Steaua - U Cluj / Foto: Sport Pictures

Video CSA Steaua București - Universitatea Cluj 0-2. ”Șepcile roșii” au urcat pe locul secund, cel puțin pentru moment

articol scris de Digi Sport
04.05.2022, 21:30
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

CSA Steaua București a fost învinsă, în Ghencea, de Universitatea Cluj, scor 0-2 (0-1), într-o partidă din etapa a 8-a din play-off-ul Ligii a 2-a.

Universitatea Cluj a deschis scorul în minutul 35 prin Ely Fernandez. Africanul a profitat de un luft uriaș al lui Walace, care a dat pe lângă minge, și l-a ”executat” pe portarul Stelei, Horia Iancu.

În actul secund, tot ”Șepcile roșii” aveau să înscrie, în minutul 82, prin fundașul central Florin Ilie. Acesta a profitat de marcajul rudimentar al fundașilor Stelei l-a învins pe același Iancu.

VIDEO: Rezumat Steaua - ”U” Cluj 0-2 (Ely 35, Ilie 82)

Victorie uriașă pentru ”U” Cluj pe terenul Stelei!

Partida a debutat cu ocazii la ambele porți, dar treptat lucrurile s-au liniștiti. S-a așternut un echilibru persistent. Deranjat, totuși, în minutul 36, de gafa impardonabilă a lui Walace. Brazilianul a dat pe lângă minge, Ely Fernandes a profitat și l-a învins pe Iancu.

Și repriza secundă a debutat cu ocazii de gol, de ambele părți. Steliștii au părut că sunt mai insistenți, dar nu l-au putut învinge pe Gorcea. 

Pe contraatac, Ely Fernandes a fost aproape în două rânduri să dea lovitura, dar Iancu s-a plasat foarte bine. În minutul 82, după un corner, Florin Ilie a profitat de amorțeala steliștilor și a pus capăt tuturor emoțiilor.

Ba mai mult, în minutul 85, Valentin Bărbulescu a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. În finalul jocului, Walace a căzut urât și a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-i fi readusă cunoștința.

În urma acestui succes, clujenii au urcat pe locul secund, cu 57 de puncte, și așteaptă cu nerăbdare partida dintre Hermannstadt și Petrolul, programată joi, 5 mai, de la ora 20:00, pentru a vedea dacă vor termina etapa pe acest loc.

Clasamentul play-off-ului din Liga 2

Clasament play-off Liga 2/ Foto: Flascore.ro

CSA Steaua București - ”U” Cluj 0-2 (Ely 36, Ilie 82)

CSA Steaua București: 22. Horia Iancu- 17. Oroian, 55. Walace, 4. Beța, 90. Zaharia - 8. Bărbulescu, 27. Șt.Pacionel, 88. Ad.Popa, 6. Mihăescu, 9. E. Pacionel - 77. Chipirliu.
Au mai jucat: Buhăescu, Enceanu, Răducan, Răsdan, Huiban.
Antrenor: Daniel Oprița

U Cluj: 33. Gorcea - 24. Romeo, 18. Ilie, 23. Gugu, 22. Pîrvulescu - 8. Balgiu, 52. Pires, 10. Haită, 31. M.Ciobanu, 7. Ely - 32. Boiciuc.
Au mai jucat: Remacle, Hofman, Filip, Dobrescu, Alarcon.
Antrenor: Erik Lincar

Etichete: florin ilie , erik lincar , daniel oprita , play-off liga 2 , ely fernandes


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a precizat într-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Jucătorul ”cu mai multe goluri decât minute jucate” l-a convins pe Carlo Ancelotti: rămâne la Real Madrid

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, mesaj în miez de noapte pentru David Miculescu. ”Îi recomand asta. Dacă se uită la emisiune”

Citeşte şi

Video CS Mioveni - CSC Șelimbăr 0-0. Echipa lui Claudiu Niculescu a rămas pe locul secund în play-off-ul din Liga 2

Video FC Buzău - Șelimbăr 0-0. Gazdele au ratat șansa de a se distanța în lupta pentru promovare

PEROZPlină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic

FILM NOWLogodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”

Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Digi World

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”