Gabi Torje / Foto: Instagram@gabrielandreitorje

"Am vrut să renunț la fotbal". Cine l-a convins pe Gabi Torje să semneze cu Concordia Chiajna

articol scris de Digi Sport
21.09.2023, 14:14
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Ajuns la 33 de ani, Gabriel Torje a semnat cu Concordia Chiajna, formație care se luptă pentru promovarea în prima ligă din România.

"Am vrut să renunț la fotbal". Cine l-a convins pe Gabi Torje să semneze cu Concordia Chiajna

Chiar dacă nu are o vârstă care să-l facă să se retragă din activitate, Gabriel Torje a luat în calcul această posiblitate. Fostul jucător de la Dinamo, Udinese sau Espanyol a dezvăluit că datorită lui Gabriel Tamaș a venit la Concordia Chiajna, dar și ce planuri are alături de formația ilfoveană.

"Da, am vrut să renunț la fotbal. După ce am terminat în Turcia și am avut mai multe discuții, am avut un moment în care m-am gândit că, dacă nu voi găsi ceva care să-mi convină și doar să mă duc să stau să pierd timpul undeva, aș fi preferat să fac școala de antrenori. Această oportunitate oferită de Chiajna trebuie să o onorez cu seriozitate, cu concentrare maximă și să dau tot ce am mai bun pentru echipă.

Important e să mă vadă alții când voi fi acolo, nu să mă văd eu. Dacă voi termina școala de antrenori, important e să găsesc persoane care să aibă încredere în mine și să am rezultate.

Voi face teste. Antrenorii îmi vor spune când sunt pregătit să joc. Asta cred că e la noi în România, că la 33 de ani ești bătrân. În alte campionate, la 33 de ani ești în floarea vârstei. Nu cred că joacă cifrele din buletin și nici anii de muncă din spate sau uzura. Dacă promovăm și voi continua, sper ca împreună să jucăm și în Liga 1.

A contat și prezența lui Gabi Tamaș aici. El a fost prima persoană pe care am sunat-o. După care, am discutat cu cei din conducere. Am vorbit luni cu Gabi și m-a convins să vin aici. Mai am alți foști colegi aici de la națională. Este un colectiv bun, o echipă valoroasă, care din punct de vedere al lotului se poate bate la promovarea spus Gabriel Torje, la conferința de presă.

Cariera lui Gabriel Torje

Gabriel Torje a jucat 167 de meciuri pentru Dinamo, în 3 perioade (ianuarie 2008 - august 2011; februarie 2018 - iunie 2018; septembrie 2021 - iulie 2022). Pentru ”Câinii Roșii”, mijlocașul a marcat 28 de goluri și a furnizat 31 de pase decisive.

  • 57 de selecții și 12 goluri are Torje pentru naționala României

În cariera sa, Torje a mai jucat pentru Bandirmaspor (8 meciuri, un gol, o pasă decisivă), Akhmat Grozny (11 partide), Espanyol (15 meciuri), Karabukspor (18 meciuri, 4 goluri, două pase de gol), AE Larisa (18 meciuri, două goluri, 3 pase decisive), Sivasspor (20 de meciuri, 3 pase decisive), Udinese (22 de partide, două goluri, 3 assist-uri), Ankaraspor (26 de meciuri, 3 goluri, 6 pase decisive), Granada (35 de meciuri, 3 goluri, 3 assist-uri), Konyaspor (36 de meciuri, 6 goluri, 5 pase decisive) și Politehnica Timișoara (39 de meciuri, două goluri). 

Etichete: chiajna , liga 2 , torje


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video ”Made in Romania”: ”Generalul” Răzvan Lucescu a făcut show, după ce a scris istorie la PAOK!

Oficial Decizia luată de Tottenham în privința lui Radu Drăgușin

Oficial Liverpool și-a anunțat noul antrenor! Premieră în istoria de 132 de ani a clubului

L-au convins rapid: Ethan Mbappe, OUT de la PSG! Unde va juca

Citeşte şi

Exclusiv De 80 de ori mai puțin! Câte bilete a primit Dinamo la returul cu Csikszereda: 10.000 de fani și-au anunțat prezența

Exclusiv ”Ce se întâmplă cu Dinamo dacă retrogradează?”. Răzvan Zăvăleanu a dat răspunsul imediat

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”