Arbitrul Cătălin Popa / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Arbitrul de la Petrolul-Chiajna, contactat înainte de meci de un oficial al uneia dintre echipe

articol scris de Digi Sport
23.11.2021, 08:25
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Petrolul a obținut a 12-a victorie consecutivă în Liga 2 și și-a asigurat matematic prezența în play-off, după ce a învins-o pe Concordia Chiajna, 1-0, în derby-ul rundei a 14-a.

Unica reușită a meciului dintre prima și a treia clasată în eșalonul secund din România a venit în minutul 81 și i-a purtat semnătura lui Jarovic. Atacantul de aproape doi metri al Petrolului a înscris după un corner îndelung contestat de ilfoveni. Aceștia au susținut că ultimul care a atins balonul a fost un jucător al gazdelor. Concordia a solicitat și un penalty în finalul primei reprize, în urma unei intervenții a lui Meijers în propriul careu.

Cătălin Popa, arbitrul de la Petrolul - Concordia Chiajna, sunat înainte de meci de un oficial al uneia dintre echipe

În acest context, jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit că centralul Cătălin Popa a scris în raportul de meci că a fost contactat de un oficial al uneia dintre echipe înainte de joc.

Am de spus o chestiune extrem de serioasă și e ciudat că toată lumea tace. A fost derbiul Ligii 2, Petrolul - Chiajna și aud că în raportul arbitrului scrie negru pe alb că, nu știu care dintre ei (n.r.- arbitri), poate chiar centralul Cătălin Popa, ar fi fost sunat de un oficial al uneia dintre echipe.

Deci omul a ținut să scrie în raport treaba asta, că a fost sunat înainte de meci. Mi se pare că cineva ține ascunsă treaba și eu cred că ar trebui să iasă. Eu cer public FRF raportul domnului Popa!”, a declarat Decebal Rădulescu, la emisiunea DigiSport Special.

Claudiu Niculescu, antrenorul Chiajnei, s-a declarat nemulțumit de maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Cătălin Popa, însă a punctat că nu acest lucru a fost decisiv în stabilirea câștigătoarei.

Sunt puțin supărat pentru că am pierdut, dar se joacă în continuare. Nu a fost corner la faza golului, dar contează mai puțin. Ne-am ridicat la nivelul acestui meci, la nivelul liderului. Petrolul merită să fie pe primul loc, dar campionatul se joacă în continuare.

Sunt puțin supărat, ne-a tocat și arbitrul așa mărunt. Dar nu din cauza arbitrului am pierdut, o scăpare ne-a costat meciul de azi. Eu sunt foarte optimist", a spus Claudiu Niculescu, după eșecul cu Petrolul.

Grație succesului de pe ”Ilie Oană”, în ziua în care și-au recuperat identitatea, ”Lupii Galbeni” au ajuns la 39 de puncte, cu nouă lungimi peste Concordia Chiajna, și și-au asigurat locul în play-off-ul Ligii 2.

VIDEO Rezumat Petrolul - Concordia Chiajna 1-0

Etichete: petrolul - concordia chiajna , decebal radulescu , catalin popa , etapa 14 liga 2 , arbitru petrolul concordia chiajna


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Video ”Aoleu, Doamne!”. Ce a spus Valentin Crețu despre viitorul său la FCSB, după ce a cucerit titlul

Citeşte şi

Exclusiv Steaua, răspuns oficial după ce Gigi Becali a cerut ca FCSB să joace în Ghencea. Decizia "militarilor"

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios după ce a văzut fotografia cu Adi Popa și iubita sa: "Glumesc!"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”