Florin Prunea e de părere că Dinamo ar putea lupta pentru evitarea retrogradării

Video "Voi respecta decizia instanței". Florin Prunea, atac devastator: "Nici o căruță nu a condus în viața lui"

29.11.2018, 12:00
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Florin Prunea, 50 de ani, a explicat situația în care se află procesul pe care l-a intentat fostului club, Poli Iași, și a ieșit imediat la atac. Fostul oficial l-a pus la punct pe Adrian Ambrozie, membrul Comitetului Director desemnat de Primăria Iaşi să conducă gruparea din Copou.

"Este un proces, s-a terminat, iar acum se află în faza de pronunțare. Pe 4 decembrie se va întâmpla asta. Eu nu am vrut să dovedesc că acest contract a fost desfăcut în mod ilegal, pentru ca eu să ies din Comitetul Executiv al FRF.

Prima instanță a decis reinstalarea mea și cu achitarea drepturilor financiare de la club și de la FRF.

Am primit multe telefoane, arată faptul că sunt apreciat și oamenii de acolo nu au uitat de mine. O să mă întorc imediat, că este o decizie a instanței, nu am cum să nu o accept.

Este un investitor, iar unii vor să conducă pe banii lui. Este imposibil. Este clar o luptă pentru putere. Sunt unii care s-au trezit foarte repede acolo și cel care bagă banii. Domnul Ambrozie nu a codus în viața lui o căruță, iar acum se vede la club ce probleme sunt.

Cred că sunt multe probleme, nu doar cu Qaka, iar dacă s-ar da drumul la documente nu ar fi în regulă. Și acel cantonament de la Tiraspol ... El nu ajungea acolo fără sprijin politic.

Echipa și Flavius trebuie să-și vadă de treaba lor, deși au fost amestecați și ei. Nu este bine și vedeți pe ce loc se află în clasament.

Era un exemplu finanțarea clubului de la Iași și dintr-o dată nu s-a mai putut finanța fotbalul, dar întreg sportul din oraș a avut de suferit. Oamenii sunt nemulțumiți și se vede asta", a declarat Prunea, in cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, la Digi Sport.

Ce s-a întâmplat după ce Cristea l-a lovit pe Panțîru

Situația de la Poli Iași este mai explozivă ca oricând. După contrele dintre membrii conducerii, mai există și conflictul dintre doi jucători, care a izbucnit în prima partea a lunii octombrie. Andrei Cristea l-ar fi lovit pe colegul său, Ionuț Panțîru, în vestiar, iar incidentul s-a lăsat cu urmări.

Potrivit documentului oficial intrat în posesia Digi Sport, s-a redactat un proces verbal prin care căpitanul Andrei Cristea urma să fie sancționat disciplinar. De remarcat că în document se precizează formularea "posibila săvârșire a unor abateri disciplinare", în condițiile în care Cristea a recunoscut scandalul.

Cu toate acestea, deși inițial a fost amendat cu 2.000 de euro pentru încălcarea regulamentului de ordine interioară, atacantul de 34 de ani a scăpat de sancțiune, la cererea directorului sportiv, Tibor Selymes , deși Horia Sabo a cerut ca situația să fie analizată. În partea de sus a documentului apare însă "Nu se impun sancțiunile", scris de Selymes.

În document, se vede clar că cei care au luat decizia au fost antrenorul Flavius Stoican, care apare ca "șef comisie" și care e cel care a propus sancțiunea, Adrian Ambrosie, ca membru și Iuliano Ene, tot ca membru.

Cei doi jucători au fost chemați pentru a fi audiați, iar ca martori au fost chemați mai mulți martori, printre care: Benone Dohot (antrenorul cu portarii) și jucătorii Marius Ovidiu Mihalache, Cosmin Frăsinescu, Narcis Bădic și Ionuț Cioinac.

Etichete: poli iasi , florin prunea , prunea proces , adrian ambrozie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Petrolul - FC Botoșani 1-2. Moldovenii au obținut cele trei puncte în final și scapă de locurile retrogradabile

Video ”Ce-ai pățit la ochi?”. MM Stoica a rostit șapte cuvinte și a făcut-o să râdă pe Teodora

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Citeşte şi

Video Tony da Silva ”a mușcat din microfon” după Poli Iași - UTA Arad: ”Cine nu luptă până la sfârșit, să plece”

Exclusiv Florin Prunea a văzut ce a declarat Costel Gâlcă și a spus lucrurilor pe nume

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”