Gabriel Dodoi, pe vremea când juca pentru Rapid / Foto Sport Pictures

Exclusiv A jucat pentru CFR Cluj și Rapid, dar acum vrea să salveze Pandurii de la retrogradarea în Liga 3: "Este o plăcere"

articol scris de Octavian Vasilescu
11.01.2021, 14:26
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Clubul Pandurii Tg. Jiu a ajuns într-o situație critică din punct de vedere financiar, însă jucătorii vor să evite cu orice preț retrogradarea în Liga 3.

Salvată în sezonul precedent de înghețarea campionatului, Pandurii Tg. Jiu se află și acum pe ultimul loc, cu 7 puncte, însă echipa a început să înregistreze rezultate pozitive spre finalul anului 2020. Căpitanul echipei, Gabriel Dodoi (22 de ani), spune că toți jucătorii vor să redreseze situația în a doua parte a sezonului.

Gabriel Dodoi a explicat de ce a ales să se întoarcă la Pandurii, la doi ani după ce a fost transferat de CFR Cluj: "Am decis să mă întorc la Pandurii deoarece este echipa mea de suflet, locul unde am crescut și am evoluat încă de mic. Este o plăcere pentru mine să joc aici, chiar dacă situația fianciară nu este cea mai placută.

Gabriel Dodoi: "Avem un grup bun și cred că împreună putem evita retrogradarea, chiar dacă situația fianciară nu este cea mai placută"

Mă bucură faptul că am putut marca în câteva partide, chiar dacă nu am reușit să aducem prea multe puncte. Locul din clasament nu este cel dorit de noi, însă sunt încrezător că la reluarea campionatului echipa va obține și puncte. După prestațiile avute nu cred că meritam locul din clasament, însă am avut și mult ghinion. Avem un grup bun și cred că împreună putem evita retrogradarea.

Conducerea cunoaște mai bine problemele clubului. Eu sunt optimist că se vor rezolva toate problemele și echipa va putea să lupte din nou pentru promovare. Sperăm că odată cu câștigarea procesului (n.r 3 februarie, la ICCJ), totul va reveni la normal. Echip a ajuns aici, probabil, din cauza factorilor de decizie din orașul Târgu-Jiu. Principalii acționari nu au mai finanțat echipa, iar încetul cu încetul s-a ajuns aici", a spus Gabriel Dodoi, pentru Digi Sport.

Dodoi a fost contactat de alte echipe în această iarnă, însă pentru moment nu vrea să plece de la Pandurii: "Am avut câteva discuții, dar deocamdată nu s-a concretizat nimic. Îmi doresc să am continuitate. Suporterilor și oamenilor din oraș le transmit să fie alături de echipă acum, în cele mai grele momente", a mai declarat Dodoi.

Pandurii a fost la un moment dat exclusă din campionat, însă clubul a evitat falimentul în ultimul moment și a obținut la TAS suspendarea deciziei FRF.

Pe 3 februarie, Înalta Curte de Casație și Justiție se va pronunța în procesul dintre Pandurii și membrii-asociați. Până acum, Pandurii a câștigat în instanță și ar trebui să primească sume importante de la Consiliul Local Târgu Jiu, respectiv de la Consiliul Județea Gorj. Conform Liga 2.ro, Pandurii speră să-și rezolve toate problemele financiare după data de 3 februarie, dacă va câștiga și la recurs.

Cum arată clasamentul marcatorilor din Liga 2

Gabriel Dodoi a fost crescut de Pandurii Tg. Jiu, iar în ultimii doi ani a fost legitimat la CFR Cluj, Sepsi OSK, CSM Reșița și Rapid. După ce s-a despărțit de Rapid, Dodoi a ales să vină la Pandurii, pentru a da o mână de ajutor ultimei clasate.

Gabriel Dodoi a înscris cinci goluri pentru Pandurii Tg. Jiu în cele zece etape în care a evoluat.

  • Claudiu Bălan (FC U Craiova 1948) - 8 goluri
  • Ovidiu Herea (Metaloglobus) și Cătălin Hlistei (Rapid) - 7 goluri
  • Marius Coman (Recea) și Daniel Paraschiv (Viitorul Pandurii) - 6 goluri
  • Gabriel Dodoi (Pandurii), Valentin Alexandru (Dunărea Călărași), Andrei Hergheligiu (Chiajna), Armando Vajushi (Petrolul), Bogdan Rusu (CS Mioveni) - 5 goluri

Clasament Liga 2

Etichete: clasament liga 2 , meciuri liga 2 , gabriel dodoi , meciuri pandurii


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere Meme”

Italienii au reacționat, după ce s-a aflat ce propunere a primit Cristi Chivu de la o cvadruplă câștigătoare UCL

Decizia luată la Rapid, după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Citeşte şi

Video Liga 2 | Corvinul - Șelimbăr 3-1. Hunedorenii au câștigat derby-ul fără miză

Video Liga 2 | Etapa a doua din play-off și play-out s-a încheiat! Rezultatele complete și clasamentele

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”