Gabi Tamas / Foto: captura Digi Sport

Cu ce echipă negociază Gabriel Tamaș, după scandalul de la Concordia Chiajna

articol scris de Digi Sport
28.07.2023, 12:00
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Ajuns la 39 de ani, Gabriel Tamaș se pregătește să schimbe din nou echipa, după doar jumătate de an petrecut la Concordia Chiajna.

Gabriel Tamaș, în negocieri cu Chindia Târgoviște

Zilele trecute, Gabriel Tamaș ar fi avut o ieșire nervoasă în momentul în care jucătorii Concordiei Chiajna au ieșit să ia masa. Fundașul s-a certat cu oamenii din staff-ul ilfovenilor, iar antrenorul Erik Lincar a decis să nu se mai bazeze pe serviciile sale de acum înainte.

Între timp, Tamaș a primit o propunere din partea celor de la Chindia Târgoviște, formație care a retrogradat în ultimul sezon din SuperLiga, potrivit Liga2.ro. Nu este prima dată când dâmbovițenii îl doresc pe fostul internațional român, asta după ce și în trecut au mai existat tentative de transfer, însă fotbalistul a ales la acea vreme să semneze cu FC Brașov.

  • Gabi Tamaș are peste 190 de meciuri în Liga 1 și a mai jucat pentru echipele FC Brașov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster Rovers, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra Giurgiu, Universitatea Cluj, FC Voluntari, Petrolul și Concordia Chiajna

"Te deranjează că îți spune lumea bețiv?". Răspunsul lui Gabi Tamaș a venit imediat

Trecut prin marile campionate ale Europei și om de bază la naționala României timp de mai mulți ani, Tamaș a fost catalogat de foarte multă lume drept un fotbalist rebel, asta deoarece acesta ar fi avut mereu probleme de comportament în afara terenului de joc.

Întrebat dacă este deranjat de criticile primite de-a lungul carierei sale, în special din țară, Gabriel Tamaș a spus că nu mai reușește să fie mișcat de părerile oamenilor și crede că s-a exagerat foarte mult în privința sa.

"Deja sunt imun și s-au obișnuit cu mine și au văzut că nu au ce să îmi facă. Ce, sunt beat la meci sau la antrenamente? Că beau o bere și nu mă feresc și vine unu și îmi face o poză... O dă la ziar și apare mare articol cu Tamaș, rupt de beat, și eu am băut o bere. Articolele nu mai sunt acum cu Gabi care a băut o bere, sunt cu a 10-a bere, cu toate că eu sunt la prima. 

(n.r. despre înjurăturile de pe stadion) M-au înjurat și când ieșeam afară făceau poze cu mine. Acum nu mă mai înjurați, mă? E un fel de a enerva jucătorul, de a-l deruta. Sau poate că sunt alții frustrați, care se ceartă cu nevestele acasă și apoi vin pe stadion și ne înjură pe noi. Nici nu vreau să discut despre astea. Să fie sănătoși, eu joc la fel", a spus Tamaș, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

Etichete: liga 2 , gabriel tamas , chindia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Citeşte şi

Exclusiv ”Ce se întâmplă cu Dinamo dacă retrogradează?”. Răzvan Zăvăleanu a dat răspunsul imediat

Pe ce stadion ar putea să joace Corvinul în Europa League

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”