Claudiu Niculescu / Foto: Facebook@poliiasi

Claudiu Niculescu, despre relația cu oficialii celor de la Poli Iași, la câteva zile după plecarea din Copou

articol scris de Digi Sport
13.10.2022, 17:01
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Sosit la începutul lunii iunie la Poli Iași, Claudiu Niculescu (46 de ani) a părăsit banca moldovenilor zilele trecute, lăsând echipa pe locul 5 în Liga 2, după nouă etape.

Claudiu Niculescu, despre relația cu oficialii celor de la Poli Iași, la câteva zile după plecarea din Copou

Deși se afla pe loc de play-off, Claudiu Niculescu a părăsit Poli Iași, iar antrenorul a vorbit deschis despre colaborarea cu oficialii formației din Copou. Fostul atacant a declarat că nu a simțit vreo secundă că nu este susținut de conducerea clubului și le-a urat succes foștilor săi elevi în ceea ce privește îndeplinirea principalului obiectiv, promovarea în Liga 1.

"(n.r. dacă are ceva să-și reproșeze) Normal că am. Cum și jucătorii trebuie să-și facă autocritica, cum și eu îmi făceam autocritica atunci când eram jucător, așa îmi fac și acum după fiecare joc. Îmi analizez prestația mea, au fost lucruri foarte bune, dar și mai puțin bune. O să mi le reproșez, dar o să le țin pentru mine.

Nu am simțit că nu aș fi fost susținut. Ba dimpotrivă, am fost susținut în Copou. Și la discuția care a dus la despărțire a fost foarte ok, decizia a venit natural, nu a impus nimeni nimic. A fost o discuție lungă, aplicată. Chiar nu am simțit că nu aș fi avut susținere din partea conducerii. Peste toate astea trebuie să rămânem, însă, cu un reper important. Poli este la un punct de promovarea directă în Liga 1, iar acest lucru este extrem de important.

La finalul sezonului sper ca Poli să promoveze și dacă vor reuși să facă asta mă voi bucura pentru faptul că am avut și eu un merit. Dincolo de asta, jucătorii trebuie să înțeleagă că Liga a 2-a este un alt fotbal, mult mai agresiv. În mare parte au înțeles asta, din păcate nu am putut să mai continui, pentru că sunt convins că puteam să facem o treabă bună mai departe", a declarat Niculescu, potrivit Liga2.ro.

  • 10 meciuri, șase victorii, două remize și două egaluri reprezintă cifrele lui Claudiu Niculescu pe banca lui Poli Iași

Leo Grozavu, aproape să devină antrenorul lui Poli Iași

Antrenorul, care este liber de contract în acest moment, va merge joi la Iași pentru a vedea ce condiții sunt acolo.

Grozavu a spus, în  exclusivitate pentru digisport.ro, că sunt șanse destul de mici de a debuta pentru noua echipă, în cazul în care va bate palma, chiar la meciul de sâmbătă, 15 octombrie 2022, contra celor de la Metaloglobus. din etapa 10 a Ligii 2.

Digi Sport: Cum e domnule Grozavu, ați bătut palma cu Poli Iași?
Leo Grozavu: Este o provocare. Dacă nu era Cornel (n.r. - Cornel Șfaițer - președintele lui Poli Iași), nu se punea problema. Dar, să știți că nu am bătut palma cu ei. Am zis, ’hai să încercăm’. Voi merge joi acolo și vom discuta concret.

Să înțelegem că sâmbătă veți sta pe bancă?
Sunt șanse destul de mici, asta dacă vom bate palma. Sigur că în ziua de azi este posibil orice. Nu cred că joi se va finaliza totul, dacă vom ajunge la un numitor comun. Dar, dacă voi semna, atunci probabil că vineri voi lua un prim contact cu echipa, așa că e greu să zic acum că voi fi pe bancă la meciul de sâmbătă. Dar, sunt șanse destul de mici. 

Ce vă poate împiedica să nu deveniți noul antrenor al lui Poli Iași?
Vreau să am cât mai multe elemente la îndemână pentru a avea succes. Vom vedea ce va fi. Sigur, Cornel mi-a prezentat situația în mult roz. Mă gândesc la faptul că nu m-a chemat degeaba până acolo. Mai ales că ei m-au vrut și în vară, dar atunci am refuzat.

Și ce v-a determinat să vă răzgândiți acum?
Poate că mă duceam în vară, atunci era altceva. Eu mereu sunt de principiul că o echipă trebuie preluată înainte de startul sezonului. Nu-mi place să preiau echipe în plin campionat, dar discuția cu Cornel m-a determinat să accept să merg la Iași pentru a vedea care este situația. 
În vară, am refuzat să merg acolo pentru că echipa era în Liga 2 și eu nu mai voiam să antrenez la acel nivel.

Dar Poli Iași este și acum tot în Liga 2.
Da, acum a contat exclusiv discuția cu Cornel. Eu sunt de modă veche. Mă știu cu el de 15-16 ani, ne leagă o prietenie, și am zis că e momentul să ajut la greu. Dacă totul va fi în regulă și voi semna o voi face, în primul rând, pentru Cornel.
Joi voi ajunge acolo după care ne vom pune la masă și vom discuta.

Etichete: liga 2 , claudiu niculescu , poli iasi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - FCSB 1-0, ACUM, la Digi Sport 1. Giuleștenii au deschis scorul rapid

Video Primul meci ca titular, prima gafă pentru Andrei Vlad! Marcatorul a cerut schimbare imediat după gol

Video ”Senzațional”! I-a luat pe toți prin surprindere: Jurgen Klopp: ”Am o idee”, iar ce a urmat va rămâne în istorie

”Problema este una mare”. Ce spun scoțienii despre transferul lui Albion Rrahmani la Rangers

Citeşte şi

Exclusiv De 80 de ori mai puțin! Câte bilete a primit Dinamo la returul cu Csikszereda: 10.000 de fani și-au anunțat prezența

Exclusiv ”Ce se întâmplă cu Dinamo dacă retrogradează?”. Răzvan Zăvăleanu a dat răspunsul imediat

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Caz șocant: Camila Giorgi e acuzată de furt! Fosta jucătoare de tenis a fugit cu mobila din casă și "a uitat" să achite chiria pe șase luni citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian