Dennis Man si Harlem Gnohere

Veste grea pentru suporterii FCSB! Ce se întâmplă cu Harlem Gnohere

28.07.2019, 11:55
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Harlem Gnohere nu va reveni prea curând în lotul FCSB pentru un meci oficial. Bogdan Andone a anunţat că nici nu se pune problema ca francezul să poată fi utilizat în viitorul apropiat. 

Gnohere (30 de ani) a suferit recent şi o operație la inghinali, tocmai la Londra. Perioada recomandată de medici pentru revenirea la antrenamente a fost de 6  săptămâni, însă lucrurile nu se mişcă atât de rapid precum se anticipa. Iniţial, roş-albaştrii sperau să îl aibă pe golgheter pe teren la începutul lui septembrie, dar cel mai probabil acesta va lipsi mai mult. O situaţie teribil de grea pentru Bogdan Andone, care nu va putea să apeleze prea des nici la Hora, intrat în dizgraţia patronului.

"Noutăţi de pe acea listă nu sunt. Niciun jucător nu va fi apt curând. Gnohere nici nu a ieşit afară, pe teren, se antrenează doar în sală. Nici nu se pune problema să revină curând", a spus Andone, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Botoşani.

Gigi Becali, mesaj clar în direct la TV

Becali a vorbit la finalul partidei cu Alashkert, scor 3-0 pentru roş-albaştri în deplasare, despre cât de slab a jucat echipa în prima repriză şi cât de bine s-a mişcat în partea secundă. În plus, pentru a sublinia că Hora nu mai are ce căuta în primul "11" a vorbit despre cât de bine se mişcă Oaidă şi cât de util e Tănase lângă Man şi Coman.

Motivul pentru care Gigi îl vrea pe Hora în afara primului "11" are legătură doar parţial cu forma acestuia. Becali ştie că, la 30 de ani, vârful nu mai poate fi vândut pe o sumă importantă şi încearcă să impună cât mai mulţi tineri în echipa de start, astfel încât aceştia să crească şi să fie valorificaţi în viitor.

Sincer, vă spun! Mie îmi pare rău de Oaidă, ăsta. Îmi place de el, jucător foarte bun, tehnic, agresiv, face mai bine faza defensivă decât Tănase. E foarte valoros jucător, are 21 de ani, îmi pare rău să stea pe bancă. Poate că Tănase e mai bun ca 9 fals, nu? Nu știu ce să zic, că nu mă pricep. Vă las pe voi, specialiștii, să-mi spuneți. E clar că Tănase trebuie să joace, el e cel mai bun jucător al nostru, numărul unu. Trebuie să joace, asta e clar”, a spus Becali, la Digi Sport.

Ca atare, aşa va arăta FCSB, de la mijloc în sus, după ultima intervenţie a lui Becali: Oaidă, Filip, Vînă - Man, Tănase, Coman.

FCSB, mari probleme cu accidentările

Tehnicianul de 44 de ani nu se va putea baza în perioada următoare pe nu mai puțin de șase jucători. Este vorba despre Marko Momcilovic, Harlem Gnohere, Mihai Pintilii, Olimpiu Moruțan, Mihai Roman și Dragoș Nedelcu.

Ultimul adăugat pe lista interminabilă de accidentați este Nedelcu. Acesta a suferit o întindere la ligamentul colateral, în meciul cu Alashkert, 3-0 pentru roș-albaștri, și va fi indisponibil cel puțin o lună.

"E ghinion mare, şi la Nedelcu şi la Moruţan. Nu e simplu deloc, mai ales că avem un lot restrâns din punct de vedere numeric", a mai spus Andone.

Etichete: harlem gnohere , gnohere , gnohere fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

După 12 ani, Adi Popa a dezvăluit câți bani i-a dat Gigi Becali

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii își joacă una dintre ultimele șanse la salvare

Video ”Un moment foarte rar”! Gesturile făcute de Mohamed Salah la adresa lui Jurgen Klopp în West Ham - Liverpool

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale