Poli Timișoara - FC Brașov / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv Colaborarea dintre Rapid și Poli Timișoara, în pericol? ”Lumea este orgolioasă. Cred că orașul se poate ajuta singur”

articol scris de Digi Sport
22.06.2022, 23:09
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

S-a vorbit recent despre posibila colaborare între Rapid București și Politehnica Timișoara, două echipe ale căror galerii sunt înfrățite, însă lucrurile sunt departe de a fi lămurite.

Se pare că oamenii de afaceri din Timișoara nu sunt foarte încântați de informațiile apărute în ultimele zile, fiind de părere că orașul de pe malul Begăi are capacitatea de a asigura, fără ajutor, un buget care să ofere stabilitate clubului și să-l readucă pe prima scenă a fotbalului românesc.

Florin Iacob, despre posibila colaborare în Rapid și Poli: ”Depinde în ce mod va fi realizată colaborarea”

Florin Iacob, administratorul delegat al celor de la Poli Timișoara, a declarat că ar fi încântat de o asemenea colaborare, prin care Rapidul să o ajute cu jucători pe Poli Timișoara, însă rămâne de văzut cum vor percepe povestea și oamenii din mediul de afaceri.

Conform afirmațiilor sale, oamenii ce vor să se alăture echipei și să investească, nu vor ca influența Rapidului să fie foarte mare la club, deoarece Poli Timișoara trebuie să fie un club al timișorenilor.

Am citit și eu ce mă întrebați. Sunt scrisuri inspirate din zvonuri. Niciun comunicat din partea celor două părți. Dar vă spun că aceste zvonuri care se propagă și în Timișoara, în mediul de afaceri, iar lumea nu este fericită. Pentru că cei care vor să investească la Timișoara vor un club al timișorenilor. Chiar mi-au spus că sunt în stare să-l țină financiar.

Rămâne de văzut la cel nivel se va face colaborarea cu Rapid, la ce mod. Lumea în Timișoara, ca peste tot, este orgolioasă și vrea să aibă ceva al lui în care să investească, să-l facă să crească și să se bucure de el. Probabil se vor întâlni cele două cluburi, vor fi runde de întâlniri. Eu, din semnalele pe care le am, lumea doritoare de a investi, nu este fericită în formula asta. Au văzut că sunt zvonuri și sunt curioși la ce nivel ajung.

Acum citeam că Dinamo îi cere ajutor lui Mutu. Suporterii timișoreni cer ajutor Rapidului. Rapidul, dragii de ei, de unde au atâția jucători să ajute două echipe? Cred că Timișoara se poate ajuta singură. Oamenii se simt în stare să investească, încât să nu depindă de altcineva. Nu are nimeni nimic împotriva unei colaborări, cu atât mai puțin cu Rapidul, unde galeriile sunt înfrățite. Nu cred că ar avea cineva ceva împotrivă, dar depinde în ce mod se va realiza această colaborare”, a declarat Florin Iacob, la Digi Sport Special.

VIDEO: Florin Iacob, la Digi Sport Special!

Etichete: florin iacob , suporteri poli timisoara


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Daniel Pancu a spus lucrurilor pe nume, după ce a văzut situația în care a ajuns Rapid: ”Sunt foarte trist”

Exclusiv Au salarii de FCSB, dar se zbat în play-out. Situație tensionată la U Cluj

”Este CFR Cluj mai puternică după venirea lui Dan Petrescu?” Bogdan Lobonț a dat răspunsul pe loc

Jucătorul l-a convins! Guardiola l-a monitorizat în Dortmund - PSG 1-0 și acum vrea să îl aducă la Manchester City

Citeşte şi

Exclusiv Steaua, răspuns oficial după ce Gigi Becali a cerut ca FCSB să joace în Ghencea. Decizia "militarilor"

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios după ce a văzut fotografia cu Adi Popa și iubita sa: "Glumesc!"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”