Deian Sorescu în meciul cu FC Voluntari / Foto: Sport Pictures

Exclusiv "Visam să joc cu Barcelona! M-am trezit în insolvenţă!" Ce a găsit un fost antrenor al "câinilor" la Dinamo: "Doamne, cum se vorbeşte!"

30.04.2020, 23:36
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

Soarta lui Dinamo este în continuare incertă. Nici măcar posibilitatea cumpărării clubului de către un spaniol nu a liniştit apele. Flavius Stoican (43 de ani), care a fost şi jucător şi antrenor la Dinamo, a comentat această telenovelă a vânzării clubului.

"Chiar are nevoie de cineva care să îşi dorească financiar să se implice foarte tare, pentru că aici suferă Dinamo. Nu ştiu de ce nu se găseşte un om care într-adevăr să vrea să conducă acest club.

Nu ştiu cine e de vină. Poate că unii nu sunt foarte potenţi financiar, poate că Negoiţă cere prea mult şi nu e dispus la negocieri. Chiar nu ştiu, dar nu e deloc ok. Sunt jucători care au calitate la Dinamo şi sunt jucători care vor să ducă Dinamo acolo unde îi e locul, unde vor şi suporterii, dar îi văd tot timpul nemulţumiţi, dezamăgiţi. Nu ştiu care e situaţia, dar cred că în viitorul apropiat trebuie să se întâmple ceva", a apus Flavius Stoican la Digi Sport Special.

  • Flavius Stoican a antrenat Dinamo în două rânduri: 23 septembrie 2013 - 12 noiembrie 2014 şi 12 martie 2015 - 6 mai 2015. Tot două mandate a avut şi la echipa a doua a "câinilor", de unde a fost promovat la prima echipă.

Flavius Stoican a rămas şocat când a auzit că oficialii vorbesc despre retrogradare

Ceea ce l-a şocat pe Stoican a fost discuţia dintre oficiali. La acea vreme, nimeni nu se gândea că un club ca Dinamo poate retrograda. Mai puţin conducătorii clubului.

"Am găsit într-adevăr situaţii mai dificile. Erau jucători nemulţumiţi, jucători care erau unii dezamăgiţi de suporteri, alţii de conducerea clubului, alţii de salarii mai mititele, era un semnal de nemulţumire.

Plus că am avut şansa ca, înainte de a prelua prima echipă, să fiu la a doua, deci aveam mai mult timp liber şi mai mergeam pe la club. Oamenii erau cam sceprici, cei care conduceau clubul sau cei de la birouri. Spuneau că suntem într-o situaţie delicată, că poate retrogradăm. Şi stăteam aşa şi mă gândeam: Doamne, cum se vorbeşte, când nu eşti implicat şi câte auzi când nu eşti implicat", a rememorat Stoican.

Flavius Stoican n-a aflat de la conducători că Dinamo intră în insolvenţă

Flavius Stoican rememorează momentele în care a aflat că Dinamo intră în insolvenţă. Antrenorul susţine că nimeni din club nu l-a anunţat.

"Dar am făcut pasul şi am avut o relaţie foarte bună cu toţi oamenii de acolo. În general, am apreciat că m-au lăsat să-mi fac treaba. Chiar dacă era Dinamo, mi-au dat echipa: uite, asta e, ia vezi dacă poţi. Atmosferă bună, de familie, jucători care îşi doreau cu timpul foarte tare.

Şi am ajuns la un moment dat pe un loc de cupe europene, locul 4. Era un vis al meu împlinit. Nu era vorba din punct de vedere financiar, ci doar că la un moment dat am auzit că echipa intră în insolenţă. Şi asta a fost o dezamăgire foarte mare. Visam că merg să joc cu echipele din străinătate, cu Barcelona, să văd şi eu ce poate echipa. Parcă mi-au tăiat aripile atunci.

Asta a fost una dintre cele mai mari dezamăgiri ale mele ca antrenor, mai ales că aveam o relaţie foarte bună cu Anghelache, cu Negoiţă şi nu m-au înştiinţat. M-am trezit că echipa intră în insolvenţă. Asta a fost dezamăgirea mea, mai ales că glumeam, povesteam, chiar eram ca o familie. Am strâns supărarea asta, am mers mai departe. După aia mă derajna orice lucru, unde facem cantonamentul, eu voiam în altă parte, la transferuri, eu nu îl văzusem pe ăla, îl voiam pe celălalt", a detaliat Stoican.

Vânzarea lui Dinamo pare să fi picat

Cel care doreşte să preia Dinamo, spaniolul Herminio Menendez, pare să aibă probleme în realizarea tranzacţiei. Totul din cauza faptului că fostul canotor nu a putut prezenta o garanție că poate susține clubul și poate plăti datoriile pe care Dinamo le are.

  • Ioan Andone a intermediat discuțiile dintre reprezentanții lui Menendez și cei ai lui Negoiță, iar dacă spaniolul ar fi preluat clubul, ”Fălcosul” urma să fie președinte.

Între timp, fanii au reuşit să strângă 150.000 de euro, sumă provenită din fondurile fanilor înscrişi în Programul "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB). Aceşti bani vor fi folosiţi pentru plata restanţelor către jucători şi alţi debitori în vederea obţinerii licenţei pentru următorul sezon competiţional.

Etichete: dinamo , flavius stoican , vanzare dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Adrian Mititelu s-a dus ”glonț” în vestiar după ce FCU Craiova a retrogradat! Anunțul făcut de patronul oltenilor

Mircea Rednic s-a ”dezlănțuit” la conferința de presă! A ”mitraliat” un conducător de la Dinamo: ”Nesimțit!”

Video&Foto Haos la Craiova! Ce a făcut galeria echipei, după ce oltenii au retrogradat direct în Liga 2

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Citeşte şi

Ahmed Bani, convins că Mircea Rednic și UTA nu vor ajuta Dinamo: ”E normal să joace pe bune”

Zeljko Kopic, pregătit de ”meciul sezonului” pentru Dinamo! 3 fotbaliști sunt în afara lotului

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”