Darius Olaru este jucătorul FCSB-ului din vara lui 2019 dar a continuat să joace la Gz Metan / Foto: Captură Digi Sport

”Vreau să cresc și să plec!”. Darius Olaru, despre posibilul său transfer la FCSB

04.12.2018, 14:18
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

VIDEO FCSB - Gaz Metan Mediaș 2-1 | Darius Olaru (20 de ani) n-a fost integralist contra roș-albaștrilor, dar a reușit să dea totuși pasa de gol din care a marcat Carlos Fortes (24), în minutul 63. La finalul partidei de la Pitești, ”decarul” ardelenilor a vorbit și despre un posibil transfer la FCSB, în proxima perioadă de mercato.

”Da, știu că se vorbește despre transferul meu, dar nu a fost un meci special pentru mine. Nu mi-am dorit decât să joc cât mai bine și să-mi ajut echipa. De la meci la meci vreau să cresc și să plec!”, a spus Olaru, după meci.

Chestionat dacă le-a dovedit oficialilor roș-albaștrilor că merită transferul, Olaru a replicat: ”Nu știu dacă am convins în acest meci. Eu mi-am făcut jocul meu, sper să evoluez din ce în ce mai bine și să plec la o altă echipă mult mai bună”, a completat Darius Olaru.

VIDEO cu golul lui Fortes, din pasa lui Olaru

”Olaru? Dacă apare un jucător valoros, nu contează ce post e, îl iau!

”Eu vreau un mijlocaș central, pe care o să îl luăm dacă se potrivește. Vreau și un atacant! Fundașul central îl știu deja, dar nu vi-l spun. La mine știți cum e? Dacă apare un jucător valoros, nu contează ce post e. Dacă pot să-l iau și să îl cresc pe doi ani și să-l vând mai scump, asta fac”, a spus Becali, la 25 noiembrie 2018, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

Finanțatorul grupării roș-albastre a recunoscut că și-i dorește foarte mult pe Andrei Ivan (23 de ani), de la Rapid Viena și pe Darius Olaru (20 de ani), de la Gaz Metan Mediaș, a spus că este încrezător că va rezolva aceste tranzacții și a mai precizat că mai are pe listă un fundaș central de top, al cărui nume nu l-a dezvăluit.

”Ivan, Olaru, da! Rus nu știu cine e! Mie alt fundaș central îmi place. Nici Pașcanu nu e pe lista mea. Nu vă spun! Cred că o să-l luăm. Dacă în privința lui Olaru ne înțelegem la preț cu ei (n.r. cei de la Gaz Metan Mediaș), o să-l luăm. Și pe Ivan cred că o să îl luăm. Am schimbat câteva vorbe cu impresarul, că Ivan nu vorbește cu mine, că nu are voie să vorbească”, a mai spus Becali la Digi Sport.

500.000 de euro este prețul pe care Gigi Becali este dispus să-l ofere celor de la Gaz Metan Mediaș pentru Darius Olaruâ

500.000 de euro este și cota de piață a fotbalistului, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de

VIDEO cu rezumatul partidei FCSB - Gaz Metan

Etichete: nicolae dica , gigi becali , fcsb gaz metan , jucatori fcsb , meciuri fcsb , darius olaru , transferuri iarna fcsb , video fcsb - gaz metan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură