Exclusiv Viitorul lui Benzar a fost scris! Ce au decis Dică şi Becali

03.06.2018, 14:39
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Daniel Benzar are toate şansele ca din sezonul viitor să devină o soluţie viabilă pentru Dică, la FCSB. Fratele mult mai cunoscutului Romario va face pregătirea de vară cu echipa mare. În funcţie de cum se comportă, roş-albaştrii vor decide dacă îl vor păstra pentru prima echipă sau îl va trimite împrumut la altă formaţie.

"De ce nu mă întrebaţi de Benzar şi mă întrebaţi de De Amorim?", a spus Mihai Stoica, de curând, la Digi Sport Special, semn că mijlocaşul se va întoarce sub comanda lui Dică.

DigiSport a aflat planul vicecampioanei cu tânărul mijlocaş. Acesta va reveni de la Voluntari, cel puţin pentru pregătirea de vară. El va lucra cot la cot cu Budescu&Co, având astfel şansa să demonstreze că e o variantă pentru noul sezon.

Deşi împrumutat, se bucură de încrederea tuturor

Convinşi că în viitorul apropiat Benzar va fi unul dintre liderii echipei, tehnicianul şi patronul au decis că cel mai oportun ar fi să schimbe pentru moment "aerul", în toamna lui 2017. Mergând la o echipă mai mică, mijlocaşul urma să aibă ocazia să joace constant şi, în consecinţă, să dobândească experienţă. Pentru ca apoi, odată revenit în lotul roş-albaştrilor, să fie o variantă de luat în calcul pentru titularizare. Toţi anticipează că "explozia" lui Benzar e iminentă, însă un club de talia FCSB nu îşi permite să experimenteze, având în vedere pretenţiile extrem de ridicate.

Iar planul roş-albaştrilor pare să fi funcţionat perfect. Sub comanda lui Mutu, Benzar a început să strălucească, iar dovadă în acest sens stă partida de pe Bega, cu Timişoara. Mijlocașul împrumutat de ilfoveni de la FCSB a reușit atunci un gol și a obținut două penalty-uri, care au fost decisive pentru echipa sa.

"Benzar şi Deac au jucat azi foarte bine. Dar mai avem mult de lucrat cu toţii. Eu vreau să fim mult mai agresivi, când nu avem mingea trebuie să facem presiune. Nu trebuie să îi lăsăm pe adversari să joace", a spus Mutu, după partida de pe Bega.

Daniel Benzar a fost cumpărat de FCSB în urmă cu două sezoane, de la LPS Banatul, dar până în acest sezon nu a apucat să joace pentru echipa finanțată de Gigi Becali, fiind împrumutat la Clinceni, unde a jucat 42 de meciuri și a reușit 8 goluri și două pase de gol. Daniel Benzar l-a impresionat pe Dică în cele două cantonamente, astfel că tehnicianul a decis să-l păstreze în lot pentru acest sezon. Ulterior, a revenit asupra deciziei, pentru ca mijlocaşul să aibă cât mai multe meciuri în picioare.

10 meciuri şi două goluri are în CV Benzar la FCSB. Din vară, pare pregătit să facă trecerea la următorul nivel şi să fie o soluţie viabilă pentru roş-albaştri, nu doar un puşti băgat pe final de meci pentru a acumula experienţă.

Etichete: benzar , benzar fcsb , fcsb benzar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ziua decisivă în care Dan Șucu trebuie să aleagă antrenorul Rapidului

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

Xavi, OUT? Barcelona a stabilit numele antrenorului favorit să preia echipa în 2025

Foto ”Ceva mai urât nu există”! A vrut să ”strălucească” la Gala Met, dar ”s-a făcut de râs” + O vedetă, ”imposibil de recunoscut”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”