Dinamo lversus CSA Steaua / Foto: Colaj Sport Pictures

Exclusiv CSA Steaua, văzută favorită în duelul din Liga 2 cu Dinamo. Cum pot da ”câinii” calculele peste cap

articol scris de Digi Sport
09.09.2022, 08:59
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Meciul Dinamo - CSA Steaua, din etapa a șasea din Liga 2, se va disputa vineri, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în direct la Digi Sport 1.

  • Jocul dintre cele două formații va putea fi urmărit și în format LIVE VIDEO pe siteul digisport.rodar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Marius Niculae a prefațat meciul dintre Dinamo și CSA Steaua

Marius Niculae (41 de ani), fost jucător la Dinamo, este de părere că elevii lui Ovidiu Burcă (42 de ani) pornesc cu a doua șansă în duelul de vineri. Cu toate acestea, cel poreclit ”Săgeată” știe cum pot ieși învingători dinamoviștii din duelul cu CSA Steaua.

Le vedeam în prima ligă înainte (n.r. derby-urile). Dacă te iei după hârtie, da e derby. Având în vedere în ce situațoe se află Dinamo, e vital pentru ei sa castige acest meci.

CSA Steaua e favorită. Ei sunt în revenire de formă, mai ales după umilința cu Csikszereda. I-au învins apoi pe cei de la Iași. Eu cred că, cu suporterii în spate, Dinamo poate câștiga acest meci. Din previziunile oamenilor specializați pe partea asta, se așteaptă la 35.000 de oameni (n.r. la meci)”, a declarat Marius Niculae, la Liga Digisport.

Marius Lăcătuș, înaintea meciului Dinamo - CSA Steaua din Liga 2

”Fiara” Lăcătuș (58 de ani), fost jucător la Steaua, spune că în vremea când acesta activa ca jucător, disputele dintre ”roș-albaștri” și dinamoviști aveau o anumită însemnătate și un alt obiectiv.

Practic, pe vremea mea, în meciurile cu Dinamo se decidea lupta la titlu. Conta foarte mult forma de moment în meciul direct, pentru că valorile erau apropiate.

Îmi amintesc cu mare drag de primele mele derby-uri cu Dinamo. Când i-am învins cu 3-0 și am marcat printr-un lob.

Ei veneau după victoriile cu Hamburg, noi eram în reconstrucție și voiam să egalăm măcar performanțele lor sau ale celor de la Craiova. Uite că i-am depășit și nu ne va mai egala nimeni vreodată.

Ambițiile erau mari pe teren, dar ne respectam foarte mult după meci, pentru că ne întâlneam apoi și la echipa națională”, a declarat Marius Lăcătuș, pentru pagina de Facebook a celor de la CSA Steaua.

”Meciul de mâine rămâne un derby”. Ovidiu Burcă, mesaj clar înaintea meciului cu CSA Steaua: "Ar însemna mult"

La conferința de presă organizată înaintea jocului cu CSA Steaua, Ovidiu Burcă a transmis că echipa sa este motivată să câștige toate cele trei puncte. Mai mult, antrenorul lui Dinamo crede că duelul de pe Arena Națională va reprezenta un derby, în ciuda discuțiilor apărute în ultimele zile.

”Originea FCSB şi CSA Steaua este aceeaşi şi într-un fel meciul de mâine rămâne un derby. Nu avem primă specială, meciul e special prin ceea ce înseamnă el, poate prime speciale vom avea la alte meciuri.

Întâlnim o echipă foarte bună, vom avea un meci dificil, dar şi noi am arătat că suntem pe un drum ascendent. Avem jucători cu experienţă care încep să se impună la nivel ierarhic. Suntem într-un moment mai bun decât săptămânile trecute.

Suntem motivaţi şi sper să aducem bucurie suporterilor noştri. O victorie ar însemna foarte mult pentru grupul ăsta de jucători, la nivel de încredere, iar pentru suporteri ar fi o mare bucurie. Cred că semnalul pe care îl va da este că clubul merge înainte. La astfel de meciuri nu este nevoie de o motivare suplimentară.

Jucătorii trebuie liniştiţi, echilibraţi. Eu sunt liniştit, pentru mine trei puncte sunt trei puncte, dar evident că ştim că le putem oferi o bucurie suporterilor şi de aceea presiunea este mai mare”, a spus Burcă, la conferința de presă.

Etichete: marius niculae , marius niculae dinamo , derby liga 2 , dinamo csa steaua , dinamo steaua liga 2


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Câți bani va primi FCSB pentru titlul de campioană! Potul cel mare vine din Champions League

Foto Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Citeşte şi

Exclusiv Reacție fermă despre plecarea lui Constantin Budescu de la Farul: ”Nu mai putea”

Ce sfat a primit Florinel Coman înainte să accepte transferul în Qatar

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”