Adrian Popa în meciul Astra - FCSB / Fotbal: Sport Pictures

Vintilă, "răvășitor" după declarațiile lui Adi Popa: "Făcând politica clubului, sunt un antrenor care face ce-i place"

03.07.2020, 16:33
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Bogdan Vintilă i-a dat replica lui Adi Popa după ce mijlocașul ofensiv a făcut mai multe dezvăluiri la Digi Sport.

"De obicei, jucătorii care pleacă de la o echipă sunt nemulțumiți pentru că nu mai au serviciu, în primul rând. În al doilea rând, caută o justificare a nereușitelor, din păcate.

Sunt un antrenor care își face meseria cu pasiune, face ce îi place și la clubul care îi place. Faptul că un antrenor nu se opune clubului nu mi se pare un defect. Politica clubului primează față de ceea ce își dorește antrenorul în alte circumstanțe", a explicat Bogdan Vintilă.

În plus, antrenorul de la FCSB a reușit să se contrazică singur în aceeași frază.

"Consider că făcând politica clubului sunt un antrenor normal, care face ce îi place", fost declarația lui Bogdan Vintilă.

  • Adi Popa a revenit la FCSB în iunie 2019, împrumutat pentru un an. În toată această perioadă, Popa a jucat în 20 de meciuri oficiale (8 ca titular) și a marcat 3 goluri.

Bogdan Vintilă îi dă replica lui Adi Popa: "La Reading nu erau Becali patron și Vintilă antrenor"

Antrenorul roș-albaștrilor e convins că Adi Popa (31 de ani) nu a prins meciuri prea multe la FCSB doar din cauza sa, nu din cauza antrenorului și a patronului.

"Am auzit și eu ce a zis Popa la televizor, dar, din punctul meu de vedere, în momentul în care pleci de la un club și începi să arunci cu noroi în cei cu care ai mâncat o pâine, în clubul tău de suflet, nu mi se pare fair-play ce a făcut el.

Faptul că încerci să cauți vinovați în afară de a te privi în oglindă și a te întreba 'Ce fac, cine sunt?'. Dacă mă apuc să răspund punctual la tot ce a declarat el, s-ar putea să iasă în dezavantaj, dar eu prefer să-i spun atât, să-i transmit un mesaj.

Îi transmit doar atât prin presa: La Al Taawon n-a fost domnul Becali patron și Vintilă antrenor, la Ludogorets nu a fost domnul Becali patron și Vintilă antrenor, la Reading nu a fost Becali patron și Vintilă antrenor. Să urmărească, să vadă cât a jucat, unde a jucat. După care, să vină și să ne spună dacă noi l-am nedreptățit sau chiar are o problemă.

Când pleci de la un club și începi să dai vina pe ăla, că ăla nu știe... nu mi se pare normal. Eu l-am apreciat, nu sunt supărat pe el, sunt doar dezamăgit", a prezizat Vintilă.

Lui Adi Popa i-a expirat împrumutul de la Reading la FCSB pe 30 iunie. Mijlocașul ofensiv avea cel mai mare salariu de la echipă, 20.000 de euro pe lună.

  • 12.866 de euro pe lună este media salarială la FCSB.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit discuțiile private cu Adi Popa

lie Dumitrescu, expert Digi Sport, a dezvăluit o informație extrem de importantă, care poate explica haosul de la FCSB, din acest moment. Dumitrescu a aflat dintr-o discuție pe care a purtat-o cu Adi Popa, la Digi Sport, după ce s-a terminat emisiunea Fotbal Club, ce se întâmplă de fapt la antrenamentele lui Bogdan Vintilă.

”Am vorbit cu Adi Popa și mi-a spus ce se întâmplă. Sunt anumiți jucători de top, care nu se antrenează 100%. Păcat de talentul lor, păcat de potențialul pe care-l au. Dar, în fața unui antrenor lipsit de personalitate (n.r. - Bogdan Vintilă) și liniștiți de ordinele patronului (n.r. - Gigi Becali), care cere mereu ca ei să nu lipsească din primul 11, aceștia nu-și mai dau silința pe la antrenamente!

De aceea, nici nu se tem să greșească. Cum să te mai antrenezi 100%, când știi că tu oricum ești sigur de titularizare? Antrenorul nu are personalitate nici să le spună unde greșesc și s-a văzut asta. Sunt mai multe detalii importante din cauza cărora unii fotbaliști nu pot progresa”, a adăugat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

  • Adi Popa a fost vândut de FCSB la Reading în ianuarie 2017, pentru 600.000 de euro.
  • 650.000 de eruo este cota de piață actuală a lui Adi popa, potrivit pubicației de specialitate Transfermarkt.

Etichete: gigi becali , adi popa , bogdan vintila , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de fotbalistul crescut de Lille care ”strălucește” în România: ”Îmi place foarte mult”

Sportiva cu o avere de 3 miliarde de dolari, în fața Gabrielei Ruse în semifinale la Paris

VAR-ul se schimbă radical! FIFA a început deja pregătirile: ”Acesta este scopul”

Ce a spus Bogdan Andone, după ce Botoșani a învins-o pe Mioveni cu un gol marcat în prelungiri și e aproape de salvare

Citeşte şi

Ioan Ovidiu Sabău a rupt tăcerea, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Anunțul făcut de Florin Tănase, după ce a fost întrebat dacă semnează cu FCSB

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”