Răzvan Pleșca poate ajunge la FCSB în vară

Video Exclusiv "Voiam să mă retrag anul trecut". Declarație surprinzătoare a portarului care a bătut palma cu FCSB

24.01.2019, 22:11
  • Champions League: Real Madrid - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

Răzvan Pleșca, portarul ales de FCSB, a făcut o declarație surprinzătoare, în direct la Digi Sport. Ajuns la 36 de ani, goalkeeperul celor de la Gaz Metan Mediaș susține că nu se mai aștepta să primească o ofertă la vârsta lui.

"Nu, eu voiam să mă retrag în vara anului trecut, când ne-am salvat de la retrogradare. Tocmai de aceea, eu sunt foarte liniștit. Dacă se va concretiza transferul la FCSB, va fi o mare bucurie, iar dacă nu, nu va fi o mare supărare", a explicat Pleșca la Digi Sport Special.

Răzvan Pleșca, numele ales de FCSB pentru postul de portar, poate ajunge la echipa lui Mihai Teja abia în vară. Gaz Metan Mediaș nu-i dă voie să plece, astfel că, la finalul sezonului, Pleșca își va termina contractul și va putea semna cu FCSB.

"Am fost căutat de cei de la Steaua, ei au declarat că vor un portar de experiență, cu care să-și completeze lotul. Mă onorează că s-au gândit la mine. Cei de la Gaz Metan au fost destul de clari, nu mă lasă să plec, iar eu le-am spus celor de la Steaua că nu este nicio șansă să vin acum, dar la vară vin cu cea mai mare plăcere, pentru că termin contractul cu Gaz Metan. Din moment ce nici Iulian Cristea nu a fost lăsat, m-am gândit că nu mă va lăsa nici pe mine să plec", a spus Pleșca.

Până va ajunge la cei de la FCSB, Pleșca poate juca împotriva lor, însă nu-și face probleme de speculațiile care se pot face.

"Ar fi un scenariu foarte bun ca Gaz Metan să fie în play-off, pentru că toți ne dorim asta, iar după aceea, dacă voi juca contra celor de la Steaua, vom vedea la momentul respectiv. Speculații se pot face oricând, la orice meci. Acum vom zbura în același avion cu CFR Cluj. De altfel, am și venit în același avion cu ei", a spus Pleșca.

Răzvan Pleșca le-a promis celor de la FCSB că va veni în vară

Răzvan Pleșca nu este sigur dacă FCSB îl va mai dori și la vară, când îi expiră contractul cu Gaz Metan Mediaș.

"Eu deocamdată nu am semnat nimic, doar le-am promis că, dacă vor avea nevoie de mine și la vară, atunci voi veni cu cea mai mare plăcere. Până la vară se pot schimba multe, ei pot găsi o variantă mai bună sau evoluțiile mele să-i facă să se răzgândească, ceea ce nu m-ar supăra. Nu mă voi folosi de acest interes al Stelei, sau să mă folosesc de asta ca să negociez cu alte echipe. Prima zi, când m-am întâlnit cu Edi Iordănescu, am vorbit pe tema asta și a rămas să discutăm pe final de campionat, pentru că nu se știe dacă intrăm în play-off, putem termina pe 5 sau pe 10", a precizat Pleșca.

Răzvan Pleșca susține că noul antrenor al medieșenilor l-a impresionat. Deși echipa este în insolvență, Pleșca e convins că mâna lui Iordănescu se va vedea.

"El (n.r.: Edi Iordănescu) are un CV important și faptul că a venit la Mediaș arată că acest club merge în direcția bună. El a venit nu ca să se lupte la retrogradare, iar probabil că echipa va ieși și din insolvență și probabil va avea și alte obiective", a spus Pleșca.

Deși are 36 de ani și va împlini 37 în noiembrie, Pleșca nu este deranjat că ar putea fi adus la FCSB ca rezervă.

"Pe mine nu m-a deranjat niciodată statutul de rezervă, eu i-am văzut pe ceilalți portari ca niște colegi, nu ca și niște concurenți, motiv pentru care am rămas în relații foarte bune cu toți portarii pe care i-am avut colegi", a completat portarul de la Mediaș.

Ploile torențiale din Antalya au făcut ca echipele din Liga 1 să-și anuleze amicale sau să se antreneze cu greu, însă Răzvan Pleșca face haz de necaz.

"Din punctul nostru de vedere, a fost un cantonament foarte plăcut pentru că s-au anulat multe antrenamente. a fost un cantonament lejer. Probabil că la anul, echipele românești se vor reorienta", s-a amuzat Pleșca.

După încheierea carierei, Răzvan Pleșca nici nu se gândește să devină antrenor.

"Nu (n.r.: nu îl tentează să fie antrenor), sub nicio formă nu îmi doresc să fiu antrenor, nici antrenor de portari, ci o carieră în management. În primul rând, ca manager, ar trebui să rezolv ieșirea din insolvență", a încheiat Pleșca.

Etichete: razvan plesca , transferuri fcsb , portar fcsb , razvan plesca fcsb , plesca fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Real Madrid - Bayern Munchen LIVE VIDEO, 22:00, DGS 1. ECHIPELE DE START

Florentino Perez a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Kylian Mbappe

Club Brugge - Fiorentina 1-1. Italienii s-au calificat în finala UEFA Conference League, după 4-3 la general

Oficial Rapid și-a numit noul director sportiv

Citeşte şi

Anunțul lui Mihai Rotaru despre transferurile lui Gâlcă. Strategii diferite FCSB - Universitatea Craiova - Rapid

Gigi Becali a aflat prețul pentru atacantul mult dorit. Are 16 goluri marcate în acest sezon

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Singurul lanț de supermarketuri care îți dă un leu în loc de 50 de bani pe sticlele reciclate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”