Ion Crăciunescu, la Fotbal Club / Captură Digi Sport

Exclusiv ”Viciere de rezultat!” Ion Crăciunescu a analizat cele mai controversate faze din FCSB - Petrolul

articol scris de Digi Sport
04.03.2024, 23:13
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Partida dintre FCSB și Petrolul s-a încheiat cu victoria roș-albaștrilor, scor 1-0, în etapa cu numărul 29 din SuperLiga României.

Meciul de pe Arena Națională a fost plin de evenimente, dar și de faze controversate.

Ion Crăciunescu a analizat arbitrajul de la FCSB - Petrolul

Ion Crăciunescu este de părere că centralul Florin Andrei a procedat corect atunci când nu a dictat penalty în minutul 21, când un balon șutat de Florinel Coman l-a lovit în braț pe fundașul Petrolului, Bart Meijers.

Nu mi se pare, mi se pare că își trage mâna lângă corp, el trebuie să se apere, nu poți să stai să te izbească mingea în stomac. Nu stă cu mâinile deschise, e instinctul de apărare”, a spus Ion Crăciunescu la emisiunea Fotbal Club.

Totuși, fostul arbitru FIFA consideră că roș-albaștrii ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de pedeapsă în minutul 41, la intervenția lui Takayuki Seto asupra lui Octavian Popescu: ”El cu laba piciorului nu îi face nimic, dar cu genunchiul îi prinde piciorul și îl culcă la pământ. Jos nu îi face nimic, e penalty”.

De altfel, Ion Crăciunescu susține că golul marcat de FCSB în minutul 46 nu ar fi trebuit validat, întrucât la faza premergătoare golului a fost un fault comis de Eduard Radaslavescu: ”Este fault, intră din spate, se duce cu piciorul în spatele adversarului și îl culcă la pământ”.

Când a auzit explicația lui Ion Crăciunescu, Ilie Dumitrescu, prezent și el în platoul emisiunii Fotbal Club, a avut o reacție scurtă: ”Viciere de rezultat!”.

Roș-albaștrii au cerut penalty și la un fault comis de Denis Radu asupra lui Florinel Coman, iar Ion Crăciunescu susține că Florin Andrei putea să arate către punctul cu var.

Faza începe cu o ținere ușoară și după aceea îl răsucește cu brațul pe Coman. Îl trage de mână și îl răsucește. Depinde de arbitru”, a declarat Crăciunescu.

În minutul 82, Risto Radunovic l-a lovit cu palma în cap pe Bart Meijers, după un conflict izbucnit între fundașul lateral de la FCSB și Ișfan. Crăciunescu este de părere că jucătorul roș-albaștrilor nu ar fi trebuit să primească și al doilea cartonaș galben: ”Nu îmi place chestia asta pentru că îi pune mâna în gât. E galben pentru că nu îl strânge de gât. Nu mi se pare cine știe ce faptul că îl lovește cu palma în cap pe Meijers”.

Fostul mare arbitru a comentat și intervenția lui Valentin Crețu asupra lui Marian Huja care a scăpat nepedepsită de centralul partidei de pe Arena Națională: ”Asta e de râs, dom-le. E galben sută la sută, mai avea puțin și îi dădea și chiloții jos”.

VIDEO Rezumatul partidei FCSB - Petrolul 1-0

Etichete: arbitraj , ion craciunescu , petrolul , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reveniri spectaculoase la FCSB! Echipele de start alese de Charalambous și Petrescu

Nota primită de fotbalistul preferat de Postecoglou în detrimentul lui Drăgușin în primul 11 al lui Tottenham

Foto Bannerele afișate în Ghencea, în ziua în care FCSB sărbătorește primul titlu de campioană după 9 ani

A reușit o dublă și l-a dat pe Pep Guardiola ”pe spate”: ”Cea mai bună extremă de pe planetă!”

Citeşte şi

”E petardă!”. A fost făcut ”praf”, chiar înainte să ridice titlul de campion cu FCSB

A câștigat titlul cu FCSB, iar acum Siyabonga Ngezana visează la grupele Champions League

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Varga anunță transferuri pe bandă rulantă și o echipă stelară! I-a transmis lui Gigi Becali că a început „războiul” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”