Galerie Foto Viitorul - FCSB | Roș-albaștrii, pe urmele lui Nea Mărin :)

21.04.2019, 11:12
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Viitorul - FCSB | În această seară va avea loc, la Ovidiu, derby-ul etapei a 6-a din play-off, dintre Viitorul și FCSB. Roș-albaștrii au ajuns în Constanța încă de ieri și putem spune, glumind, că au luat-o pe urmele lui Nea Mărin :), din celebrul film românesc ”Nea Mărin miliardar”. Mihai Teja a decis să-i cazeze pe jucătorii săi într-un hotel de lux din stațiunea Mamaia.

Tănase și compania s-au cazat în celebrul hotel unde s-a filmat o mare parte din una dintre cele mai de succes pelicule românești, din toate timpurile, ”Nea Mărin miliardar”. Roș-albaștrii nu au ratat ocazia de a posta pe rețelele de socializare fotografii cu priveliștea superbă pe care o au cei care se cazează în celebrul hotel din Mamaia.

În altă ordine de idei, antrenorul FCSB a preferat și în această dimineață să-și păstreze obiceiul și să facă o scurtă ședință de pregătire cu jucătorii săi.

Partida dintre Viitorul și FCSB se va disputa duminnică, de la ora 21:00, la Ovidiu, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Meciul va putea fi urmărit și în format live text și video pe digisport.ro.

Galerie Foto

”Nea Mărin miliardar”, unul dintre cele mai de succes filme din România

”Nea Mărin miliardar” este unul dintre cele mai de succes filme din istoria cinematografiei românești. Pelicula filmată pe litoralul nostru în urmă cu 40 de ani îl are în rol principal pe unul dintre cei mai mari actori români, Amza Pelea.

Filmul a fost regizat de Sergiu Nicolaescu, după un scenariu scris de Vintilă Corbul, Eugen Burada și Amza Pelea. Pe lângă actorul născut la Băilești, comedia ”Nea Mărin miliardar” au mai jucat, printre alții, actori celebri precum Jean Constantin, Draga Olteanu Matei, Sebastian Papaiani, Puiu Călinescu, Stela Popescu, Colea Răutu sau Ștefan Mihăilescu Brăila.

”Nea Mărin miliardar” se află pe locul 1 în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile.

Etichete: mihai teja , fcsb , viitorul fcsb , nea marin miliardar , fcsb nea marin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Video S-a terminat! Cea mai în formă jucătoare din lume a fost învinsă, după o serie de vis

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

Citeşte şi

Victor Pițurcă a auzit că Florinel Coman pleacă în Qatar și l-a atenționat pe fotbalistul de la FCSB

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”