CS Mioveni - Rapid / Foto: captură Digi Sport

Video CS Mioveni - Rapid 1-0. Gazdele și-au asigurat poziția a treia grație lobului spectaculos al lui Blănaru

articol scris de Digi Sport
23.05.2021, 15:25
  • Liga 2: Corvinul - Csikszereda, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Champions League: Real Madrid - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

CS Mioveni s-a impus în fața celor de la Rapid, 1-0, în ultima rundă a play-off-ului Ligii 2. Argeșenii și-au asigurat astfel poziția a treia, indiferent de celelalte rezultate ale etapei, și vor da piept cu AFC Hermannstadt în barajul pentru menținere/promovare.

După o primă jumătate de oră liniștită, în care singura fază importantă a fost anularea unui gol al oaspeților, în minutul 41, CS Mioveni a beneficiat de o lovitură de pedeapsă. Blănaru a executat, însă Drăghia l-a "citit" și a reușit să respingă în corner.

CS Mioveni - Rapid 1-0. Gazdele, la baraj, giuleștenii, în Liga 1

La ultima fază a reprizei, gazdele au ratat o ocazie imensă de a intra în avantaj la cabine, dar s-au lovit din nou de opoziția portarului rapidist. În minutul 57, Ilie a semnat una dintre cele mai mari ocazii ale sezonului. După ce a fost blocat în primă fază de Ducan, portarul lui CS Mioveni a bâlbâit o minge care s-a întors la jucătorul oaspeților, care, din câțiva metri, a luat la țintă un fundaș advers aflat pe linia porții.

La jumătate actului secund, Blănaru a fost lansat în adâncime, a câștigat duelul în viteză cu Nastos și l-a lobat spectaculos pe Drăghia. Rapidiștii au încercat să revină pe tabelă, însă eforturile lor nu s-au concretizat.

După această victorie, CS Mioveni a adunat 48 de puncte și și-a asigurat poziția a treia și locul la barajul de menținere/promovare contra lui AFC Hermannstadt. De partea cealaltă, Rapid se poate gândi deja la duelurile cu granzii Ligii 1.

CS Mioveni - Rapid 1-0

Min. 90+4 - Final. CS Mioveni - Rapid 1-0.

Min. 64 - GOL Mioveni! Blănaru este angajat foarte bine în adâncime, câștigă duelul în viteză cu Nastos și îl lobează spectaculos pe portarul Rapidului.

Min. 57 - Ocazie imensă Rapid! Ducan salvează excelent în primă fază în fața lui Ilie, însă comite o eroare gravă, mingea se întoarce la jucătorul giuleștean, care, din câțiva metri, ia la țintă un fundaș advers aflat pe linia porții.

Min. 46 - Începe repriza secundă.

Min. 45+1 - Pauză.

Min. 45 - Ocazie uriașă CS Mioveni. Drăghia își salvează din nou echipa de la un gol ca și făcut. Gazdele susțin că mingea a trecut cu toată circumferința de linia porții, însă jocul continuă.

Min. 42 - Ratare! Blănaru este cel care își asumă responsabilitatea execuției, însă Drăghia ghicește intenția atacantului lui CS Mioveni și parează lovitura.

Min. 41 - Penalty CS Mioveni. Iuliana Demetrescu indică punctul cu var după o intervenție neglijentă în propriul careu a lui Florică.

Min. 1 - Începe meciul.

Echipele de start:

  • CS Mioveni: Ducan - Oancea, Gomes, Gherghe, Șerbănică - Panait, Chindriș - Isfan, Massaro, Măr - Blănaru
  • Rapid: Drăghia - Goge, Ignat, Nastos, Florică - Pănoiu, Lazăr - Sefer, Ilie, Ursu - Ioniță

Indiferent de rezultatul partidei, CS Mioveni este sigură că va juca la barajul pentru promovare, având un avans de patru puncte în fața formației de pe locul cinci, Csikszereda Miercurea Ciuc, în timp ce Rapid a promovat matematic în Liga 1 încă de runda trecută, datorită remizei obținute de ASU Poli Timișoara în fața formației piteștene.

CS Mioveni nu a mai câștigat de mai bine de o lună, de la 4-0 cu ASU Poli Timișoara în runda a patra din play-off, înregistrând de atunci patru remize și o înfrângere, la Craiova.

De partea cealaltă, Rapid vine după înfrângerea în fața lui FC U Craiova 1948, meci disputat la scurt timp după asigurarea promovării, iar în acest play-off a reușit cinci victorii, o remize și alte două eșecuri.

În cele două meciuri directe din acest sezon s-au înregistrat o victorie pentru CS Mioveni, 3-0, în sezonul regular, și o remiză, 1-1, în play-off.

Etichete: play-off liga 2 , meciuri liga 2 , cs mioveni rapid , play-off liga 2 etapa 10


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

Veste proastă pentru Radu Drăgușin: Tottenham a decis să înceapă negocierile!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ce a decis Dan Șucu după ce l-a auzit pe Mircea Lucescu, la finalul prânzului luat alături de George Copos

Lovitură pentru Gigi Becali și Dan Șucu. Impresarul lui Louis Munteanu a făcut anunțul

Ce lovitură pregătește Real Madrid! Florentino Perez pune pe masă 45.000.000€ pentru următorul transfer

Oficial Comunicatul dat de Rapid după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonț

Citeşte şi

Video Liga 2 | Corvinul - Șelimbăr 3-1. Hunedorenii au câștigat derby-ul fără miză

Video CS Mioveni - CSC Șelimbăr 0-0. Echipa lui Claudiu Niculescu a rămas pe locul secund în play-off-ul din Liga 2

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

Top 5 deziluzii în Superliga din acest sezon! Au venit în România ca niște staruri, dar au dezamăgit crunt citeşte ştirea pe Prosport.ro

Paula Badosa s-a dezlănțuit după ce s-a despărțit de Stefanos Tsitsipas citeşte ştirea pe ziare.com

Singurul lanț de supermarketuri care îți dă un leu în loc de 50 de bani pe sticlele reciclate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Momentul când pompierii din Neamţ salvează o căprioară blocată în albia unui râu. Ce s-a întâmplat cu animalul ulterior