Vlad Chiricheș / Foto: Profimedia

Vlad Chiricheș, tot mai departe de FCSB! Fundașul a primit trei oferte din Serie A

articol scris de Digi Sport
12.07.2023, 15:53
  • Media: Liga Digi Sport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Vlad Chiricheș (33 de ani), liber de contract după despărțirea de Cremonese, a fost ofertat de Gigi Becali să revină la FCSB, dar fundașul nu a agreat propunerea inițială.

  • FCSB se pregătește pentru debutul în sezonul 2023-2024 din SuperLiga. Pe 16 iulie, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, “roș-albaștrii” vor juca în deplasare cu U Craiova 1948.  

Vlad Chiricheș, ofertat de Cagliari, Verona și Lecce

În direct la Digi Sport, Gigi Becali a anunțat că mai vrea un fundaș central, iar prima variantă este Vlad Chiricheș (33 de ani), cu care este în negocieri avansate.

Totuși, diferența dintre oferta FCSB-ului și cererea lui Chiricheș este de 100.000 de euro. Miercuri, presa din Italia a anunțat că fundașul central a primit trei oferte din Serie A.

"În ultimele zile, Chiricheș a discutat despre o revenire la FCSB, fosta Steaua București. Astăzi au apărut trei variante din Serie A pentru fundașul român: Cagliari, Hellas Verona și Lecce. Chiricheș își va decide viitorul în următoarele zile", notează tuttomercatoweb.com, care citează Corriere dello Sport.

  • Vlad Chiricheș a strâns 110 meciuri în Serie A, pentru Napoli, Sassuolo și Cremonese.  

Lecce s-a clasat pe locul 16 în Serie A în sezonul 2022-2023. Hellas Verona a rămas in extremis în prima ligă, după barajul de retrogradare / promovare, câștigat în fața Speziei, scor 3-1.

Tot la baraj, Cagliari a învins-o pe Bari cu scorul de 1-0 și a obținut promovarea în Serie A.

Gigi Becali speră să-l convingă pe Vlad Chiricheș să semneze cu FCSB

Gigi Becali (65 de ani) a anunțat că speră în continuare să-l convingă pe Vlad Chiricheș să semneze contractul. Deocamdată, FCSB se bazează pe Joyskim Dawa, Siyabonga Ngezana și Denis Haruț în centrul apărării.

Am vorbit astăzi cu Chiricheș. Distanța e cam de 100.000 de euro între mine și el, 100.000 pe an. El vrea contract pe doi ani. El vrea 500.000 pe an, îi dau, dar nu-i mai dau bonusuri.

Mai mult îmi convine să renunțe la bonusuri, că eu sunt convins că ne calificăm. Îi dădeam 30.000 pe lună și 200.000 primă de Conference League. El vrea și bonusuri, și 500.000, nu putem așa.

El de mâine se antrenează cu noi și vorbim. I-am zis și altceva, 'Vino, ajută-ne o lună, două și apoi poți să pleci'. Eu cred că fotbalul în România e mai ușor și nu o să fie atât de solicitat”, a declarat Gigi Becali, marți, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Variantă-surpriză pentru apărarea FCSB-ului. Are peste 50 de meciuri în SuperLiga

Siyabonga Ngezana (fundaș central, 25 de ani), Alexandru Băluță (mijlocaș ofensiv, 29 de ani) și Damjan Djokovic (mijlocaș central, 33 de ani) sunt jucătorii aduși în această vară la FCSB.

În direct la Digi Sport, Gigi Becali a anunțat că mai vrea un fundaș central, iar prima variantă este Vlad Chiricheș (33 de ani), cu care este în negocieri avansate.

Totuși, dacă tratativele cu Chiricheș vor eșua, finanțatorul "roș-albaștrilor" are o variantă de rezervă chiar în lotul FCSB-ului: Mihai Lixandru (22 de ani), care a revenit din împrumutul la CS Mioveni.    

  • Mihai Lixandru este la FCSB din 2020, dar a prins doar două meciuri la prima echipă. A mai jucat la FCSB II și a fost împrumutat la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, Gaz Metan Mediaș și CS Mioveni.

"Ei îmi spun că fundașul central de la Botoșani, Haruț, a fost foarte bun. În plus, l-am luat pe ăla de la echipa națională de tineret, el e fundaș central, dar a jucat mijlocaș. Cum îl cheamă... Lixandru.

Cică la Lignitul Oltenia (n.r. – Viitorul Pandurii Târgu-Jiu) a jucat fundaș central. Posibil să mai luăm un fundaș central, nu pot să zic nu", a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: serie a , cagliari , vlad chiriches , chiriches , verona , gigi becali , lecce , fcsb , cremonese


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu „vedere la mare”, în Italia: Nimeni nu m-a păcălit așa până acum

O turistă din Argentina care a plătit o avere pentru o cameră cu vedere la mare la un hotel din Italia a fost oripilată când a descoperit ce primise, de fapt.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!

Surpriză de proporții: clubul cu care ar urma să semneze Jurgen Klopp

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răsturnare de situație! Varga a anunțat noul președinte de la CFR, după ce a spus că Dani Coman va fi în proporție de 90%

Foto Florinel Coman n-a luat pauză: unde se antrenează ”bestia” de la FCSB

A venit "nota de plată" pentru revista care a publicat un interviu fals cu Michael Schumacher

A ”strălucit” în finala Europa League și are lumea fotbalului la picioare: ”E doar începutul”. Ce notă a primit

Citeşte şi

Gigi Becali a dat lovitura

Exclusiv Lovitură pentru Tavi Popescu! Fotbalistul se operează și va rata preliminariile Champions League

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWDemi Moore, despre filmul în care a acceptat să apară nud: „Caut mereu materiale care mă împing în afara zonei mele de confort”. Actrița care a ajutat-o să se simtă în siguranță

Legenda lui Dinamo îl împinge pe Cristi Săpunaru spre „pensie”: „Să îl treacă secund!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc