Edi Iordănescu, unul dintre cei mai curtați antrenori ai momentului / Foto: Digi Sport

”Vorbesc cu el constant!” Edi Iordănescu a dat cărțile pe față. Ce spune de colaborarea cu Mihai Stoica

25.05.2019, 15:00
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Edi Iordănescu a dat cărțile pe față. Tehnicianul dorit insistent de Gigi Becali la FCSB a recunoscut faptul că vorbește în mod constant atât cu patronul echipei, dar și cu directorul sportiv al roș-albaștrilor, Mihai Stoica.

Iordănescu junior susține că și în perioada în care era certat cu MM, dialogul dintre ei nu a încetat.

”Eu am vorbit cu Mihai Stoica și vorbeam chiar și în perioada când eram certați. Am mai avut discuții, uneori chiar și în contradictoriu, nu este nicio problemă, fiecare are viziunea lui și ideile lui. Noi nu am întrerupt total dialogul, am vorbit și în ultima perioadă. Dar, nu am discutat despre colaborare, despre condițiile mele.

La Steaua există un patron, există o organigramă, există o ierarhie. Fiecare are rolul lui, e un club care are o experiență bogată în spate și un club foarte bine structurat, din punctul meu de vedere, cu minusurile pe care le are. Dacă nu avea minusuri, lua campionatul”, a spus Edi Iordănescu la Pro X.

Edi Iordănescu discută constant cu Gigi Becali

Edi Iordănescu a recunoscut faptul că a vorbit și vorbește constantu cu patronul FCSB, Gigi Becali, dar susține că nu a negociat încă o venirea a sa la vicecampioana României. Fiul lui Anghel Iordănescu a lăsat însă de înțeles că va negocia cu Becali la finalul sezonului.

”Faptul că patronul FCSB a spus că mă dorește acolo, este onorant, mă bucură. Este onorant când orice patron din Liga 1 îți apreciază munca, dar cred că speculația asta trebuie să înceteze. Eu nu am discutat cu nimeni.

Vorbesc cu patronul clubului constant, am vorbit și înainte de afirmația respectivă a dânsului. Am vorbit și acum trei luni, și acum șase, și acum un an. Vorbim foarte multe lucruri, dar negocierile nu se poartă la telefon. Se fac stând la masă”, a mai spus Edi Iordănescu.

”Cu antrenorul nu ne grăbim. Am vorbit cu Edi, mi-a zis că mai are trei meciuri și să aștept să le termine. O să așteptăm, nu ne grăbim”, a spus Becali pentru Digi Sport, în urmă cu câteva zile.

Edi Iordănescu consideră că la FCSB sunt anumite probleme

Iordănescu consideră că la FCSB se ”întâmplă lucruri care nu ar trebui să se întâmple”, dacă echipa nu a mai câștigat campionatul de patru ani. Deși a recunoscut că vorbește constant cu Mihai Stoica, Edi a afirmat încă odată că nu au vorbit încă despre o eventuală colaborare.

”Dacă nu au mai luat campionatul de patru ani de zile, înseamnă că se întâmplă niște lucruri care ar trebui să se întâmple diferit. Acum, ce a spus Mihai Stoica este problema lui, este dreptatea lui, este logica lui, viziunea lui.

Nu are nicio legătură cu mine, pentru că eu nu am discutat până în momentul de față despre o colaborare în mod concret”, susține Edi.

Cine este Edi Iordănescu

Edi Iordănescu este un tehnician în vârstă de 40 de ani, care a crescut la Steaua. Încă de când era copil acesta mergea la meciurile roș-albaștrilor adus de tatăl său, Anghel Iordănescu.

În cariera sa, Iordănescu junior le-a mai antrenat pe Steaua (interimar), FC Vaslui (asistent), ASA Tg. Mureş, Pandurii, CSKA Sofia, Astra, CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș. Cu actuala campioană a României, Edi Iordănescu a reușit să câștige Supercupa României. Edi Iordănescu a mai fost la Steaua (n.r. - FCSB) în poziția de antrenor secund.

Etichete: mihai stoica , edi iordanescu , gigi becali , iordanescu becali , fcsb , iordanescu fcsb , iordanescu mm


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Jackpot! Câte milioane de euro primește FCSB de la UEFA, dacă se califică în Champions League

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”