Bogdan Lobont / Foto: Profimedia

Bogdan Lobonț merge la CSA Steaua: "S-a stabilit totul"

articol scris de Digi Sport
03.07.2023, 18:17
  • Fotbal: Gibraltar - Țara Galilor, joi, 21:45, DGS 2

  • Fotbal: Olanda - Canada, joi, 22:15, DGS 1

Liber de contract din vara anului 2022, după despărțirea de naționala U20 a României, Bogdan Lobonț (45 de ani) va activa la CSA Steaua din sezonul următor.

Bogdan Lobonț, foarte aproape de un acord cu CSA Steaua

Trecut pe la Dinamo și Rapid, Bogdan Lobonț a acceptat să lucreze la rivala CSA Steaua. Anunțul a fost făcut de George Ogăraru, care a dezvăluit că marți, 4 iulie, va avea loc o ultimă discuție cu fostul portar român, însă, în principiu, cele două părți au ajuns la un acord.

Lobonț ar urma să activeze la secția U18 a celor de la CSA Steaua, iar misiunea sa este de a promova cât mai mulți fotbaliști de valoare la prima echipă a clubului.

"În principiu, s-a stabilit totul. Mâine mai avem o discuție, dar e o informație care sincer nu știu cum a ajuns în presă. Deocamdată nu pot să îți dau mai multe detalii. Prefer să nu vorbesc foarte multe până nu vom finaliza actele. Lobi e foarte pregătit și știe mult fotbal și să lucreze cu tinerii”a spus George Ogăraru, potrivit Fanatik.

Ce spunea Lobonț despre fotbalul românesc

În urmă cu un an, în direct la Digi Sport, Bogdan Lobonț, fostul selecționer al naționalei U20, a declarat că echipele românești nu au valoarea necesară pentru a ajunge în grupele UEFA Champions League, iar nivelul maxim este Conference League.

"Din punctul meu de vedere, locul României e în Conference League. Degeaba visăm cai verzi pe pereți, Champions League. Asta e realitatea, noi avem față de Conference League. În viitor, dacă facem pași sănătoși, putem ajunge din nou în grupele Champions League.

Sunt puține echipe care fac pași sănătoși. Toți vor Champions League, dar nu e pentru România deocamdată. Ca și cum cineva de pe stradă vrea să iasă cu cel mai tare fotomodel de la Victoria's Secret. Cam așa e cu Champions League.

Trebuie să faci investiții majore ca să ajungi în Champions League. Roma, în sezonul trecut, a cheltuit 85 sau 95 de milioane de euro în trei jucători. Și au terminat sezonul pe locul cinci, participă în Europa League. Au câștigat Conference League", a spus Bogdan Lobonț, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Etichete: csa steaua , liga 2 , bogdan lobont , george ogararu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Imagini șocante cu un prizonier ucrainean după doi ani de captivitate în Rusia. „Evocă cele mai întunecate pagini ale istoriei umane”

Autoritățile ucrainene au făcut publice fotografii șocante cu un prizonier de război ucrainean întors acasă după doi ani de captivitate în Rusia. Bărbatul, care făcea parte din echipa de pază a centralei nucleare de la Cernobîl, a fost luat prizonier în martie 2022 și eliberat după doi ani, la sfârșitul lunii trecute. Starea lui Roman Gorilik este deplorabilă, amintind de lagărele de concentrare naziste, potrivit autorităților ucrainene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Ubioh bih se!”. Ce i-a spus Novak Djokovic soției, cu care s-a certat în timpul meciului de la Roland Garros

Patru cluburi nu au primit licența UEFA și sunt OUT din cupele europene

Oficial Cale liberă pentru transferul lui Horațiu Moldovan

PSG nu se oprește: îi dă lui Kylian Mbappe lovitură după lovitură

Selecționerul Bulgariei n-a stat pe gânduri: a spus, cu subiect și predicat, ce crede că va face România la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv "Telenovela" Răzvan Lucescu e gata! Echipa a făcut anunțul, apoi a urmat reacția tatălui

Au bătut palma! Gicu Grozav a ales și urmează să semneze contractul

Exclusiv Prima reacție a lui Cosmin Contra, după ce a pus pixul pe foaie: "Răsplata muncii!"

2.000.000€ pentru Rapid! Giuleștenii dau lovitura, la jumătate de an de la transferul jucătorului

Citeşte şi

”Mă apucă râsul”. Adrian Mititelu, anunț clar despre ofertele primite pentru jucătorii de la FCU Craiova

Exclusiv Dani Coman a bătut palma cu noul antrenor al lui FC Argeș

PEROZSofia Vergara, ședința foto din tinerețe care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Actrița a pozat nud printre boabe de cafea

FILM NOWNicole Kidman și Zac Efron, scene fierbinți în cea mai nouă comedie romantică. Îi despart 20 de ani, dar au chimie pe ecran

Date secrete din insolvența de la Dinamo! Bani de play-off, rezultate de matineu citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos! Gabriela Ruse a avut noroc și e în semifinale la Roland Garros! citeşte ştirea pe ziare.com

Apare o nouă taxă în România. Când intră în vigoare, sunt loviți acești români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

Ce este „ad breaks”, funcția testată acum de Instagram. Utilizatorii sunt revoltați: „Pare o mișcare agresivă pentru a câștiga mai mulți bani!”

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF