Vlad Iacob, administrator special la Dinamo / Foto: Digi Sport

Vlad Iacob îi liniștește pe suporterii lui Dinamo: "Situația nu este una dramatică. Așteptăm investitori"

articol scris de Digi Sport
21.07.2022, 13:30
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Dinamo a intrat într-o nouă etapă, asta după ce clubul a ajuns în mâinile lui Vlad Iacob, noul administrator special. Acest îi va lua locul lui Iuliu Mureșan, dat afară după Adunarea Generală a Acționarilor.

Vlad Iacob îi liniștește pe suporterii lui Dinamo: "Situația nu este una dramatică. Așteptăm investitori"

La conferința de presă organizată cu ocazia prezentării oficiale a lui Ovidiu Burcă, noul antrenor al echipei, Vlad Iacob a vorbit, printre altele, despre situația actuală a clubului. Noul oficial al "câinilor" a spus că situația nu este atât de gravă pe cât ar părea din exterior și a declarat că așteaptă investitori în Ștefan cel Mare.

"Pentru mine e o onoare și sunt conștient de responsabilitatea uriașă care cade pe umerii mei. Dinamo e un club imens, cu o tradiție bogată, demnă, e un club care își are locul în vârful fotbalului românesc. Vom face tot ce ține de noi ca acest club să ajungă acolo cât mai repede.

E un moment dificil atât pe plan sportiv, cât și din prisma reorganizării judiciare, însă situația nu este una dramatică. Așteptăm alături de noi investitori, parteneri comerciali și, mai ales, fani, cărora le mulțumesc pentru susținerea continuă, pentru donațiile lor, pentru prezența lor la meciuri.

Oricine va dori să vină alături de Dinamo va găsi o echipă cu un management modern, un partener deschis și transparent, cu un plan prin care clubul să ajungă din nou unde ne e locul. Partenerii comerciali vor găsi un departament de marketing organizat, alături de care să poată avea un parteneriat în adevăratul sens al cuvântului, vor beneficia de expunere probabil mai mare decât majoritatea cluburilor din Liga 1. Le mulțumesc celor din DDB, îi aștept lângă noi", a spus Paul Iacob, la conferința de presă.

OFICIAL | Ovidiu Burcă, noul antrenor al lui Dinamo: "O onoare imensă". Cum arată staff-ul

Dinamo a fost pregătită în ultima vreme de Iulian Mihăescu și Ionel Augustin, însă noua conducere a clubului, în frunte cu Vlad Iacob, administratorul special, a decis să meargă pe mâna lui Ovidiu Burcă. Antrenorul îi va avea alături pe Sorin Colceag, care ar urma să fie secund și pe Ion Marin, pe postul de consilier.

Totodată, la Dinamo este așteptat și Ionel Dănciulescu, pentru a ocupa rolul de director sportiv, dar și un preparator fizic.

"Și pentru mine este o onoare imensă și o mândrie să fiu antrenorul lui Dinamo, chiar dacă echipa nu e în cel mai bun moment. Cu atât mai mult, e o mândrie că s-a apelat la mine în acest moment dificil. Ce pot eu să le promit celor care au avut încredere în mine că vom face tot ce este posibil să readucem clubul unde îi este locul. Nu e ușor, dar sunt convins că atunci când muncești foarte eficient și pui foarte mult suflet, lucuruile nu au cum să meargă decât în direcția bună. Înțeleg responsabilitatea de pe umerii mei, dar mă simt pregătit și sunt ferm convins că vom duce Dinamo acolo unde îi este locul.

Numirea mea a depins oarecum de investirea lui Vlad ca administrator special, pe de o parte. Pe de altă parte, pentru că a trebuit să înțeleg foarte bine momentul în care se află Dinamo și cred că de asta a durat așa de mult.
Pe majoritatea dintre jucători îi știu, dar aș vrea să nu mă hazardez, chiar dacă timpul ne presează foarte tare. Vreau să fac o evaluare cât mai corectă a jucătorilor și vreau să fim inspirați să selecționăm jucătorii care pot să dea cel mai bun randament în tricoul lui Dinamo, pentru că tricoul lui Dinamo este un tricou greu. Avem nevoie să identificăm jucători motivați care să joace la Dinamo și care au capacitatea și talentul să o poată face", a spus Burcă, la conferința de presă.

Etichete: situatie dinamo , dinamo probleme , vlad iacob


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

”Cum e să te bați doar pentru locul 2?” Răspunsul lui Xavi, după Almeria - Barcelona 0-2

Veste bună pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB! Jucătorul s-a operat și a început recuperarea

Ratează EURO 2024: jucătorul de la Real Madrid, indisponibil

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”