dinamo / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Vali Gheorghe, dorit de Universitatea Craiova! Suma pe care o oferă oltenii pentru un transfer în iarnă

articol scris de Francisc Oprea
03.12.2020, 20:17
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Universitatea Craiova a rămas, în finalul perioadei de mercato, fără doi dintre cei mai importanți fotbaliști de atac, Elvir Koljic, accidentat grav, și Valentin Mihăilă, transferat la Parma.

Au fost aduși Reagy Ofosu de la FC Botoșani și Ivan Mamut, vârf împrumutat de la Inter Zapresic, însă cei doi nu au reușit, cel puțin pentru moment, să convingă, ceea ce-i face pe olteni să se gândească la alte transferuri, pentru iarnă.

Valentin Gheorghe, dorit de Universitatea Craiova

Unul dintre fotbaliștii doriți de Universitatea Craiova chiar din iarnă este, conform 3minute.net, informație confirmată de sursele Digi Sport, Valentin Gheorghe, mijlocașul de bandă de la Astra Giurgiu.

Mijlocaș care poate evolua în ambele benzi ale atacului, Valentin Gheorghe a continuat în acest sezon forma sportivă bună pe care a arătat-o stagiunea trecută, când a contribuit decisiv, alături de Denis Alibec și Constantin Budescu, la clasarea pe podium a giurgiuvenilor la finalul campionatului.

Ajuns la 23 de ani, Vali Gheorghe este legitimat la Astra din 2016, când a făcut pasul de la CS Afumați și, cumva firesc, pare pregătit de o nouă provocare în carieră la o echipă care își propune să se bată la titlu și care nu se confruntă cu probleme financiare precum cele de la Giurgiu.

Cât oferă Universitatea Craiova pentru Valentin Gheorghe

Valentin Gheorghe va intra în ultimele șase luni de contract cu Astra în ianuarie, ceea ce, în mod normal, va face posibil transferul pentru o sumă mai mică.

Din informațiile Digi Sport, Universitatea Craiova ar fi dispusă să ofere 250.000 de euro pentru transferul lui Valentin Gheorghe, sumă considerată, însă, prea mică de Astra Giurgiu, chiar dacă jucătorul va putea pleca gratis în vara anului viitor, asta dacă înțelegerea nu va fi prelungită în următoarele luni.

În acest sezon, când a fost aproape să facă pasul la FCSB, înaintea meciului cu Slovan Liberec, Valentin Gheorghe a evoluat în opt partide pentru Astra Giurgiu, reușind să marcheze de cinci ori.

Etichete: valentin gheorghe , transferuri universitatea craiova , oferte valentin gheorghe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ziua decisivă în care Dan Șucu trebuie să aleagă antrenorul Rapidului

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

Xavi, OUT? Barcelona a stabilit numele antrenorului favorit să preia echipa în 2025

Foto ”Ceva mai urât nu există”! A vrut să ”strălucească” la Gala Met, dar ”s-a făcut de râs” + O vedetă, ”imposibil de recunoscut”

Citeşte şi

”Revoluție” la Universitatea Craiova! Gâlcă și Rotaru fac curățenie: doar 5 jucători sunt de neatins

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”