Stadionul Rapid a fost predat către CS Rapid / Foto Inquam - Octav Ganea

Victor Angelescu a făcut anunțul așteptat de toți rapidiștii. Când s-ar putea juca primul meci pe noul Giulești

articol scris de Mihai Alecu
06.01.2022, 17:12
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Patronul celor de la Rapid, Victor Angelescu, a vorbit despre momentul în care speră ca echipa sa să joace primul meci pe noul stadion Giulești.

Rapid este pe cale să aibă și ea parte de un stadion nou, după ce fanii au așteptat ani buni ca visul lor să fie îndeplinit.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Galerie Foto

Victor Angelescu: "Vom face tot posibilul să jucăm cât mai repede pe noul Giulești"

Omul numărul 1 din Giulești, Victor Angelescu, a vorbit despre situația stadionului și când speră ca echipa să joace primul meci oficial pe noua arenă.

"Stadionul abia a fost predat. Am avut o discuție cu cei de la Clubul Sportiv, iar săptămâna asta, săptămâna viitoare, vor depune cererile pentru avize și așa mai departe. Acum, vom vedea în cât timp se va putea juca.

Nici ei nu știu exact, am vorbit. Vom vedea, facem tot posibilul să jucăm cât mai repede. Sper să jucăm, dacă nu în primul meci, în al doilea meci de acasă", a declarat Victor Angelescu, conform Fanatik.

Stadionul Rapid, deschis și pentru alte echipe

Fosta mare atletă a spus că FC Rapid se va ocupa de organizarea evenimentului de inaugurare și a menționat că arena va putea fi închiriată în viitor și de alte cluburi, dar nu de către FCSB sau Dinamo:

"Vom începe să ducem dosarele pentru avizare, iar în funcție de cât de repede vom obține aceste avize se va putea juca aici. Nu vorbim de multe luni! La sfârșitul lunii februarie noi credem că se poate juca aici. Sunt săli care nu sunt dotate cu echipament sportiv și le vom dota noi ulterior.

Noi am primit mereu și alte echipe aici. În trecut, cei care au înfruntat echipele din București au închiriat stadionul, chiar și pentru antrenament. Noi suntem deschiși să închiriem stadionul, da. Stadionul este foarte frumos, intim, jucătorii vor simți galeria și spectatorii. Mie îmi place foarte mult!

Așteptăm meciul de inauguare acum. Echipa de fotbal va organiza primul meci, ține de ei această organizare pentru primul meci. Gazonul arată foarte bine pentru că a fost montat în vară și a avut timp să se prindă", a spus Vali Ionescu-Caciureac, la eveninemtul de recepție al noului stadion.

Etichete: rapid , giulesti , stadion , victor angelescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Exclusiv Angelescu a spus de ce a fost demis Bergodi. ”Au fost lucruri care nu au fost normale”

Exclusiv ”Îl schimbați pe Lobonț?”. Victor Angelescu a dat răspunsul imediat despre actualul antrenor al Rapidului

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”